bugun cok kotu bi olaya sahit oldum

aspirin89

Yaramaz Oğlummm....
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
779
154
53
Etkisinden hala kurtulamadım yaa bugün bi çocuğun nefessiz kalmasına şahit oldum ve çok kotuyum

Ya ışte evde oturuyoduk kavga çıktı sandı sesler geldi camdan bi baktık çocuk nefes alamıyor bisikletten düşmüş ve dili boğazına kaçmış yüzü sismisti bikere baktım daha bakamadim zaten

Zavallı cocuk iste böyle zamanlarda bilincli bireyler olması gerekiyor.. herkes korkarak geri cekilirse o cocugun hali ne olur Gidip birinin dilini cekmesi gerekiyordu ... lafım meclisten dısarı bende korkarım ama keske öyle olaylarda atılabilsem yardım edebilsem henuz yasamadım böyle bir olay basıma gelmedi/deneyemedim ama işte emin degilim... :26:

Canım zaten başında saglikci bi komşumuz vardı boğazını delmis ama annesi panik yaptığı için çok zaman kaybedilmiş çocuğu hastaneye kaldirdirmislat suan makineye bagliymis okadar merak ediyorummki durumunu aklım hep onda zaten tek sorun dili diil kaburgasi kırılmış ve ciyerine hava gidiyomus ama nefesi geri veremiyomus Allah kimsenin başına vermesin

allah şifa versın çok üzücü bır durum

inşallah en kısa surede iyileşir

Inşallah ya Allah korusun bişey olsa çok üzülürüm o halini gordumya Allah doğasını versin bi haber örsan yazarım arkadaşlar sizde dua edin Allah annesine bağışlasın bide kadın babasız büyütmüş çocuklarını

cok üzüldüm ya ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

annesi ne haldedir kimbilir ALLAH YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH

Inşallah hala hastanede çocuk okuyan herkes dularini esiegemesin kimin duası kabul olur bilinmez

Arkadaşlar çocuk hayatı tehlikeyi atlatmış konusamiyormus ama beyninde sorun yokmuş bilgisayara yazarak anlasiyormus dua eden herkese teşekkürler :)

rabbim koru yarabbi, bu tür olayları duydukça çok korkuyorum çocuğum var başıma gelse naparım diye, allahım yaşatma yarabbim...hepimizin çocuğunu bağışlasın ana babasına....
hastane köşelerinde derman aratmasın....amin...

iyi olduğuna çok sevindim...kaç yaşındaydı çocuk...birde başında sağlıkçı kim ambulansmı geldi....
yoksa bi tanıdık falanmıydı sağlıkçı...
ayy allahım koru...soğukkanlı olamıyorum hiç...en çok ihtiyacımız olan bu...

Ben osirada çocuğumu kucağıma almış rabbim yavrularimizi koru diye odanın ortasında dört dönüyordum şok geçirdim zaten çocuk olucek zannettim çok çaresiz bir durumdu yasası iyi haberini alınca çok sevindim

Çocuk 12 yaşlarında falandi nefes borusu zedelenmiş ciyerlerine hava gitmemiş saglikci kayinvalidemgilin üst komşusu ama o bişey yapamamış zaten dili boğazına kaçtı zannetmiş ama durum farklıymış ağzını acamadi zaten kirlenmiş ama sonuçta çocuk iyi suan gelişme olursa paylasirim Allah hepimizin evladını bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…