Bugün cuma

PORSELEN

oTu ÇeK KöKüNe BaK ...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
182
3
26
38
Kahramanmaraş
Kızlar bugünde şu mesai bitsede evime gitsem diyenler burada mı.. Bi bunaldım ki anlatamam.. Bi an önce eve gitmek istiyorum..

bende ole..Böyle sıcak gormedım klıma calıstıgı halde..

Ben de keske Pazartesi-Cuma belirli saatler arasi calissam diyorum.
Hafta sonu, tatil filan bana yok; daha dogrusu belirli gunlerde var. Ustune ustluk, gece calisiyorum. Herkes uyurken ben hastanede hastalarla ilgileniyorum; hemsireyim de.
Keske ben de normal saatlerde calissam. pff

Halinize sukredin :)

off saat daha 9.30 :))) hadi bitsin artık mesaii. hadiiii hadiii lütfen allahım lütfenn.... :9:

Son düzenleme:
şükrediyorum canım . Allahım bugünlerimizi aratmasın ama bi takım sıkıntım var ondan biraz stres var üzerimde

Sıkıntılarının olduğunun farkındayım her gün konu açıyorsun burda... Hayata olumlu tarafından bakabilmek gerek herkesin sıkıntısı var yoksa... :34::34::34:

neguzel cmt pazar tatılınız var demekkı ustelık saatını bekledıgınız bır cıkıs saatınız var
bunu beklemek bıle neguzel evınıze gıdınce benım ıcınde bır keyıf kahvesı ıcın:)
sımdıden ıyı tatıller...

neguzel cmt pazar tatılınız var demekkı ustelık saatını bekledıgınız bır cıkıs saatınız var
bunu beklemek bıle neguzel evınıze gıdınce benım ıcınde bır keyıf kahvesı ıcın:)
sımdıden ıyı tatıller...

Ben de keske Pazartesi-Cuma belirli saatler arasi calissam diyorum.
Hafta sonu, tatil filan bana yok; daha dogrusu belirli gunlerde var. Ustune ustluk, gece calisiyorum. Herkes uyurken ben hastanede hastalarla ilgileniyorum; hemsireyim de.
Keske ben de normal saatlerde calissam. pff

Halinize sukredin :)

bende aynı dilekde olmakla birlikde bu yorumları görünce, evet şükretmem gerektiğinin bi kere daha farkına vardım :)

off saat daha 9.30 :))) hadi bitsin artık mesaii. hadiiii hadiii lütfen allahım lütfenn.... :9:

bak 11,34 olmuş bile zaman hızlı geciyo,zamanın kıymetını bılmek lazım.
tamda bu konuyla alakalı bi film izledım dün aksam click diye,insanın anlık durumlarda zaman hızlı geçse keşke demesıyle alakalı,sonrasında bi bakmışsın ömür bitmiş,bu güzel cuma günü akşamında planın yoksa bu filmi izle derim canım:)

bak 11,34 olmuş bile zaman hızlı geciyo,zamanın kıymetını bılmek lazım.
tamda bu konuyla alakalı bi film izledım dün aksam click diye,insanın anlık durumlarda zaman hızlı geçse keşke demesıyle alakalı,sonrasında bi bakmışsın ömür bitmiş,bu güzel cuma günü akşamında planın yoksa bu filmi izle derim canım:)

hmmm. merak ettim canım. inş.izlemeyi isterim teşekkür ederim.

Hayırlı cumalar kızlar .
Porselen mesleğin nedir, çok mu sıkıcı :56: canım sükret bence millet işsizlikten kıvranıyor.

Back
X