Bugün gidiyor:-((

Ikizikiz4

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
56
3
6
İstanbul
Merhaba bn 6,5 yıllık evliyim ikiz ikiz 4 tane evladım oldu ilk dogum yaptığımdan beri bana eltimin kızı yardım ediyor.3,5 senedir sürekli gelip gidiyor yani çok memnunum ilk ikizlerim kız 5 yaşındalar küçük ikizlerim 1 kız 1 erkek onlarda 3 yaşındalar ...malum ikiz ikiz çok zor kızlarım anaokuluna gidiyorlar bu sene birisi beni ilk zamanları çok zorladı gitmemek için bn de eltimin kızını çağırdım eltimin kızı derken benimde kuzenim oluyo halamla bn eltiyim o yüzden kuzenim yani çok iyi anlaşırız kuzenimle... Allah razı olsun oda artık biliyorum yoruldu dört çocuk bakmaktan bu sefer gelmez diyordum ama yine çocuklarıma dayanamadı geldi çok seviyo hepsini geldi o götürmeye başlamıştı anaokuluna o gelince alıştı artık sorunsuz gidiyorlar...1,5 aydır Burdaydı ve bugün gidiyo hatta gelirken bu kadar diye gelmemişti daha az bi süreydi ama çocuklardan anlayamadı nasıl günlerin geçtiğini ve bugün yolcu saolsun Allah onada en zor zamanlarında bana yardım ettigi gibi onada yardım eden bulsun...:46:

Merhaba bn 6,5 yıllık evliyim ikiz ikiz 4 tane evladım oldu ilk dogum yaptığımdan beri bana eltimin kızı yardım ediyor.3,5 senedir sürekli gelip gidiyor yani çok memnunum ilk ikizlerim kız 5 yaşındalar küçük ikizlerim 1 kız 1 erkek onlarda 3 yaşındalar ...malum ikiz ikiz çok zor kızlarım anaokuluna gidiyorlar bu sene birisi beni ilk zamanları çok zorladı gitmemek için bn de eltimin kızını çağırdım eltimin kızı derken benimde kuzenim oluyo halamla bn eltiyim o yüzden kuzenim yani çok iyi anlaşırız kuzenimle... Allah razı olsun oda artık biliyorum yoruldu dört çocuk bakmaktan bu sefer gelmez diyordum ama yine çocuklarıma dayanamadı geldi çok seviyo hepsini geldi o götürmeye başlamıştı anaokuluna o gelince alıştı artık sorunsuz gidiyorlar...1,5 aydır Burdaydı ve bugün gidiyo hatta gelirken bu kadar diye gelmemişti daha az bi süreydi ama çocuklardan anlayamadı nasıl günlerin geçtiğini ve bugün yolcu saolsun Allah onada en zor zamanlarında bana yardım ettigi gibi onada yardım eden bulsun...:46:

şanslıymılsınız gerçekten inşallah unutmazsınız onun emeklerini:21: insan çok üzülüyo vefasızlığa. 2 çocuk varmış zaten ötekilere çokta gerek yokmuş ama maşallah size bidaha düşünüyomusunuz yoksa:27::30::30:

hayal bile edemiyorum 1 tane kızım var kayınvalidemle büyüttük ve yeniden anne olmakdan hala korkuyorum kızım 6 yaşında çokkkkkkkk zordur hayal bile edemiyorum neyse yardım edenin olmuş ama neler çekmişsindir sen bilirsin şansmı şansızlıkmı diyim 2 doğumda 4 çocuk allah onlara ömür ve sağlık versin ben sormuyorum bile birdaha düşünüyormusun diye herhalde kesinlikle düşünmezsin

