Bugün dedimki keşke yer yarılsa içine girseydim :(

Selam vermekmi ailem bu kızla evlenmemi istiyor diye beni terkeden adamami
Evet aynen. Öyle can ciğer selamı değil böyle iğneleyici bir selam verseydin. Pis pis gülseydin ve seni küçük böcek der gibi baksaydın. Ayrıca karşındakinin yerin dibine girmeyi istemesi lazımmış. Sen neden öyle hissettin ki?

Adam bir garip, sen daha bir garipsin. Ayrilidigim bir suru erkek oldu, benden ayrilanlar da oldu ve evliyim suan. Eskilerden birilerini gorsem panik atak gecirmem veya kaciştirmaya calismam ne sacma bisey. Alti ustu sevgiliydiniz ve bitti niye biriniz nefes alamiyor, otekiniz kacmaya calisiyor

Tercih edilmemek nedir ya. Siz bir züccaciye dükkanında raflara dizilmiş hediyelik eşya mısınız ki birisi sizi tercih edecek. Yapmayın bunu kendinize.

Saçma bir ayrılıktı güya sözde ikimizde sevdik ama o ailesinin bulduğu insanla evlendi terketti o bundan kaçiyor yüzüme bakamıyor tabi beni kullandi gibi resmen insan sadece bedenen kullanilmaz bedenen demedim bu arada .Bende görmeye tahammül edemiyorum şu durumu ondan kaçıyorum rezil olmus hissediyorum resmen

Canınızın sıkılmasını bir dereceye kadar anlayabiliyorum da, yer yarılsa da içine girsem, rezil olmuş hissediyorum gibi hislerinizi anlamıyorum ya. Biraz abartıyor musunuz? Onun evlenmiş, sizin hala bekar olmanız mıdır bunun altında yatan sebep? Evlenmek midir hayattaki en büyük başarı? Size karşı iki yüzlü oynadıysa, birden terk ettiyse, seviyorum diye yalan söyleyip, iki gün sonra başkasıyla evlendiyse, o utansın, eğer o kadar derin bir duygu dünyası varsa utanır da. Size ne oluyor ki, bilemedim. Çok normal gelmedi bana. Psikologa gitmeyi düşünüyor musunuz? Sanki biraz nefes alıp, rahatlamaya ihtiyacınız var gibi.

Bana ne mi oluyo sonuçta insaniz ister istemez kendi hayatima çok üzülüyorum

Ne değişmiyor mesela?
Mesela nebileyim iş konusunda bile işimi sevmiyorum okadar kpss çalıştım 85 aldim atanamadim bulunduğum yeri değistirmek istedim oda olmadı birini severim saçma sapan terkedilirim hayatim olusmuzluk resmen hergün ağlıyorum artik ya bilmiyorum

Pozitif düşün pozitif olsun. Sevmek ve sevilmek güzel şey tabi ki ama karşında doğru insan olursa. Onlar doğru değilmiş, üzülmene ağlamana değer mi? Işini sevmiyorsan sevdiğin iş yapma imkanın yok mu?

utanacak ne var ki, eğer utanacak bi durum varsa da o utansın. yıllar önceki eski sevgilimin kuzeni çok yakın arkadaşımla evlendi. ben düğünde eski sevgilimin karısıyla karşılıklı oynadım. videomuz bile var. not: biz sevgiliyken o bekardı tabi :)) biz ayrıldıktan yıllar sonra evlenmişti.

Çünkü kendimden utanıyorum o kadar demekki yüzüne bakilmiycak biriyim berbat biriyim demekki pskolijim bozuldu
olur mu öyle şey yahu, adam terk edip gitmiş o utansın. zaten utanan da o olmuş. kadının yerini değiştirdiğine göre. misal yukarda yazdım, düğünde eski sevgilimin karısıyla karşılıklı oynadım, çünkü utanacak birşeyim yoktu. ilişki bitmiş, aradan yıllar geçmiş sonra zaten adam evlenmiş alacak verecek kalmamış. ha sokaktaki adam ha o. sevgilimizden ayrılabiliriz, kafa yapıları uyuşmaz, insanlar anlaşamaz ayrılırlar. gayet doğal. bu yüzümüze bakılmayacak insanlarız demek değil ki. önce kendinize değer verin lütfen.

Oda kötü oldu ama işte o kadar yeniki çok ağırıma gidiyo işte onu böyle görmek dünden beri kendime gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…