• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

bugün benim ençok yediğim hamsi tava mutlu etti::)))) çok güzel pişirdimm elerime sağlık::::::))))

Bugun ignelerime basladim,ilk ignemi vuruldum,bebegime kavusmak icin yaptigim her sey beni mutlu ediyor,insallah az bir yolumuz kaldi,sadece yumurta toplama asamasindan korkuyorum o kadar!

Canım oğlum Baküye gitti çalışmaya onun için üzgünüm.Hep hasret kalıyorum.Kara kuzum seni çok seviyorum.

arkadaşlar bence bu paylaşımı akşam ailenizlede yapın.o zaman eşinizle olsun,çocuğunuzla olsun herşeyi paylaşmış olursunuz.ben çalışan biri olarak her akşam eşime ve kızıma soruyorum ve otomatik olarak aynı noktada buluşuyoruz.

bugün benim doğum günüm beklediğim herkes hatırladı bu yüzden mutluyum..
ama özlediğim sevdiğim yanımda değildi bu yüzden de galiba biraz fazla duygusal eve üzgünüm....

bugün beni mutlu eden şey topiğimdeki arkadaşların bana destek olması en çok üzüldüğüm şeyde eşim görev yerine döndü kızımdan ve benden çoook uzak kalacağı yere gitti :(

canım gerçek arkadaşlık budur işte.bizde buradayız tatlım.eşin uzakta ama sen burda yalnız değilsin unutma...:teselli::enbuyukkk:

heeeyyyyy arkadaşlar hani hergün yolunuz buradan geçecekti....bugün eşimle öğlen yemek yedik çok güzeldi...tıpkı 14 yıl öncesi gibi yıllar su gibi akıyor arkadaşlarrrrr.mutluluklarıyla,mutsuzluklarıyla hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.

Bugün annem çok üzdü beni. Resmen ağladımsenağlama

Mutlu eden birşey olmadı, zaten beklemiyordum da.:1no2:

Ne diyeyim Allah'ım bugünümü aratmasın...

aşkım üzdü dün.. Etkisi hala sürüyor.. Beni bir Sarıyer e bırakmadı akşam :çok üzgünüm: yüzsüz oldum ya resmen bir takla atmadığım kaldı. Onunda sapasağlamken hastayım demediği..:çok üzgünüm:

bugün üst komşum sinirlerimi bozdu.hafta sonu demiyor sabah sabah gürültü yapıyor.ben bu düşüncesiz insanları anlamıyorum.veee bugün tekrar araba almaya karar verdik buda günün en mutlu haberiydi benim içinnnn...

yaşasın arkadaşlar aylardır beklediğimiz yağmur ankaraya sonunda yağmaya başladı.susuzluğu yaşadığımız için bu beni çok sevindirdi.

bugun beni uzen sey eşim izinli ve evde ben ise iznim olmadıgı için herzamankı gıbı işteyım bırlıkte hiç vakıt gecıremıyoruz iş yuzunden cok uzuluyorum

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

sabah aşkım günaydın demek için beni aradı mutlu etti beni uzun süredir günaydın tlfları kesilmişti pek bi sevindirik oldum.:emir_bebek:
bugün beni üzen bişey olmadı henüz olmasında allahım noluuurrrr:1no2:

çok mutsuzum ama bu yeni bişey değil,evlendiim günden beri süren bişey,
güzel günlerimde oldu ama kötülerin 10 da 1 kadar bile değildir toplasak
senağlamasenağlamasenağlama

ben mutsuzum çünkü birileri bana eksi rep vermiş.hemde çok fazla....anlamdım bir türlü kimin verdiğini çok üzüldüm..

çok mutsuzum ama bu yeni bişey değil,evlendiim günden beri süren bişey,
güzel günlerimde oldu ama kötülerin 10 da 1 kadar bile değildir toplasak
senağlamasenağlamasenağlama

tatlışım neden bukadar mutsuzsun.paylaşmak istermisin,belki çözüm buluruz.kıyamam sana...

bu gün en çok bebişin gülümsemesine mutlu oldum aslında son zamanlarda gözüm birşey görmüyor. o gülüyorsa mutlu huzursuzsa mutsuz oluyorum.
aslında ailemede üzülüyorum abim hala iş bulamadı..iş bulsa harcamalarına sıtandart getirse, yuva kursa, 30 a geldi artık.

Back
X