Bugün doğum günümdü hiç kimsem hatırlamadı en çok üzüldüğüm ise 4 yıllık sevgilimin unutmaması ama bile bile umursamaması kendimi çok tuhaf hissediyorum
belki de sevgilinin genel yapısı böyledir. yani çok öyle kutlama tarzı şeyler sevmiyordur. herkesten önce sen değer vereceksin kendine tatlım. böyle herşeyde düşürme omuzlarını. dik dur. kimse kutlamadıysa bile sen kutla kendi kendine. hem eminim en azından ailen önemsemiştir doğumgününü. zaten hayatımızdaki en değerli varlıklar da ailemiz değil mi??
Mutlu Yillar arkadasim...kimse degersiz degildir...bunu sakin kendine yapma...coooooooookkkkk mutlu guzel seneler dilerim...sevgilinde eminim bir aciklama yapacaktir...yapmazsa inan onuda salla kendinden daha degerli kimse yok bu hayatta...
Mutlu yıllar... İnsanın doğum gününde sevdiği insan tarafından hatırlanmaması gerçekten çok üzücü. Benimde 3 gün önce doğumgünümdü ve en yakın arkadaşım hatırlamadı. ben çok önem veririm özel günlere. hatırlanmadığım zaman da çok üzülüyorum. neyse iyi ki doğdun :)
doğum günün kutlu olsun canım Allah uzun ömürler versin sana:)
benimde sevgilim doğum günümü unuttu sonra çok özür diledi ama ben üzülmüştüm bir kere
gerçi sen unutmadı biliyor ama önemsemedi demişsin.
erkekler böyle özel günleri pek önemsemez neden bende bilmiyorum ama onların yapıları öyle takma kafanı eğer seni seviyorsa kutlamayıversin
hem sevdiğin seni her gün sevip doğum günün gibi yaşattıktan sonra sadece bir günü önemseme lütfen
sevgiler..
Hepinize çok teşekkür ederim duygulandırdınız beni
Kutlamadı 1 nisanda doğmanın kötü tarafıda bu ya unutup aa ben sana şaka yapmıştım da diyebilirdi onu bile yapmadı ama neyse bende onun doğumgününde büyük bi süpriz yapar onu utandırırım artık
:) nice mutlu yıllarr.. erkeklerin doğasında var biraz kütüklük .. ben 5 yıl birliktelikten sonra nişanlandım 2 hafta oldu hala evlilik teklifi etmedi düşüna rtık kafasını vurmaktan başka çarem yok görüşmüyorum dedim edene kadar sende umursamıyor gibi görün takmamış gibi ol bırak o utansın :92: