Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu Yıllar Emreeeeeee opuyorumnanaktan
a.s.Çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktaniyi dileklerin ve Emrem için hazırladığıncanım,evladını Allah bağışlasın.yeni yaşı Emre'ye ve sizlere bol bol sevinç,neşe,sağlık,mutluluk,huzur ve bereket getirsin.daima mutlu kalın.sevgilerimle...a.s.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a.s.Amin canım Allah razı olsun:1hug:hepimizin evlatlarını bağışlasınopuyorumnanaktanYakışıklı emremize nice nice mutlu yıllar diliyorum.....
Rabbim onu bütün kötülüklerden korusun ve size bağışlasın inşaallah...
a.s.Sağol canım benimkaydirigubbakcemile3çok yakışıklıymış kardeşimiz...nice mutlu yıllara inşallah...opuyorumnanaktan
a.s.Teşekkür ederim canım Allah razı olsunkaydirigubbakcemile3Doğum günü kutlu olsun Emrenin
Allah uzun ömürler versin işallah![]()
a.s.teşekkürler canımopuyorumnanaktanEmre de size teşekkür ediyorkaydirigubbakcemile3Yüzündeki o güzel gülümseme hiçbir zaman bozulmasın inşallah Emre'cim.
Bende doğumgünü kutluyorum.![]()
a.s.Bu mutluluğumuzu paylaştığın için ben ve Emre opuyorumnanaktançok teşekkür ediyoruzvereliniortaknıce nıce yenı yıllara Emrecıge.. opuyorumnanaktan Masallah Allah bagıslasın :Saruboceq: cok tatlı bı cocuk..saglıklı huzurlu mutlu basarılarla dolu bı hayat dılıyorum canım.. a.s.
a.s.Sağol canım opuyorumnanaktanAllah hepinizin evlatlarını bağışlasın çok mutlu ettiniz bizi:sm_cool:doğum günün kutlu olsun emrecim.dilerim hayatında hep mutluluklar seninle beraber olur
Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara EMRE...hihoyyyt
a.s.Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için opuyorumnanaktançok sağol
a.sTeşekkürler canımvereliniortakAllah razı olsunkaydirigubbakcemile3allah bağışlasın ,çok tatlı maşşallah.sağlıklı ömürler onun olsun .nice yıllara canım
a.s.Çok çok sağol canımopuyorumnanaktanteşekkürler:1hug:mutlu yıllarrrrrrrr
a.s.Teşekkür ederim opuyorumnanaktançok sağol canımvereliniortakMutlu yillar emrecik
Allah uzun omurler versin
doğum gunu kutlu olsun ALLAH hayırlı uzun ömurler nasip etsin opuyorumnanaktan
a.s.Allah razı olsun iyi dilekleriniz beni çok mutlu etti opuyorumnanaktan