Selammm.Benim de kızımın gelişimi 36+6 haftalıkken durdu.2 hafta daha bekledik. Yani normalde 38+6 haftalıkken kontrolde 36+6 haftalık çıkıyodu.Gelişimi durmuştu kızımın.Normal doğum istiyodum ben de.Doktor hemen yarın alıyoruz dedi.Çünkü suyunda da parçacıklar vardı. Ertesi gün sezeryan oldum. Şimdi kızım 2 aylık oldu. :)))
yani herhangi bir sorunu yokmu?önemli bir olay değilmi yani?
Valla öncelikle Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah bir kaç güne anne olacaksın, anne olmanın en önemli getirisi hayatta herşeye karşı dik duracak gücü kendinde bulmak. Dolayısıyla bu tip şeyler seni üzmesin, moralini bozmasın.
İkincisi, öylesine çok böyle hikaye duydum ki, ben artık bu memlekette ikinci hatta üçüncü doktorun fikrini almadan hiç bir şeye inanmayı doğru bulmuyorum. Bu çatın dar meselesi de son zamanların favori cümlesi gördüğüm kadarıyla. Eh Türküz, ufak tefeğiz, zaten muhtemelen çoğumuzun çatısı bacası dardır da, bu dar çatılı insanlar nasıl 20 sene öncesine kadar normal doğuruyorlardı onu anlayamıyorum. Eşin çok doğru bir öneride bulunmuş, mutlaka bir ikinci doktorun fikrini alın, hatta normal doğum yapmayı gerçekten bu kadar istiyorsan bu ikinci doktorun son 2 ay içinde falan normal doğuma girip girmediğini öğrenin bence. İnşallah yarın hayırlı haberler alırsınız.
Dediğim gibi canını sıkma, moralini bozma, her şey hayırlısına varır umarım.
saool cnm.amin teşekkürler.ama annemede canım sıkıldı.küsmüştür şimdi bana.ayrıca çocuk olunca bakmakta yardımcı olacaktı.şimdiden soğukluk girdi.neden bölyle oluyo.çok şükür sağlıklıyız şükrediyorum hayatta olduğumuza nefes aldığımıza ama.böle küçük şeylerden insan üzülüyo işte:gitme:
yorum yazan herkesden Allah razı olsun.Allahım herkese gönlündekini versin amin.bakalım bugün 2. doktora görüncem nasipse.inşallah oda güzel bişeyler söyler.
yorum yazan herkesden Allah razı olsun.Allahım herkese gönlündekini versin amin.bakalım bugün 2. doktora görüncem nasipse.inşallah oda güzel bişeyler söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?