Bugün çok hüzünlüyüm:(

Estağfurullah
Yazınızı gözlerim dolu dolu okudum.Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim.
Verdiğiniz örnekler çok güzel..

Oğlumun doğum gününü kutladığımda bugün benim doğum günüm diyorum.Çünkü o benim yaşam kaynağım babamdan sonra onun ve eşimin varlığı beni ayakta tutuyor fakat bazen tökezleyince böyle karamsar olabiliyorum.

Gök kararmadan yağmur yağmazmış ...

İçinizin karartısı damla damla dökülsünde gökkuşaklarıyla boyanın en tez vakitte ...

Arada bir olur öyle :)

Eşim var. Haha. Bana ilk tanışma zamanlarinda doğum gününü temmuz gibi söyledi ama sonra gördüm ki Mart yazıyor..hangi tarih olduğunu annesi bile bilmiyor. Tek dayanak köye gelen sünnetçi onu 40 günlükken falan sünnet etmiş. O da her sene agustos gibi gelirmiş:))) bizimki de kendine gün seçmiş. Ben de kafama göre bazen Mart bazen temmuz takılıyorum işte..baxen de hiç yapmıyorum " len senin doğum günün bile belli değil" diye. Surprizli oluyor boyle:)) neyse konu sadece doğum günü tarihi değil ama demek istediğim kendiniz istediğiniz bir günü seçin herkese öyle söyleyin bu da hoş bir özgürlük bence. Sizi seven gerçekten dost kişiler varsa da takilmayin çok. Hayat dostlarla güzel.
Çok tatlısınız yine de eşiniz çok şanslı sizin gibi bir yaşam kaynağı var:)

Evet arkadaşlar bugün çok hüzünlüyüm
Gözlerim hep nemli dolaştım :KK43: her şeye ağlayabilirim yani..
Babam aklıma geldi Ferhat Göçer'in kızım şarkısını dinledim ağladım. Çunkü Babamı kaybettim.

Bir akrabamin eşi eşinin doğum gününü instagramda şatafatlı kutlamış ona da ağladım çünkü benim doğum günüm sadece 3 defa arkadaşlarım tarafından kutlandı o kadar yıllardır kimsenin aklına kutlamak gelmiyor:KK43: bunun da sebebi var doğduğum günÜm ve ayım bilinmiyor,tarih yanlış..
kim sorsa ne diyeceğimi bilemiyorum.

Öylece unutuldum gittim.Güya sevenim çok ,dostum çok ,eşim ailem var ama ben bugün çok üzgünüm sanki bazı insanlar ćok şanslı. .Beni biraz rahatlatın canlar benim gibi olan var mı aranızda?
Saçma bir soru ama biraz moral istiyorum:KK43:
basin saolsun canim. senin icin en ozel en guzel bir gunun varsa onu yap .. hangi mevsimde dogduysan en ugurlu sayini sec kendine.

Mekani cennet olsun babanin. Senin icin cok uzuldum (((
Ben de anneme aşiri duskunum. Annemi kaybetsem uzuntuden naparim bilmiyorum. Dusuncesi bile beni mahv ediyo (((
Sakın uzulme, yalniz degilsin. Bizler variz.
Dogum gunun icin de bir tarih sec, hep beraber burda kutlayalim

Basin sagolsun
Babami gecen sene hamileyken kaybettim
Uzun zamandir gorememistim
hastanedede son bir kez goremedim
Eşi son zamanlarda cekilmis bir fotografini atti
O zaman birlikte bir fotografimiz olmadigini farkettim
Babamin koyunde yemyesil bir bahce kaldi
Fakat borc yuzunden mirasi reddetmek zorunda kaldim
D.gunum tarihi bilinmesine ragmen annem ve kardesim dışında kutlanmaz
Yalniz degilsin yalniz degiliz
bazen cok yalniziz ama yalniz degiliz maalesef

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun babanızın.
Bende 2004 yılında babamı kaybettim.
Üzerinden yıllar geçti ama hala en ufak olumsuzlukta yada mutluluk anımda bir yanım buruktur.
Kızıma bakarken bile babam görseydi ne çok severdi kızımı,torununu,evlendiğimi bile görmedi diye içim acır.
Unutulmuyor özetle,hafifliyor zamanla ama kalbinin bir köşesinde öyle her an açığa çıkmaya hazır bekliyor o duygu,özlem,acı,artık ne derseniz adına.
Doğumgünü konusuna birşey diyemiyorum kendi adıma önem vermiyorum artık ki babam hayattayken benim doğum günüm dışında evin en küçüğü olduğum için hep ikinci bir pasta da bana alınırdı. Annemin doğumgününde ,abimin doğumgününde vs hep banada bir pasta olurdu. Çocukken yaşadığım o tadı damağımda kalan doğumgünlerine sayıyorum şimdi kutlamadıklarımı.

