Merhaba bn 6,5 yıllık evliyim ikiz ikiz 4 tane evladım oldu ilk dogum yaptığımdan beri bana eltimin kızı yardım ediyor.3,5 senedir sürekli gelip gidiyor yani çok memnunum ilk ikizlerim kız 5 yaşındalar küçük ikizlerim 1 kız 1 erkek onlarda 3 yaşındalar ...malum ikiz ikiz çok zor kızlarım anaokuluna gidiyorlar bu sene birisi beni ilk zamanları çok zorladı gitmemek için bn de eltimin kızını çağırdım eltimin kızı derken benimde kuzenim oluyo halamla bn eltiyim o yüzden kuzenim yani çok iyi anlaşırız kuzenimle... Allah razı olsun oda artık biliyorum yoruldu dört çocuk bakmaktan bu sefer gelmez diyordum ama yine çocuklarıma dayanamadı geldi çok seviyo hepsini geldi o götürmeye başlamıştı anaokuluna o gelince alıştı artık sorunsuz gidiyorlar...1,5 aydır Burdaydı ve bugün gidiyo hatta gelirken bu kadar diye gelmemişti daha az bi süreydi ama çocuklardan anlayamadı nasıl günlerin geçtiğini ve bugün yolcu saolsun Allah onada en zor zamanlarında bana yardım ettigi gibi onada yardım eden bulsun...