- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.990
- 63
- 30
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bu tip bilgileri nasil hafizanizda tutuyorsunuz büyük emek varSiz abayi yaktiginiz avukatin karisini ablasi sanan, daha sonra isyerinden bir adami surekli eve alan, uzun metrajli erkek arkadasinizla surtunen, en son isyerindeki adamin dizlerinde yatarken onun baska birine askini dinleyen uyeydiniz yanlis hatirlamiyorsam.
Gorucu usulu evlenmek size uygun degil sanki.
Fuckbuddyli konulardan görücü usulü evlilik görüşmelerine geçiş çok keskin olmuş. Daha dün sevgilin ve fuckbuddynin cinsel performansıyla ilgili konu açtın şimdi görücü usulü evlilik diyorsun. Öncelikle nasıl bir hayat tarzı istediğine karar vermen gerek. Doğu batı çatışmasının ete kemiğe bürünmüş hali gibisin.
Teşbihte hata olmasin,bu tarz tanistirma sekli sanki benim bir dişi kedim var sizin de erkek kediniz varmis ciftlestirelim üresinler gibi.Daha önce annemin amcasinin kizini istemisler yazmissiniz.Bütün sülale için sansini deniyorlar gibi Ayşe olmazsa Fatma,Fatma olmazsa Hayriye gibi..Ben pek sicak bakmıyorum sanki oğlunun akil ve ruh sagligi yerinde degil gibi ogluna kiz arayan annelere.Gençler sosyal hayatta kendi iradeleriyle tanismali,ölçme analiz etme maharetleri olmali.Ama madem bu şekilde tanışmayı tanistirilmayi uygun görmüşsünüz, daha henüz oracikta tanidigi insana hadi gel nisana gidelim demesi cocugun annesinin biraz abes olmuş.Beni tanimak icin sanirim demissiniz ama nişan ortaminda sizi nasil taniyabilir.Oglu ile ablasirsaniz disarda bir cafede annesiyle de tanışabilirsiniz veya evine davet edebilir..Nisana gitseniz orda misafirler sordugunda hangi sifatla insanlarla sizi tanistiracak merak ediyorum.Çocuk da aramadiysa belki onda icine sinmeyen durumlar olmus olabilir,ona uygun olmadiginizi dusunmus olabilir,beklentileriniz istekleriniz ayni degildir..Engellemek çok ergence olur.Arayip sormazsınız olur biter..Hic orali olmayin,yoksayın en guzeli buUzunca zamandır anneannemlerin kendi köyünde bahsettiği bir kadın vardı. Kadının oğlu varmış. Benimle yaşıtsın Facebook’ta eklemişti bu beni arada konuşuyorduk ben bayram iznine gelince bugün çocukta görüşmek istedi aradı beni. Bende tamam dedim ve beni araba ile evden almaya geldi . Sonra bir cafeye gittik ben bir şeyler içtim. Biraz muhabbet ettik ve ben anneanemlere döndüm oda zaten anneannelerin köyündendi. Arabayı parkederken annesi ile de tanıştık annesi nişana gidiyoruz sende gel dedi bende anneme sorayım ama olmaz dedim . Sanırım kadın beni tanımak için böyle davrandı . Sonra akşama nişandan sonra bize geldi çocuğu annemler ile kapıda gördük ve döndünüz mü dedim evet dedi annemi bıraktım size dedi. Sonra annesi oturdu annem ile tanıştı . Saat on buçuk glbi kalktı . Ama sorun şu çocuk ile saat üç kırkda ayrıldık. Ve bir kez bile mesaj atmadı bana . Hatta şöyle bit durum daha var bu çocuğun annesi köyden başka bir kız var o kız da annemin amcasının kızı onu da çok istemiş ama çocuk istemememiş . Şimdi bu çocuk ne yapmaya çalışıyor engelleyeyim mi her yerden
Dayanamadım ve her yerden sildim artık hayırlısı inşallah diyecegım çünkü ben yazmasını beklerdim ama yazmadı bile mesajTeşbihte hata olmasin,bu tarz tanistirma sekli sanki benim bir dişi kedim var sizin de erkek kediniz varmis ciftlestirelim üresinler gibi.Daha önce annemin amcasinin kizini istemisler yazmissiniz.Bütün sülale için sansini deniyorlar gibi Ayşe olmazsa Fatma,Fatma olmazsa Hayriye gibi..Ben pek sicak bakmıyorum sanki oğlunun akil ve ruh sagligi yerinde degil gibi ogluna kiz arayan annelere.Gençler sosyal hayatta kendi iradeleriyle tanismali,ölçme analiz etme maharetleri olmali.Ama madem bu şekilde tanışmayı tanistirilmayi uygun görmüşsünüz, daha henüz oracikta tanidigi insana hadi gel nisana gidelim demesi cocugun annesinin biraz abes olmuş.Beni tanimak icin sanirim demissiniz ama nişan ortaminda sizi nasil taniyabilir.Oglu ile ablasirsaniz disarda bir cafede annesiyle de tanışabilirsiniz veya evine davet edebilir..Nisana gitseniz orda misafirler sordugunda hangi sifatla insanlarla sizi tanistiracak merak ediyorum.Çocuk da aramadiysa belki onda icine sinmeyen durumlar olmus olabilir,ona uygun olmadiginizi dusunmus olabilir,beklentileriniz istekleriniz ayni degildir..Engellemek çok ergence olur.Arayip sormazsınız olur biter..Hic orali olmayin,yoksayın en guzeli bu
Eve geri dönünce devam edecek misiniz o adamla?Hayır şu an bayram da memlekete geldim
Gerçekten etmeyeceğimEve geri dönünce devam edecek misiniz o adamla?
