- 4 Mart 2012
- 15.573
- 36.062
- 798
İşte onu bilemiyorum hiç öyle bir çabaları olmadı. Geçen anneme şakayla söyledim.E peki kimlikteki tarihi niye kutlamıyorlar onu soruyorum?
Haklısın keşke yapsaydık dedi biraz üzüldü o da
Onu da üzmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte onu bilemiyorum hiç öyle bir çabaları olmadı. Geçen anneme şakayla söyledim.E peki kimlikteki tarihi niye kutlamıyorlar onu soruyorum?
Çok haklısın..o şarkıda bende duygulanirim " keşke benim için dinleyen sözlerini hisseden hissettiren bir babam olsaydı " diye.
doğum günümun tarihi belli.
ama gelin görün ki " babam" dahil bir çok kişi bilmezde kutlamazda.
düşünsenize babama doğum tarihimi sorsalar adam epey bir düşünür herhalde mevsimlerden felan ama hatirlamaz.
yormaya gerek yok yani babacigimi
annem saati saatine bilir ama arayamaz.
neden mi?
öyle ışte:))
zaten takilmiyorum doğum gününe felan.ona gelene kadar çok şey var.
bakın sizden daha kötü durumda olanlar varteselliye faydası olur mu bilmem
arada gelir insana böyle duygular normaldir .ama surekli sorgulayarak yada üzülerek de yaşanmaz ki.
hayat kısa kimin için ne için huzunlendiginiz bile önemli.
güzel anılar bırakan bir baba arkasından hüzünlü bir evlat olmanız hakkınız mesela.bunun için hüzünlenin , anilarinizi hatırlayın.
inanın bu duyguyu yaşamak bile ayrıcalık.![]()
Çok haklısın..o şarkıda bende duygulanirim " keşke benim için dinleyen sözlerini hisseden hissettiren bir babam olsaydı " diye.
doğum günümun tarihi belli.
ama gelin görün ki " babam" dahil bir çok kişi bilmezde kutlamazda.
düşünsenize babama doğum tarihimi sorsalar adam epey bir düşünür herhalde mevsimlerden felan ama hatirlamaz.
yormaya gerek yok yani babacigimi
annem saati saatine bilir ama arayamaz.
neden mi?
öyle ışte:))
zaten takilmiyorum doğum gününe felan.ona gelene kadar çok şey var.
bakın sizden daha kötü durumda olanlar varteselliye faydası olur mu bilmem
arada gelir insana böyle duygular normaldir .ama surekli sorgulayarak yada üzülerek de yaşanmaz ki.
hayat kısa kimin için ne için huzunlendiginiz bile önemli.
güzel anılar bırakan bir baba arkasından hüzünlü bir evlat olmanız hakkınız mesela.bunun için hüzünlenin , anilarinizi hatırlayın.
inanın bu duyguyu yaşamak bile ayrıcalık.![]()
olur öyle arada normal duygular bunlar.Çok haklısın..
güzel anılarımız,mutluluklarımiz çok oldu o günleri çok özledim.
Sürekli sorgulamıyorum öyle bir karakterde değilimdir.
Ama bugün doğum günü kutlamasını görünce ve babamı ,sesini özleyince bende ipler koptu..
Maşallah oğlunuz hem çok zeki hem de hayatın kendisi..İyiki hayatınızda..ona sağlık ve güzel bir ömür diliyorum.olur öyle arada normal duygular bunlar.
insanı duygular çünkü.ne mutlu ki huzunlenmeyi duygulanmayi biliyoruz.
çok polyannacilik gibi olacak ama bu bile bir ayrıcalık bence.huzunlenmeyi unutan kaskatı yürekli insanlardan korkuyorum.
bu konudan sonra dilime dolandı şarkı sanırım içten içe huzunlendirdi konuyu okurken farketmeden 3 krep yemisim.
suçlusu sizsiniz
benim 8 yaşındaki oğlum geçen gün dedi ki.
"kimse bana iyki varsin demiyor ama bence iyki varım".
doğum günlerini kutlarız hep ama çocuk bana hayat felsefesi ilhami verdi resmen:)
iyki varsınız :))![]()
Teşekkür ederim sağolasın .
