Bugün burnum 1 aylik..

BlackHoney

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
171
2
296
Almanya
Arkadaslar, ben tam 28 gün önce burun ameliyati oldum.Bu ameliyati Dr.Zühtü Demir gerceklestirdi.Yurtdisindan Türkiye ye geldim ve 14 gün kaldim.Aslinda hersey gayet iyi gecti sadece su anda sabirla ödemlerin gecmesini bekliyorum.Burda bazi arkadaslarla resimlerimi bastan sona paylasdim diger topikde de (Basdan sona frapan,nehiyy, supergirl ve Ben BlackHoney ) simdi de yeni resimlerimi ekledim sizlerle fikirlerinizi paylasmak icin.Sizlerden tabii samimi iyi ya da kötü yorum ve elestirilerinize acigim.

Özelikle bana su konuda yardimci olun, önden fazla bi degisim fark etmedim yoksa banami öyle geliyor? Burun ucum mesela biraz daha kalkikmi olsaydi?Daha zarif olmasini istiyordum burun ucumun fakat su anda sislikden dolayi mi bana öyle geliyor anlayamadim..bilmiyorumkismile Bana bu konuda fikirlerinizi belirtin ltf kizlar .. Cok sevinirim Albümüm herkeze acik şutarafagitti

cnmmmmm süperrr burnunnnn:)
ilk alci ciktiig halinden bu yana cooook degismis
dahada degisir, sisliklerin iner
simdi süper ama dahada süper olcakk burnunnn :asigim:

cnmm çok hızlıı iyleşmişsin:)güle güle kullan :)çok yakışmış:)

cnm çok güzel olmuş şişliklerin gün geçtikçe indiğini
resimlerden o kadar belli oluyorki
git gide güzelleşiyor güle güle kullan :)

Hayırlı olsun canım benim, gördüm resimlerini güzel olmuş, önden ve izometrik bakışta güzel duruyo ama evet yandan bende fark ettim burun ucunu belki biraz kalkık olsaydı daha iyi mi olabilirdi? belki ama sen kalkık istememiştin galiba dimi bu halide gayet iyi hem şişolduğu daha şimdiden bile belli bi biraz insin daha şişlikler öyle bi değerlendirmek lazım belkide

Evet, canim ilk bakisda hemen belli olmuyor ama ikinci bakisda farki ediliyor..hatta sanki burun biraz saga dogru gidiyor ama ödemlerim cok var daha ondan dir diye düsünüyorum ama bu sonra dan belli olur, aradan en az bi 3 ay gecmesi lazim tabii..Ayrica ben doktoruma demisdim fazla kalkik istemiyorum diye, cok yapai olmamasini söylemisdim israrla ondan fazla burun ucuma dokunmamis galiba..

cnm burun ucun dahada kalkik olsaydi halini düsünemiyorum sempatiksalakcinni
bence böyle gayet iyi
zaten senin burnun ameliyattan öncede kalkikti olumunekankayizsmile

güle güle kullan bebişim gayet güzel. Ben sevdimkaydirigubbakcemile2 Daha da değişecek güzelleşecek

Bencede gittikçe güzelleşmiş ben onden burnunu begendim, gayet kibar ve ince bir uç olmus, ki bu halen sis hali :) 6 ay sonudna eminim cok daha gusel olacaktır!zemuszemus

Gecmıs olsun oncelıkle
gercekten zor bır amelıyatmıs resımlerden de goruldugu gıbi.
ama nacızane kendı fıkrım, eskı burun yapınız daha karızmatık gıbı geldı bana
burnunuz oyleykende yakısıyormus sıze
tekrar gecmıs olsun

canım önden de yandan da gayet düzgün olmuş :) önden de bayağı değişmiş,ve daha kalkık dursa kötü olurdu bence,gayett güzel,bunu bütün samimiyetimle söylüyorum,bu arada kırmızı ruj sana daha çok yakışıyor :)

Yeni resimlerini cok begendim canim burnun yüzünle cok uyumlu olmus ve su anda zaten 1 aylik gün gectikce tam istedigin gibide olacaktir.Güle güle kullan her ikisinide :) digerlerindeki farki göremedik gerci ama eminim onlarda bomba olmustur :)).

Canım çok hoş olmuşsun..Henüz bir aylık, bir ayda bile iyi oturmuş diyebilirim..O ucu istediğin gibi zarifleşecektir zamanla...Azıcık sabır..ıyi günlerde sağlıkla kullan canım...

ben de çok beğendim canım için rahat olsun. arkadaşların da dediği gibi şimdiden böyle güzelse bir kaç ay sonra daha da süper duracaktır. yeni güzel burnuşunla sağlıklı günler diliyorum opuyorumnanaktan

Arkadaslarim sizlere cok tesekkür ediyorum iltifatlariniz icin Mesela bugün bakiyorum yine daha güzel olmus gibi geldi bana-hakikatden günden güne baya bi degisiyormus burun..

Arkadaslarim sizlere cok tesekkür ediyorum iltifatlariniz icin Mesela bugün bakiyorum yine daha güzel olmus gibi geldi bana-hakikatden günden güne baya bi degisiyormus burun..

blackhoney bence güzel yüzüne giden bir burun olmuş. tabi biraz daha sabretmelisin. şişliklerin geçtikten sonra daha çok ortaya çıkıcak burnunun yeni hali. zaman geçtikçe fotoğraflarını bizlede paylaşırsan seviniriz. çok geçmiş olsun tekrar.alkisalkisalkis

Ya bişey söyleyiyem mi dün seni canlı gördüm ya burnun gerçek hali o resimlere 100 basar hakkaetten bikere zarif olmuş burnun oray koyduğun resimlere göre karar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…