merhaba bn 6,5 yıllık evliyim ikiz ikiz 4 tane evladım oldu ilk dogum yaptığımdan beri bana eltimin kızı yardım ediyor.3,5 senedir sürekli gelip gidiyor yani çok memnunum ilk ikizlerim kız 5 yaşındalar küçük ikizlerim 1 kız 1 erkek onlarda 3 yaşındalar ...malum ikiz ikiz çok zor kızlarım anaokuluna gidiyorlar bu sene birisi beni ilk zamanları çok zorladı gitmemek için bn de eltimin kızını çağırdım eltimin kızı derken benimde kuzenim oluyo halamla bn eltiyim o yüzden kuzenim yani çok iyi anlaşırız kuzenimle... Allah razı olsun oda artık biliyorum yoruldu dört çocuk bakmaktan bu sefer gelmez diyordum ama yine çocuklarıma dayanamadı geldi çok seviyo hepsini geldi o götürmeye başlamıştı anaokuluna o gelince alıştı artık sorunsuz gidiyorlar...1,5 aydır burdaydı ve bugün gidiyo hatta gelirken bu kadar diye gelmemişti daha az bi süreydi ama çocuklardan anlayamadı nasıl günlerin geçtiğini ve bugün yolcu saolsun allah onada en zor zamanlarında bana yardım ettigi gibi onada yardım eden bulsun...:46:

[ı]2 seferde 4 çocuk maşşallahhh
ama eminimki çok zordur
benim kızım var çalışıyorum
ikinciyi istiyorum
ama düşüncesi bile ürkütüyor
çünkü çalışan bir kadınım
kızım ordan oraya büyüdü rezillikti
şimdi yeniden başlamak zoruma gidiyo
eşimde okula başlasın baklım diyo
ama bana kalırsa bir tane yeter
sendeki gerçekten ii cesaret
genetik mi ikiz sizde mrk ett[/ı]
im

şanslıymılsınız gerçekten inşallah unutmazsınız onun emeklerini:21: insan çok üzülüyo vefasızlığa. 2 çocuk varmış zaten ötekilere çokta gerek yokmuş ama maşallah size bidaha düşünüyomusunuz yoksa:27::30::30:

Küçükler sürpriz oldu iğneyle korunduğum dönemde oldular birdaha düşünmüyorum küçükler olmadan 2 tane bile yeterli diyordum ama onlar sürpriz oldu birdadamı hayırrrrrrr.tüblerimi baglattım..

İkiz bebekler çok iyi yaa :1:
Allah sabır versin 1 kere doğursanız 6larsınız heralde :1:
Kolay gelsin umarım sorun çıkarmaz çocuklarınız .:1:

[ı]2 seferde 4 çocuk maşşallahhh
ama eminimki çok zordur
benim kızım var çalışıyorum
ikinciyi istiyorum
ama düşüncesi bile ürkütüyor
çünkü çalışan bir kadınım
kızım ordan oraya büyüdü rezillikti
şimdi yeniden başlamak zoruma gidiyo
eşimde okula başlasın baklım diyo
ama bana kalırsa bir tane yeter
sendeki gerçekten ii cesaret
genetik mi ikiz sizde mrk ett[/ı]
im

Evet sülalemizde var genetik yani eşimin tarafında ikiz doğuran var...gerçekten zor Ben ev hanımıyım ama zor yani hele hele çalışanlar için bizim küçükler korunurken oldu yoksa B'nde sadece 2 tane yeter diyordum ama küçüklerde ikiz olunca şok oldum diyebilirim ...çok zor çocuk hele hele 4 taneeee..

Küçükler sürpriz oldu iğneyle korunduğum dönemde oldular birdaha düşünmüyorum küçükler olmadan 2 tane bile yeterli diyordum ama onlar sürpriz oldu birdadamı hayırrrrrrr.tüblerimi baglattım..

bencede bağlat arkadaşım bedene yazık ve maddi manevi anlamda çok çok büyük bi sorumluluk 4 tane fazla bile hatta bu hayat şartlarında

benimde ikizlerim var ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim fakat sizin 4 tane Allah kolaylık versin hakkatten çok zor.. dua edin ki ilk ikizleriniz büyümüşler en azından size fazla zorlukları kalmamıştır diye düşünüyorum birde hepsi küçük olsalardı ne yapardınız..

Hayati boyunca sizin cocuklarniza bakamazdi heralde...4 cocuk bu devirde...umarım iyi kosullardasinizdir cocuklariniza iyi bir gelecek sağlarsınız. ..

Ne büyük bir sans ne büyük bir mucize! Gerçekten çok sanslisiniz :nazar::nazar::nazar::nazar: Masallah Allah ailenizi size bagislasin.
Ve isteyen herkese içinde banada saglikli ikizler nasip etsin insAllah :16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X