Bugün doğum günüm ama çokkkkk mutsuzum

GamzeLiGirLL

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
282
255
23
32
Günaydın kadınlar kulübünün değerli üyeleri, evet bugün doğum günüm ama mutsuzum. Ailemle işimden dolayı farklı sehirlerde yaşıyoruz yaklaşık 7 8 ay önce yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti o süreçte kötüydüm ama pandemiden dolayı ailemin yanına gittim bir kaç ay orda kaldım ailemin yanımdayken iyiydim toparladım o adamdan hiçbir şey olamaz dedim bizim biz olamayacagını biliyorum. Aklımı mantığımı kullanarak hareket ettim ayrıldıktan sonra hemen sevgili yaptı ondan ayrılınca 1ay önce bana istek attı sosyal medyadan tabi ki kabul etmedim. Fakat gecen günlerde sözlendiğini gördüm tesadüfen o an içime bir şey oturdu tüm sevgim emeğim boşa gitmiş gibi hissettim o an. Bu kadar basitmiş dedim kendisi sadece evlenmek için evlenme modundaymış kim olursa olsun modundaymış.Seviyorum felan lafları boşmuş.Onun sevgisi benim kadar değilmiş. Kaldıramadım sanırım şimdi ailemden uzaktayım yine çalıştığım sehire geri döndüm ama bir mutsuzluk keyifsizlik var. Bugün de doğum günüm bir anda ağlayasım geliyor kaç gündür. Sizce gececek mi bunları da atlatacak mıyım lütfen gececek diyin moral verin çok ihtiyacım var

Dogum gunununuz kutlu olsun, nice mutlu yaslar diliyorum size.

Boyle bir adamdan kurtuldugunuz icin de en guzel dogum gununuz olsun bu gun. Ya bu adamla evlenen siz olsaydiniz? Bir gun ayni bu konuyu bosaniyorum diye acabilirdiniz. Uzulmeyi birakip sukredin ki bitmis derim.

Bence erkenden kurtulmussunuz bu adamdan, cok iyi olmus sizin icin.
Bosverin uzulmeyi, kendinize gelin.
Arkadaslariniz yok mu? Aileniz yok mu?
Hersey o demek mi?
Keyfinize bakin.
Dogum gununuz kutlu olsun..

Doğum günün kutlu olsun hasas, naif başak kadını!
Bu hayatta Allah evlat acısına bile dayanma sabrı vermiş. Geçecek tabi ki neden geçmesin. Dik dur ve senin gibi sevmediği için aslında o insandan kurtulduğun için bugün Allah’a teşekkür et.

Tesekkür ederim. Aslında doğru diyorsunuz ben de iyi ki bitmiş dedim diyorum dediğiniz gibi ya daha işler resmi olduğunda bitseydi diye kendime söylüyorum. Ama bir şeyler oturdu içime boşa giden emeğim ve sevgim için sanırım o da

Benim 4 senelik sevgilim olmuştu artık okadar bunaltmıştıki benden ayrılınca bişey hissetmemiştim sonra hayatına baktı bende baktım hiç merakta etmedim aramadım sormadım engelledim hiç dönüp bakmadım açıkcası umursamadımda aksine sevinmiştim bi kere soğudum bitti gitti sonra başka başka insanlar aylık takıldım onlarlada bitti gitti şuan bekarım kimseyi umursamıyorum çünkü benden değerli kimse yok eski sevgililerimi hiç anmadım biyerde bu kadarda umursamazımdır :) beni kıranı üzeni ihanet edeni affetmem bişey anlatmayada çalışmam direk terk ederim onlar kim derim çok mu önemliler ? sizde kendinize değer verin aşkmış sevgiymiş geçici bunlar kendinizi sevin maalesef hayatımız diziler filmler romanlar gibi değil aşk sanarız biter gider yenisi gelir oda biter diğeri gelir kimse kaderindeki kişiyle karşılaşmıyor ki ? evlendikleri kişiler ruh eşleri değil çoğu hırsından birlikte yada çocuk var millet ne der diyor bitiremiyor evliliğini yada başka başka şeyler siz size bu denli saygısızlığı yapan birini affetmeye hazır olmamalısınız hala seviyorum dememelisiniz gerekirse taş basın kalbinize erkekler tek değil ya bakın birini bulmuş hayatına almış bunu yediremiyorsunuz ama pişman olmuştur emin olun hep öyleler çokta anlamaya çalışmayın gerçekten şöyleler biriyle birlikte olurlar ama çok sevmezler sonra başkalarını sokarlar hayatına ama akılları hep eskide kalır gerçekten böyle çalışıyor kafaları çokta sorgulamayın erkekleri gerçekten çok sevmiyorlar umursamııyorlar kadınlar kadar sizde öyle olun gitmeyi bilin gitmeyi bilmeyenler bağlı kalanlar hep acı çeker duygusal gözüktüklerinede bakmayın anlık onlarınki hepsi umursamaz bi süre sonra unutuyorlar.

