• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

bu sabah sebepsiz bir biçimde mutlu uyandım zaten...kocacıımın gereksiz yere üzerimdeki kırmızı bulüze takmasına da üzüldüm...aman sıradan balıkçı uzun kollu bir bulüz yaaa...ama kırmızı yaaaa....iğğğğğğğğğğğğğğğ....

bitanecim herkese özel bir köşe olsun istedim.herkes bu köşe benim gibi hissetsin istedim.ben hepinizi çooook seviyorumm.

bügün tersimden kalktım ve sabah sabah esimle atıstım.benim sucum .cok üzüldüm.

canım eğer suçunu kabul ediyorsan hemen eşini ara ve özür dile ,sonrada onu nekadar çok sevdiğini söyle ve deee akşama çok güzel bir yemek hazırla.sadece tavsiye.:enbuyukkk:

namaza başladım yanlış yapmadan kılıyorum bu beni çok mutlu etti üzen şey yok şükür olmasında hiç üzülmeyelim bi de hamile olursam adet olmazsam çok daha mutlu olucam

hergün bekliyorum sizi.o gün sizi en çok mutlu eden olay ne :sm_cool: ve neye üzüldünüz :çok üzgünüm:.mesela bugünden başlayalı mııı?

kadınlar klübünün en güzel bayanları sevinçlerinizi,üzüntülerinizi paylaşın...sevinçler paylaştıkça artar,üzüntüler paylaştıkça azalır.:enbuyukkk:

bugun beni alisverise götürecek birisini buldugum icin sevindim esim calistigi icin araba onda ve gecen haftadan beri beni alisverise götürecek kimseyi bulamamistim sagolsun kardesim yillik iznine ayrilmi o götürdü

bugün annem ameliyat oldu ve patronum yanına gitmem için izin vermedi
annemle konuştum canı çorba ve muhallebi çekmiş
çok üzülüyorumsenağlama

bugün annem ameliyat oldu ve patronum yanına gitmem için izin vermedi
annemle konuştum canı çorba ve muhallebi çekmiş
çok üzülüyorumsenağlama

canım benim allah acil şifalar versin annene onu size bağışlasın.patronunu da bairazcık insanca davranmayı nasip etsin.sen o tatlı canını üzme insanların yaptıkları birgün karşısına çıkar unutma...

kız kardeşim ve annem memleketten geldiler.Kız kardeşim estetik ameliyatı oldu.Dr.'u Ankarada,onların eşim ve beni çok eğlendirmesine yanımızda (geçicide olsa) kalmalarından dolayı çok mutluyum,kız kardeşimin ameliyatı 2.bir operasyondu ondan dolayı çok tedirgindim ,üzülüyordum ne olcak acaba diye? veeeeee çok mutluyum çok başarı bir operasyon geçirdi zaten kendiside süper güzel bir fıstıktır iyice güzelleşti.......

bugün beni mutlu eden şey oğlumun test sonuçlarının temiz çıkması.reflüden şüpheleniyorlardı ama allah'a şkürler olsun ki değilmiş.
üzen şey ise birinin beni aşagılamaya çalışmasıydı,gerçi dersini aldı ama ne gerek vardı ki böyle bir şeye eline ne geçti ki.

bugün beni sewindiren annemin ilk defa erkek arkadasımı tesadüfen! görmüş olması (gerçi yorumu ne hala bilmiorum ama) üzen şeyde yanıma yeni bi kızın başlıcak olması ne olucak bana yolmu verecekler hiç bilmiorum canım sıkıldı ama sonadan dedimki Allahtan hayrlısı bi kapıyı kapatan öbürünü açar neyse bu kadar işte...

bugün kızımın derslerindeki başarısı beni çok mutlu etti,çok şükür üzüleceğim bir olay olmadı...

Back
X