Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?
Uzun zamandır arayıpta bulamadığım bir eşyam vardı bugün onu buldum çok sevindim:sm_cool::asigim:üzüldüğüm birşey olmadı çok şükür aman olmasında inşallah:çok üzgünüm:yerimseniben
Bugün en sevindiğim şey eşimin bana hazırladığı süpriz kahvaltı...
En üzüldüğüm şey ise eşimin bana masaj yapmaması..Sırtım çok ağrıyor dememe rağmen...
bugün ehliyet sınavım vardı, ilkyardım ve trafik harikaydı ama motorda biraz zorlandım bu beni birazcık üzdü, direksiyon dersinde müthiştim ayıptır söylemesi bu da beni çok mutlu etti.:sm_cool: :teytey: :sm_cool:
benimde en cok sevindigim seyse bugün arkadasin cocugunun sünnet dügünü vardi arkadaslarimda beni iki aydir falan görmüyorlardi izindi,ramazandi falan.beni gören herkes aaaa ne kadar cok zayiflamissin oldu.evet gecen sene 70 kiloydum simdi 56-57 geliyorum.sevincimden hop hop oynadim ya :teytey::teytey:
Beni üzen Sey Dün Eşimiz Msnye Gelmemesi.ama Sabah Sabah Beni Arayarak Askim Seni Bi Nette Görmeden Göreve Gitmek Istemiyorum.neti Ac Demesi Oldu(eşim Ben Kilometrelerce Uzakta Suan)
bugün beni hem üzen hem de sevindiren bir durum oldu,kayınvalidem bizdeydi,nihayet evine yolcu ettik,sevindim ama eşim üzüldü,garipleşti bende bu duruma üzüldüm biraz,a birde turşu yaptım az önce eşimde yardım etti ona sevindim...
Bugün beni mutsuz eden $ey dükkanda i$ olmamasiydi.Ama cok mutlu eden $eyde.esimle dünden beri küstük.Dükkandan mutfakta gelip birdenbire bana sarildi ve "seni her$eyden cok seviyorum.Her$eyi kaybetmeyi göze alirim ama seni kaybetmeyi asla"dedi.:asigim: