Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutsuzluğun sebebi sizde gizlidir
nedenini bulursanız çözümü de oradadır.
belki yapınız karamsardır
küçük şeylerden mutlu olmaya çalışarak yenersiniz.
ozaman derdinizi doğru düzgün yazın insanlar ona göre yorum yapsın![]()
Bende bugün çok gerginimhiç yapmayacağım şeyleri yaptım
bu haller bencede bahardan heralde... sürekli mutsuzum derseniz mutsuz oluyosunuz. tahminimce olmadık zamanlarda geriliyosunuz ve bununla baş edemiyosunuz... sakin olmaya çalışın mutsuzluğu yenmekte bizim elimizde... dua ederekte üstesinden gelebilirsiniz. belki son zamanlarda çok fazla üstüste kötü şeyler yaşamışta olabilirsiniz tam olarak bilemiyorum ama geçecek... kendinize zaman tanıyın
![]()
evet , neyseki yaşamayı seviyorum. sadece bi süreç, biticek olan :))
Doyurucu cevaplar almak istiyorsanız derdinizi 2 satırla değil,biraz daha açıkça anlatmalıydınız, arkadaş vakit ayırıp bir öneride bulunmuş, terslemeniz hiç hoş değil.
daha yeni üyeyim ben, kısa bi giriş yapmam normal, arkadaşın üslubu da bunu gerektiriyordu ayrıca.
Yeni üye derken ? 99 mesajınız var ? Neyse amacım kimseyle tartışmak değil, hoş olmayan bir durumdu, söylemek istedim, size gelince bazen olur öyle herkese hiçbir şey yapası gelmiyor insanın boş boş duruyor, anlamsız oluyor herşey, kendinize kafa dağıtacak bir şeyler üretebilirsiniz, çünkü insan boş kaldıkça daha çok takıyor kafaya her ne varsa, durumunuzun ciddiyetini bilemiyorum o yüzden böyle öneriler geldi aklıma, inşallah atlatırsınız bu süreci :)