Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?
sabah uykulu onun o sesini duymak beni mutlu etti uyandırmak bir yana, keşke yanında olsamda yanına girip uyusam diye düşündüm.. sıkıcı birşey olmadı henüz çok şükürr
bugün yine herzamanki gibi sabahladım sevgilimin resmiyle ve sesiyle onu dinlemek huzur veriyo bana.. ama günlerdir uyuyamıyorum çünkü onun yurtdışına gidicek olması ve herşeyin gün geçtikçe kötüye gitmesi ve tabi bu durumu izleyip hiç bişe yapamamak beni cok cok üzüyor.. en cokta onun bensizliğe alışma isteği..
Bugün kızım artık öğürmeden kabak yemeği yiyebiliyor diye çok sevindim,en son kaşıkta birden tüm yediğini geri çıkarınca tüm idesi boşaldı diye çok üzüldümsenağlama
bugün çok sevdiğim bir arkadaşım anne oldu bu ollay beni hem mutlu etti onun adına hem üzdü kendi adıma ben ne zaman anne olucam diye mafoldumbenmafoldumben
Dün için duygularımı yazmak istiyorum...
Eşim ve kızımla harika birgün geçirdik,çok mutlu oldum,
annem ve kayınvalidemi mutlu ettik,bu da ayrıca mutlu etti bizi,
çok şükür üzülecek birşey olmadı...
sevgilime ''ben bu durumdan rahatsız oluyorum'' dedikçe ''bunda rahatsız olcak bi durum yok'' demesine sinir oldum ve üzüldüm
sevgilimin başını omzuma,boynuma yaslayıp çok uzun süre gözlerini kapatıp kedi yavrusu gibi öyle durması,ayrılık vakti gelincede ı-ıhhh diyip ben kendimi uzaklaştırdıkça onun kendine çekmesi,5 dakika daha lütfen diye yalvarması çok mutlu etti :)
annemle babamın tartışması üzdü :sinifsinif:
sevgilimin hemen yanıma en sevdiğim jelibon ve çikolatayla gelip bebeğiymişim gibi beni göğsüne yaslayıp bana masal anlatması, dökülen gözyaşlarımı silmesi,beni mutlu etmek için çaba göstermesi,her zaman yanımda olucağını hissettirmesi beni mutlu etti.:asigim:
opuyorumnanaktanbugun benı hem mutlu eden hemde huzun veren seyler yasadım
mutlu eden sey esım yıllardır bekledıgım seyı yaptı ve etrafındakı kotu nıyetlı ınsaları farkettı ve agızlarının payını verdı
mutsuz eden olay ıse esımın bunları bana anlatırken ve savasırken verdıgı mucadele sonunda cok moralman yorulması uzulmesı utanmasıydı
esımı cok sevıyorummm