Doğum günün için @Kozlenmis patates e katılıyorum
Tarihini kendin belirle biz kutlarız dert etme boşuna![]()
Babanın mekanı cennet olsun, üzülmek te haklısın bu konuda seni anlıyorum, ama sosyal medyadaki mutlulukların arkasında çoğunlukla saklı yığınla problem vardır bunu da unutmagöründüğü gibi mutlu değil insanlar. Özellikle çok mutlu görünenler cok çok paylaşımlarla. Benim de Doğum günümü eşim bir defa pasta ile kutladı, bir defa o gün kutlanmadı, ben onun her Doğum gününde hediye de alırım, birşeyler yaparım ama o hiç önemsemez. Kabullendim. Sevgililer günü de kutlamaz, ailem unutur Doğum günlerimi bazen onlarda kutlamaz. Üzülüyor muyum evet ben de bazen içerliyorum ama çok önemli bulmuyorum artık yas 30 a dayandı, belki de ondan :)))
Mesele o da değil şanslı olsaydım insanlar kimliğinde ki tarihe bile kutlar değer verirdi.En azından eşim yapabilir .Yok güya çok sever değer verir ama ..
:) yok canım Kazen le karıştırıyorsun galiba profilimdeki sevdiğim bir oyuncuYa çok özür dilerim alakasız olucak ama ben sizi erkek bir yönetici sanıyordum değil misiniz
Haklısın canım.Tabi ki belki de icraattan çok verdiği değer önemli. Eşim bana karşı çok iyiDogumgunum geliyor. Esim mutlaka kutlayacak
Hediyeler alacak guzel sozlu notlar yazacak
Her sene yapar.
Ama eger mesajlarima veya konularima denk geldiysen cok da iyi bi iliskimiz olmadigi esimin bana gundelik hayatta gereken degeri vermedigini belki bilirsin.
Ozel gunler elbette onemli ama en onemlisi normal bir gunde sana nasil hissettiriyor?
Geçen hafta bugün babamı kaybettim.
Çok yakınım dediğim kan bağım olan kişi pazar günü oğluna söz yapıyor.
Ayrıca utanmadan beni,annemi,kardeşimi de çağırabiliyor.
Kanlı bıçaklı olduğum kişi her gün halimi hatrımı sorup bir ihtiyacım olup olmadığını soruyor.
1 aydır herşey mümkün diyorum artık.
İmkansız diye birşey yokmuş.Dost düşman,düşman dost olurmuş.
Bugün ben de kötüyüm.
Seni iyi anlıyorum.
Siz hüzünlüyken baska seyler söyleyen insanları yadırgamayın .Bazen insanın o kadar canı yanıyorki karşısındakinin acısından .Nasılsın ,başın sagolsun bile diyemiyorsunuz .Belki unutsun kafası dağılsın diye yapıyordur .Geçen hafta bugün babamı kaybettim.
Kanlı bıçaklı olduğum kişi her gün halimi hatrımı sorup bir ihtiyacım olup olmadığını soruyor.
Bugün ben de kötüyüm.
Seni iyi anlıyorum.
Canım çok çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum.Geçen hafta bugün babamı kaybettim.
Bugün ben de kötüyüm.
Seni iyi anlıyorum.
:) yok canım Kazen le karıştırıyorsun galiba profilimdeki sevdiğim bir oyuncu
profillerde benzerlik var.
Takmıyorum şükür.Önemli olan, muhabbetiniz var mı, sağlıklı mısınız, huzur baki mi... gerisi gerçekten boş ve size katılıyorum, sosyal medya tam bir yalan dünya ve görgüsüz turnosolü... konu sahibi de hiiiç kafasına takmasın, sevgi böyle şeylerle ölçülemez![]()
EstağfurullahAy çok afedersiniz :) Bu arada nacizane tavsiyem kendinizi her yanlız hissettiğinizde , kimsesiz , ötelenmiş , unutulmuş , önemsiz hissettiğinizde şunu unutmayınız ;
"Yanlız doğduk , yanlız öleceğiz . " İnancınız hakkında bir fikrim yok fakat eğer inanıyorsanız ellerinizi göğe yöneltip size şah damarınızdan yakın olana ne zaman isterseniz içinizi dökebilirsiniz . Ne yapmış olursanız da olun , her daim kabul etmeye hazırdır :)
Doğum gününüzü bilmiyormuşsunuz . Olsun :) hayvanları sever misiniz ? Eğer severseniz gidin minnak bir kedi alıverin ; o gün sizin doğum günüz olsun . Onu büyütün , besleyin ... Derdinizi anlatın sevincinizi paylaşın . İnanın çok zekiler . İnanmayın kediler nankör diyenlere . Nice nankör insanlar geçmiş hayatınızdan belli . Üzmüşler sizi .
Ya da bir çiçek alıverin ; 4 mevsimde solmayanından . O yaşadıkça umutlarınız da yaşasın . Ne bileyim ilk tomurcuk verdiği gün sizin doğum gününüz olsun :)
Hem siz bakmayın öyle süslü püslü instagram paylaşımlarına . Çoğuna inanasım yok . İnstagram hayal dünyası çoğu kimse ordaki gibi değil like peşindeler .
Son söz . Çok severim bu sözü ;
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Bu dikenler gelecek gülün habercisidir ...