Ya rezil olmak derken aşırı değersiz hissettim o sanki bana acıyor gibi hissediyorumBu adamla ne yasadinda bu kadar rezil oldugunu dusundun?
Biri yazmis keske telefonu qcip bi kahkaha patlataydin:)) olan olmus artik o dusunsunYa rezil olmak derken aşırı değersiz hissettim o sanki bana acıyor gibi hissediyorum
Kahkaha atcak gibi değildimki resmen panik atak geçirdim ben gülsemde umruna gelmez o kurdu düzeniniBiri yazmis keske telefonu qcip bi kahkaha patlataydin:)) olan olmus artik o dusunsun
Oho ablacim terkedilmenin bunlar ile ilgisi olsa idi Angelina Jolie bosanmazdi,Hülya Avşar aldatilmazdi..Çünkü kendimden utanıyorum o kadar demekki yüzüne bakilmiycak biriyim berbat biriyim demekki pskolijim bozuldu
Tam aile bağımlısı kendi fikri olmayan aciz birinden kurtulmuşsunuz bence sevinin.Ailesinin istediği kızla evlenmek için terkedildim
Kendime çok acıdım evet benim ne eksiğim vardı dedim kendimi defalarca sorgulamaktan yoroldum ben ya bu kadarmi değersizim diyorum bu kadarmi evlenilmiycek biriyimNe acimasi yahu.. onun ne hissettigini bilemezsin ki canim :)
Kendine aciyorsundur muhtemelen sen.
Niye aciyorsun kendini acinacak biri gibi goruyorsun ki ? Bunu irdele bence.
Gormussun karsilasmissin bitti gitti.
Sorun yok ortada.
Kendini bukadar kasma. Ortada rezillik bir durum da yok. Insanlik hali. Eski sevgilisi ile karsilasan tek kisi de degilsin. Herkesin basina gelir.
Belkide cok mutsuz nerden bilcenki:) panik olcak bisey yok rahatla, gecmis artikKahkaha atcak gibi değildimki resmen panik atak geçirdim ben gülsemde umruna gelmez o kurdu düzenini
En azından tercih edilip evlendiler ben kendime bakıyorum kimse bana eş olarak neden bakamıyor diyorumOho ablacim terkedilmenin bunlar ile ilgisi olsa idi Angelina Jolie bosanmazdi,Hülya Avşar aldatilmazdi..
Bilmiyorumki canm ya nedir ne değil ne düşünürBelkide cok mutsuz nerden bilcenki:) panik olcak bisey yok rahatla, gecmis artik
Ne onemi varki? Gittigi gun bitmis olmaliydi senin icinBilmiyorumki canm ya nedir ne değil ne düşünür
Sen kendine kıymet vermiyorsun ki eller nasıl versin ..En azından tercih edilip evlendiler ben kendime bakıyorum kimse bana eş olarak neden bakamıyor diyorum
Kendime çok acıdım evet benim ne eksiğim vardı dedim kendimi defalarca sorgulamaktan yoroldum ben ya bu kadarmi değersizim diyorum bu kadarmi evlenilmiycek biriyim
Özellikle bugün kendimden nefret ettim :)Tebessum ettim vallahi. Hossunuz.
Niye kendinizi yargilamaktan vazgecmiyorsunuz? Kendinize iyi davranin bukadar yerden yere vurmayin. Elbet sizde degerlisiniz. Kendinizi sevmeye baslayin biran önce bence..
Özellikle bugün kendimden nefret ettim :)
Ah ah sevecek biri olsaa kimse yokozaman artik sevme vakti :)
Ah ah sevecek biri olsaa kimse yok
O kadar uzakki kendimi nasıl severim bilmiyorumSen varsin canim. Sevmek derken niye aklina baskasi geliyor ki ?
Önce kendini seveceksin. Sonra baskalari da sever. Kural böyle ...
Selam vermekmi ailem bu kızla evlenmemi istiyor diye beni terkeden adamamiOna karşı bir kabahat mi işlemiştiniz ki zamanında, yerin dibine gitmek istemişsiniz? Gereksizin biri için yerin dibine girmek istemeye değer mi? Görür görmez selam verseydiniz keşke. Geçmiş girmiş sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?