Bugün Doğum Günüm

arsecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
138
26
53
Dün ki konumu belki hatırlarsınız kızlar annemin tavrına üzüldüğümü söylemiştim. Şimdi annemi aradım konuşmadı bile benimle. iş yerimde bana sürpriz yapmışlar. farklı kurumda çalışan arkadaşlarım çiçek gönderdiler ama hiçbirine sevinemiyorum o kadar mutsuzum ki anlatamam ilk kez böyle oldum herkese yalancıktan gülümsemek o kadar kötü birşeymiş ki bir kez daha diyorum keşke hiç doğurmasaydın beni anne.

benden size gelsin:)

bence şuanki ruh halinizle kendinizi üzüyorsunuz..
günün keyfini çıkarın..
mutlu yıllar :)

Hayat kısa ve bir yıl daha geçti ömrünüzden.
Öfkeyle yaşamak yerine yeni yaşınızda yeni bir sayfa açın.
Mutlu yıllar

Onceki konunuzu bilmiyorum ama Butun umutsuzluklarinizi bitiricek yeni bi yas olsun dilerim...mutlu yillarr

İsyan etmee... Annenizi de çok takmayın olur böyle vakalar...Hatta akşama alın bir pasta doğum günümü kutlamaya sana geldim diyin. Oturun güzelce yiyin..
İYİKİ DOĞDUNUZ
YENİ YAŞINIZ SİZE MUTLULUK , SAĞLIK VE HUZUR GETİRSİN..

hayat üzülmek için çok kısa be güzelim yaşadığın anın tadını çıkar doğum günün kutlu olsun inşallah musmutlu olursun

İyi ki doğdun yay kızı, doğum günün kutlu olsun. Lütfen enerjini düşürme, çok güzel yıllar bekliyor seni. Bugün hiç bir şey üzmesin seni, hadi bakalım, bak arkadaşların da kutlamış doğum gününü, biraz olumlu tarafından bak hayata

Hepinize çok çok teşekkür ederim. bugün annemler ve kayınvalidemler bize gelecekti ama şu an herşey saçma sapan bir şekilde mahvoldu sabahtan beri hatta akşamdan beri ağlıyorum herkesten saklayarak. Bu yıl başbaşa değilde ailemle olmak istemiştim ilk kez ben annemleri çağırınca eşimde annesine söylemiş. Az önce beni aradı ben de bizimkiler gelmeyecek gelirse abim belki geçerken uğrar beni görmek için dedim. O da annesini aramış gelmeyin biz evde olmayacağız diye. Şuan hiçkimse beni aramadı ailemden annem de konuşmuyor benimle gelip gelmeyeceklerini bilmiyorum. Eşime de bir haller oldu herşey bu hale gelince. İlk kez bu yıl ailelerimizle evimde başbaşa oturmak istemiştim ama saçma bir fikirmiş onu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…