Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?
beni en mutlu eden her sabah eşimin söylediği ama bu sabah nedense ayrı mutlu olduğum bir cümle :
ALLAHım ne kadar mutluyum ,sana şükürler olsunki böyle sevgi dolu bir ailemiz var ..
Her sabah yanında uyandığım deli gib isevdiğim ve beni seven,gözlerinde aşkı sevgiyi gördüğüm boncuk gözlü bir eşim var ..
Otobüste gelirlen önümde babasının kucağındaki minik bebiş beni çok mutlu etti
O kadar sevimliydi ki onu alıp yemek istedim,
bi kardeşim olmasını çok istedim
biraz önce komşum çağırdı gittim..okuldan öğretmen arkadaşımla binadan bir bayan daha vardı..
bu dediğim bayanların ikiside benim en çok istediğim şeye sahipler 1.5 yıldır istiyorum ama olamadım ben ANNE olmak istiyorum bunu da biliyorlar...
onlar anne,ben değilim evet..bunu çok istiyorum ama olamıyorum evet..
ikisi de çocuklarını çok dövüyorlar ve çocuklar dayak arsızı olmuş..
onlara çocuklarınızı bu kadar dövmeye bence hakkınız yok anne baba olabilirsiniz çokta sinirlenebilirsiniz ama onları bu kadar dövmeyin dememle...
gene aynı söylemler...sen ANNE değilsin senide görürüz vs vs bi sürü can sıkıcı olay...
bilmiyorum belkide onlar haklı ben çok duygusal davrandım ama çok üzüldüm..
canım artık çok yanıyor ben ANNE olmak istiyorum çok şey mi istiyorum..
Öğrencilerim için bir şeyler yapmaya çabalarken onların buna duyarsız kalmasına, emeklerimin boşa gitmesine çok ama çok üzüldüm..
İzlediğim dizinin mutlu sonla bitmesine sevindim
Arkamda biraktigim ozledigim insanlar icin uzuldum. Ama baglarimizin kopmamasina ve benim birgun yine onlarla birlikte olacagima, buna sayili gun kalmasina sevindim. Yani cok da sevinmedim de icim acildi biraz. :)
Bugün beni en çok mutlu eden prensesler gibi uyandırılmamdı:78:üzen ise okadar çalışıp dolu dolu yazdığım sınav kağıdına hocamın düşük not vermesiydi vizede olduğu gibi finalde de hakkımı yedi