• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün çok mutsuzum

yesil_nar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
200
0
16
Diğer
direkt konuya giricem, daral geliyor bugün berbat bi enerjim var mutsuzluktan ölüyorum resmen.. sabahtan beri kendimle uğraşıyorum, telkin veriyorum ama engelleyemiyorum niye bu kadar mutsuzlukkk. mesaj hakkım da yok daha , çok bunaldım çook :(

yok canım şükretmeyi kimseden öğrenicek değilim gayet iyi biliyorum, basit bi can sıkıntısıyla karıştrp da yorum yapmayınız.

mutsuzluğun sebebi sizde gizlidir
nedenini bulursanız çözümü de oradadır.

belki yapınız karamsardır
küçük şeylerden mutlu olmaya çalışarak yenersiniz.

mutsuzluğun sebebi sizde gizlidir
nedenini bulursanız çözümü de oradadır.

belki yapınız karamsardır
küçük şeylerden mutlu olmaya çalışarak yenersiniz.

inişli çıkışlı zor geçen bi hayatım var,deniyorum mutlu olmayı kaybettim biraz, hayat doluydum aslında. neysee geçicek bunlar da.

Ben kendimi mutsuz hissettigim, hayatim cok bunaltici oldugu zaman, youtubeden komik videolar izlerim

Komik diziler vardir mesela HIMYM gibi acar onu izlerim

Kendimi guldurmeye calisirim

Sen de oyle yapabilirsin

Bende bugün çok gerginim:47: hiç yapmayacağım şeyleri yaptım:ssz: bu haller bencede bahardan heralde... sürekli mutsuzum derseniz mutsuz oluyosunuz. tahminimce olmadık zamanlarda geriliyosunuz ve bununla baş edemiyosunuz... sakin olmaya çalışın mutsuzluğu yenmekte bizim elimizde... dua ederekte üstesinden gelebilirsiniz. belki son zamanlarda çok fazla üstüste kötü şeyler yaşamışta olabilirsiniz tam olarak bilemiyorum ama geçecek... kendinize zaman tanıyın:31:

Bende bugün çok gerginim:47: hiç yapmayacağım şeyleri yaptım:ssz: bu haller bencede bahardan heralde... sürekli mutsuzum derseniz mutsuz oluyosunuz. tahminimce olmadık zamanlarda geriliyosunuz ve bununla baş edemiyosunuz... sakin olmaya çalışın mutsuzluğu yenmekte bizim elimizde... dua ederekte üstesinden gelebilirsiniz. belki son zamanlarda çok fazla üstüste kötü şeyler yaşamışta olabilirsiniz tam olarak bilemiyorum ama geçecek... kendinize zaman tanıyın:31:

evet , neyseki yaşamayı seviyorum. sadece bi süreç, biticek olan :))

Doyurucu cevaplar almak istiyorsanız derdinizi 2 satırla değil,biraz daha açıkça anlatmalıydınız, arkadaş vakit ayırıp bir öneride bulunmuş, terslemeniz hiç hoş değil.

rica ediyorum, basit bi iki mesajın tavrını atmayın bana, moralim bozuk belli ki böyle bi başlık açmışım, bu halimle bile o mesajlarınıza gülüyorum :))))

daha yeni üyeyim ben, kısa bi giriş yapmam normal, arkadaşın üslubu da bunu gerektiriyordu ayrıca.

Yeni üye derken ? 99 mesajınız var ? Neyse amacım kimseyle tartışmak değil, hoş olmayan bir durumdu, söylemek istedim, size gelince bazen olur öyle herkese hiçbir şey yapası gelmiyor insanın boş boş duruyor, anlamsız oluyor herşey, kendinize kafa dağıtacak bir şeyler üretebilirsiniz, çünkü insan boş kaldıkça daha çok takıyor kafaya her ne varsa, durumunuzun ciddiyetini bilemiyorum o yüzden böyle öneriler geldi aklıma, inşallah atlatırsınız bu süreci :)

Yeni üye derken ? 99 mesajınız var ? Neyse amacım kimseyle tartışmak değil, hoş olmayan bir durumdu, söylemek istedim, size gelince bazen olur öyle herkese hiçbir şey yapası gelmiyor insanın boş boş duruyor, anlamsız oluyor herşey, kendinize kafa dağıtacak bir şeyler üretebilirsiniz, çünkü insan boş kaldıkça daha çok takıyor kafaya her ne varsa, durumunuzun ciddiyetini bilemiyorum o yüzden böyle öneriler geldi aklıma, inşallah atlatırsınız bu süreci :)

99 mesajım var evet özel mesajım vardı cevap yazma hakkı kazanmak için, dün üye oldum daha. herkesin uzun kısa oluyo ne yazık ki kötü süreçleri, öyle umuyorum ben de :) sevgiyle kalın.

zaman zaman bende öyle olurum, olaylar beni çabuk üzer, herşeyi kafama takar kurar da kurarım bazen sanki göğsüme birşey oturmuş gibi olurum sıkıntım büyür gün boyunca hatta çevremdekilere bile zarar veririm, bazen havanın yağmurlu olması, bazen eşimin küçük bi tavrı,bazen ders çalışmamam vs vs benim olumsuz ruh halimi körükler. bir de o gün olumsuz birşey olmuşsa eski defterleri açarım kafamda kurarıım da kurarım.
bu durumu ancak mutlu olduğum seyleri yaparak aşabiliyorum bazen çikolata yemek veya nette takılmak veya kızıma sarılmak koklamak gibi.
sizde sizi mutlu eden şeyleri yaparak belki sıkıntınızı aşabilirsiniz

Bu sitenin belli başlı kuralları vardır, mesela konu başlığı içeriği yansıtmalı, konu içeriği açıklayıcı olmalı ve konuyu açan yorumcuları terslememeli, üsluba göre cevap veriyorum dememeli, aynı şekilde yorum yapanlarda yazdıklarına dikkat etmeli, bu ve buna benzer kurallar uymayanlar ceza alır.

Konu başlığı içeriğe uygun olmadığı gerekçesiyle değiştirildi.

Bilginize.

Back
X