Gelince sordum niye odadan ciktinki teli alip diye.seni uyandirmamak icindedi.Arama kaydında numara bulamazsan ne yapacaksın ki. Ya eşin silmişse numaraları. Oturup konuşun güzel güzel. Kırmayın birbirinizi.
7 sene olacak temmuzda
Evet ya kuruyorum yalnizliktan dogrudur.boşuna kendinizi üzmeyin.
eşiniz daha evdeyken telefonu çalmış, arkadaşıdır. kadın olsa sanırım cesaret edemezdi.
ben ki çok şüpheci biriyimdir ama anlattıklarınızdan kocanız masum gibi geldi.
yalnızsanız eğer böyle kuruntular oluyor.
ben de hep silerim arama listesini yok yere kendini huzursuz etme . bi arkadaş yazmış ya eger seni aldatsaydı evdeyken tlf çalmazdı bana çok mantıklı geldi buSilmisti zaten arama kaydini buna ne demeli
Tesekur ederim zipzip cvp icin.kendimi ayricalikli hissettimMasallah. O zaman taniyosundur esini sen, kuruntu yapma bence
Evet ya kuruyorum yalnizliktan dogrudur.
Ama kim olsa suphelenirdi
Hı hııı.tum kadinlar benm kocamin pesinde diye dusunuyodum bende.Saka falanmisin arkadasim... bu hayat boyle gecmez... sen bi doktora git.. ortada aldatma falan yok kafanda kurma aklina gelen basina gelir sonra... yapmayin allah askin tum kadinlar kocanin pesindeymis gibi davranmamalisin biraz guven
Tesekkur ederim guzel uslubunuz icin.keske herkes guzel dille yorum yapabilse sizin gibiyok anlatığınız gibiyse o kadar da şüpheli değilmiş, günah kendinizi de eşinizi de hırpalamayın.
Bende size aynisini soyluyorum iste is arkadasinin bile erkek dahi olsa olabilirmi diyosunuz bencede yapmayin biraz sakin olun sakinHı hııı.tum kadinlar benm kocamin pesinde diye dusunuyodum bende.
7 sene evliligimiz boyunca hep oyle sandim.nasil gecer hayat boyle dimi.
Yapmayin yaaa
Gelince sordum niye odadan ciktinki teli alip diye.seni uyandirmamak icindedi.
Teli aldim yaninda bakiyim su arayana diye baak dedi.
Baktigimda arama gecmisini silmis.
Sildiginden haberi yokmus gibi davrandi.
Yalnislikla birilerini ariyomus ondan siliyomus bazen
silmis olmasi tuaf acikcasiSilmisti zaten arama kaydini buna ne demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?