Teşekkür ederim, zaten iyi ki bitmiş diyorum Allaha sükür ediyorum vardır bunda da bir hayır diyorum hdp

Bana çok tanıdık bir hikaye :))

Gereğinden fazla değer vermişsiniz ki hala acıtabiliyor. (Elbette geçecek)
Size iyi gelen insanlarla görüşemeseniz bile sık sık onlarla konuşun,
Mutlu yıllar diliyorum

Doğum gününüz kutlu olsun umarım yeni yaşınız size mutluluk ve huzur getirir❤ Üzülmeniz çok normal çünkü yaşadıklarınız çok taze. Şöyle düşünün eski sevgilinizle güzel bir ilişkiniz olsaydı hala devam ediyor olacaktınız ama belli ki sizi mutlu edememiş. Ne mutlu size ki daha erken farketmişsiniz ve ayrılmışsınız. Sizi üzen biriyle böyle bir yola girmediğiniz için çok şanslısınız. İki yıl size kayıp gibi gelebilir ama bence bundan sonraki ilişkilerinizde size yardımı olacak çok büyük bir tecrübe. Tabikide bu günler geçecek. Öncelikle onu stalklamayı bırakın. Kafanızı dağıtacak şeyler yapın. Daha az düşünün. Geçmişe takılıp kalacağınıza yeni insanlara açık olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence erkenden kurtulmussunuz bu adamdan, cok iyi olmus sizin icin.
Bosverin uzulmeyi, kendinize gelin.
Arkadaslariniz yok mu? Aileniz yok mu?
Hersey o demek mi?
Keyfinize bakin.
Dogum gununuz kutlu olsun..
Ailem uzakta arkadaslarım var ama çoğu evli sürekli görüşemiyorum. Tabi ki her şey o deği zaten biliyorum ailemin yanımdayken çok iyiydim dönünce kötü oldum

Teşekkür ederim. İnşallah gececek diyorum ben de tabi Allah'ıma şükür ediyorum zaten iyi ki bitmiş vardır bunda da bir hayır diyorum

Karaktersiz bir herif için üzülmeye değmez. Başka sorununuz olmasın yeter.

Zaten çok şey öğretti bu ilişki bana.çok ders çıkardığım noktalar var. Hayatımda olmak isteyen olur istemeyen çekip gider diyorum kimse için artık fazla emek vermeyecgim kendimden fazla değer vermeyecgim çok doğru diyorsunuz. Hatayı bu noktada yaptım farkındayım. Onu affetmeyi düşünmüyorum ki zaten. Hayatında biri olmasaydı dahi yine biz diye bir şey olamaz artık.bunun farkında olarak hareket ettim ayrıldıktan sonra. Tecrübe diyerek bakmaya çalışıyorum

Gereğinden fazla değer vermişsiniz ki hala acıtabiliyor. (Elbette geçecek)
Size iyi gelen insanlarla görüşemeseniz bile sık sık onlarla konuşun,
Mutlu yıllar diliyorum
Evet gereğinden fazla değer ve emek verdim mesele de o zaten demek ki o adam bana o kadar değer ve emek vermemiş. Şimdi görüyorum. İnşallah gececek diyorum hep ben de. Teşekkür ederim mesajınızı için

Gecmis olsun canim

Dogum gununde kutlu olsun

En iyi zamanda ayrilmissin
Ailenin yaninda uzulmeme sebebin destek alman buyuk ihtimal yalniz oldugun icin ister istemez dusunuyorsun
Aman dikkat et ilk gordugunle de takilma

Teşekkür ederim evet ilişki sürecinde de sorunlarımız olmuştu ayrılık sebepleri arasında. Bende tecrübe diyorum büyük bir tecrübe oldu bana artık söyle olacagım böyle davranacıpım kimseye hakettiğlnden fazla değer vermeyecgim felan. Güzel dersler çıkardım. Aklımla hareket ediyorum. Bir çok kişi bana yeni insnalra açık ol dedi sanırım yapmalıyım artık bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…