Babam aklıma geldi Ferhat Göçer'in kızım şarkısını dinledim ağladım. Çunkü Babamı kaybettim.

Bir akrabamin eşi eşinin doğum gününü instagramda şatafatlı kutlamış ona da ağladım çünkü benim doğum günüm sadece 3 defa arkadaşlarım tarafından kutlandı o kadar yıllardır kimsenin aklına kutlamak gelmiyor:KK43: bunun da sebebi var doğduğum günÜm ve ayım bilinmiyor,tarih yanlış..

Öylece unutuldum gittim.Güya sevenim çok ,dostum çok ,eşim ailem var ama ben bugün çok üzgünüm sanki bazı insanlar ćok şanslı. .Beni biraz rahatlatın canlar benim gibi olan var mı aranızda?
Başın sagolsun canimin ici,ne kadar zordur tahmin edebiliyorum.Allah sevdiklerimize kalanlara uzun omur versin.konunu görünce hemen koştum geldim.seni cok seviyorum,uzme kendini nolur.ben senin hergün dogum gününü kutlarim..nice guzel yaşlara bitanem,naif arkadaşım,hangi tarihte dogduysan:KK200:

Çok haklısın.Tabi bunların farkındayım. İşte diyorum ya birçok şeyi görmedim bu zamana kadar ama bazen tak ediyor..
Eder tabi eder insanız. Kim arada tak etmiyor derse yalan söyler. Bak benim çok yakın kardeşim gibi bi arkadaşım var. Çok zenginler insatagramda falan görsen hayat bu dersin. Kız da o kadar iyi bi İnsan. Ama babası annesine aiddrt uyguluyor yalnız Kaldığımızda hep ağlıyor. Yani kimsenin bayatı mükemmel değil

Babanın mekanı cennet olsun .
3 -4 yaşlarında bende babamı kaybettım .
Ne zaman biri baba dese boğazım düğüm düğüm olur.

İlkokul zamanlarında öğretmenler ailenizi anlatın derdi . Annemı sayardım ablalarımı sayardım sıra babaya geldiğinde hüngür hüngür ağlardım ..
Hiç sevmezdim okulun ilk günlerini .
8. sınıfa kadar hep ağladım .

Şimdi şimdi ağlamıyorum ama gelin bide içimi görün ..

Büyük boşluk , çok büyük ..

Doğum gunun için şunu önerebilirm . Tamam belirsiz ama kimliğinde bir tariih vardır ?
Onu kaale al ve sürekli onu söyle .

Ben 5 yıllık evliyim eşim bir kere bile kutlamadı. 29 a gircem bu yıl ailem sadece 1 kere kutladı. Arkadaşlarim hiç kutlamadı evet bazı insanlar bizden şanslı. Ve ben fedakarlık yaptıkça ailem tarafından da kocam tarafından da hep itildim ezildim şuan ağlamak istiyorum. Bazı lari gerçekten çok şanslı her dedikleri her istedikleri oluyor benn ne istesem olmadı :((((

Bence üzülmenize hiç gerek yok mesela benim annemle babam çok geç yaşta evlenmişler haliyle benimle aralarında çok yaş farkı var. Yani tabii kimin önce öleceği belli olmaz ama ben de babamı genç yaşımda kaybedeceğim belki de:( Doğum gününe gelince de bunu dert etmeye bile gerek yok bir gün ayarlayın o gün sizin doğum gününüz olsun;) Hatta nüfus kağıdına da öyle yazdırın.Bundan sonra hep aynı tarihte kutlarsınız;) Sevgiler...

Başın saolsun

benim doğum günüm de kutlanmadı öyle. hiç umrumda da değil açıkçası. herkese kimlikteki tarihi söyleyin yeter yıldan onlara ne? gereksiz takıntı bence.

Back
X