Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

yarn 19 mays ve tatill buna seviniyorm sağlığımla ilgili bi problem var bugün tahlil sonuçlarını aldm onada üzülüyorm.. off bilmiyorumkismile

hiç bişey mtlu etmiyor.. bütün gün gezdim dolaştm arkadaşımlarım yanlız bırakmıyor saolsun.. ama hep onu görüyorum heryerde başkalarında hep onu arıyorm en ufak bişeyde bile onu görüyorm cok mutsuzum daha ilk zamanlarda böyleyken nasıl geçiricem ömür boyu onsuz.. neden bu acıyı çektiiriyosun bize ..nedenn

askimi, canimi, birtanemi, sevgilimi cok ama cok özledim ondan binlerce kilometre uzakta olmak beni üzüyor...ama allaha sükür kavusmamiz yakin...allah daha büyük üzüntüler vermesin...

benimde hiç keyfim yok bugünlerde:çok üzgünüm:
dişim ağrıyo maddi sıkıntılarımız var ....
herşeye kafam bozuluyo iştemafoldumben

Ooff hala ödevimi yapmadığım için üzgünüm.
Gidip yapayım ben en iyisi..

Bugün beni hiçbirşey mutlu etmedi ama babamın yokluğu yine canımı acıttı :çok üzgünüm:

canım akidişlerimle toplandık güldük eglendik opuyorumnanaktan

cok güzel bir gündü iyiki varlar .onları cok seviyorumkaydirigubbakcemile2

birbirimize format atıyoz ohhholumunekankayizsmile

bugün sevgilimle 8 saat geçirmek beni mutlu etti :asigim:
bi arkadaşımı gördüm her zamanki gibi nazarı değdi. bi kolyem daha koptu yaa :kızgın:

üzgünüm sadece üzgün...hatta icim yaniyor, canim aciyor, yüregim sizliyor....karamsarim, kararsizim....

SaBahın köründe uyanıp Banka önlerinde helak olduğum için kudurdum sinirden.. sistem çöktü, harcımı yatıramadım, deli oldum, kudurdum, kaşıntı tuttu sinirden.. yarın son gün.. ofladım pufladım sevgilimin evine gittim.. öğle arası geçsin Ben yatırırım ayağa kaldırırım kız sistemi dedi, harBiden o gitti sistem açılmış. herifin şansının Ballılığı tuttu.. ama Birinin böylesine kaprisimi çekmesi, düşen dudağimi teBessüme çevirmesi, Benim için uğraşması, sanki onun suçuymuş gibi sinirimi ondan çıkarmama gülümseyerek sıkma canını aşkımm halledecem demesi, Beni çok mutlu etti yahu.

.

yegenim beni cok güldürdü ve mutlu etti canim onu cok seviyorum

arkadasim evlenecegini söyledi o da beni cok mutlu etti

Son düzenleme:
bugun esim ilk defa oglen yemege gelecek cok cok cok mutluyummmmmopuyorumnanaktanhihoyyyt

Back
X