• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün gelinlere karşı öfkeliyim

aslında bunun için ayrı konu açılır ama neyse...
13 yaşında bir görümcem var bana sürekli onu övüyo :-) 6 yaşından beri biliyorum ve severimde kendi kardeşim gibi lafımıda esirgemem. bir gün onun saçını örüyodu seviyodu filan sonra bana döndü ayyy senin annende burda olsaydı seni severdi filan dedi :D
bu kıyaslamanın yaşı yok yani kendi kızı dünya güzeli oğlu çok yakışıklı ama birgün de benim için gelinimde şöyledir böyledir demedi.
onların ailede eğitim seviyesi en yüksek benim nişanlanmadan önce şehir dışında okuyodum arada görüşüyoduk ve imalı imalı laflar ediyodu aileler kızlarını şehir dışına göndermesinler kötü yola düşüyolar bilmem ne. anlam veremediğim laflar ak desem kara der illaki kendi haklı çıkacak son sözü o söyleyecek.
hatta bir gün gelin kaynana olduğumuz anlaşılmıyo aynı duruyoruz demişti :KK57:

yinede onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli :KK19:
Hahaa aynimi duruyoruz dedi.yaslilik kompleksine girmis o ;);)

ne hikmetse burdaki gelinlerin hepsi kaynanadan görümceden eltiden çekiyor, ama kendileri çok iyi görümce ve iyi eltiler, , kendi anneleri iyi kaynana.... eğri oturalım doğru konuşalım; Yok birbirimizden farkımız.

Aman insanin icinde o kotuluk olduktan sonra ha anam ha kaynanam ha gorumcem ha kizkardesim hepsi benim gozumde ayni. Herkes diline sahip ciksin, kendi hayatlarina baksinlar. Ozaman ne sorun kalir ne dert.

Back
X