Bugün görücü usulü bir çocuk ile tanıştık? Çocuk daha sonra annesi gelmesine rağmen mesaj atmadı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya abla sen gerçek misin ya
maşallah 7 kocalı hürmüz

Fevri davranmayın, sadece bekleyin bakalım yakında anlaşılır.

Maalesef bunlar gerçek bir uygulama indirdim telefon rehberine nasıl kaydetmişler diye beni biri kaşar diye kaydetmiş çok üzüldüm

İnce düşünceli biri olsa nezaketen de olsa kırmadan istemediğini dile getirir böyle erkekler ne yapmaya çalışıyor hiç anlamış değilim.

Zorunlualancim bir psikolog ile görüşmek ister misin? Bu yaşadıkların hislerin normal değil.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten siz böyle yazdıkça psikolojimi sorgular oldum uzun zamandır Tülay kök hocayı takip ediyorum ama daha da hasta hissetmeye başladım nasıl bir sorun var bende anlamıyorum gerçekten yardımcı olun

Sen bizle kafa mı buluyorsun? Daha geçen dizinde yatıp, sana eski sevgilisini anlatan adama kör kütük aşık değil miydin? Şimdi görücü usulü evlenmekten bahsediyorsun?
Erkeklerin bu kadar saf olduğunu mu sanıyorsun? Görücü usulü evlenen erkek mutaassıp kız isteyenler olur. Senin geçmişini sorup soruşturmayacaklar mı? Bir adam senin bakışından cinsel olarak ne kadar tecrübeli olduğunu anlar. Sana yattığın adamlar değer vermiyor, görücü mü versin?

Maalesef bunlar gerçek bir uygulama indirdim telefon rehberine nasıl kaydetmişler diye beni biri kaşar diye kaydetmiş çok üzüldüm
Her ne yaşarsan yaşa canım senin değerini bilmeyen insanlarla görüşme. Biz burda yargı dağıtamayızz özel hayatın seni ilgilendirir biz sadece naçizane fikir veririz ne olursa olsun üzülme hayatını yaşa

Kendisi değer veriyor mu ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…