Bir süre erkek diyeti uygulayin. Gelen yazan olursa yok canim ben kullanmiyorum diyin. Bol bol okuyun. Video izleyin, psikolojik destek alın. Kendinizi tanimadan kimsenin hayatinizin kiyisindan kosesinden gecmesine izin vermeyin. Sonucta bu travmalariniz bir haftada olusmadi. Bir haftada cozulmez. Neler yasadiniz bilemeyiz. Bunu sizin cözmeniz lazim.Kız arkadaşım var bir tane o diyor hoşlanmadıysan görüşme felan dedi ama ben de kim ile konuştuğumu merak ettim açıkçası ve bugün görüştüm ama şunu anlamıyorum ben tam hayatıma düzgün insanlar girmiş diyorum bir bakıyorum maalesef yok kimse
Allahım bak çok iyi yazmışsınEvlenseniz de şu flört işinden eli eteği çekseniz , inş sabah akşam orda burda sıkıştıran bi kocaya denk gelirsiniz , onun libidosuyla uğraşırken diğer erkeklerle ilgilenme fırsatınız olmaz. Resmen metrekarenize beş erkek düşüyor valla bekarlara haksızlık
Allahım bak çok iyi yazmışsınEvlenseniz de şu flört işinden eli eteği çekseniz , inş sabah akşam orda burda sıkıştıran bi kocaya denk gelirsiniz , onun libidosuyla uğraşırken diğer erkeklerle ilgilenme fırsatınız olmaz. Resmen metrekarenize beş erkek düşüyor valla bekarlara haksızlık
çok teşekkür ederimBir süre erkek diyeti uygulayin. Gelen yazan olursa yok canim ben kullanmiyorum diyin. Bol bol okuyun. Video izleyin, psikolojik destek alın. Kendinizi tanimadan kimsenin hayatinizin kiyisindan kosesinden gecmesine izin vermeyin. Sonucta bu travmalariniz bir haftada olusmadi. Bir haftada cozulmez. Neler yasadiniz bilemeyiz. Bunu sizin cözmeniz lazim.
Hihim kesin yaşanmıştırMaalesef bunlar gerçek bir uygulama indirdim telefon rehberine nasıl kaydetmişler diye beni biri kaşar diye kaydetmiş çok üzüldüm
Tatil bitsin görüşürüz o zamanGerçekten etmeyeceğim
Bence engelle, çocuğun başını yakmaUzunca zamandır anneannemlerin kendi köyünde bahsettiği bir kadın vardı. Kadının oğlu varmış. Benimle yaşıtsın Facebook’ta eklemişti bu beni arada konuşuyorduk ben bayram iznine gelince bugün çocukta görüşmek istedi aradı beni. Bende tamam dedim ve beni araba ile evden almaya geldi . Sonra bir cafeye gittik ben bir şeyler içtim. Biraz muhabbet ettik ve ben anneanemlere döndüm oda zaten anneannelerin köyündendi. Arabayı parkederken annesi ile de tanıştık annesi nişana gidiyoruz sende gel dedi bende anneme sorayım ama olmaz dedim . Sanırım kadın beni tanımak için böyle davrandı . Sonra akşama nişandan sonra bize geldi çocuğu annemler ile kapıda gördük ve döndünüz mü dedim evet dedi annemi bıraktım size dedi. Sonra annesi oturdu annem ile tanıştı . Saat on buçuk glbi kalktı . Ama sorun şu çocuk ile saat üç kırkda ayrıldık. Ve bir kez bile mesaj atmadı bana . Hatta şöyle bit durum daha var bu çocuğun annesi köyden başka bir kız var o kız da annemin amcasının kızı onu da çok istemiş ama çocuk istemememiş . Şimdi bu çocuk ne yapmaya çalışıyor engelleyeyim mi her yerden
Canım bak gercekten kırmak, rencıde etmek ıcın demıyorum ama demek zorunda gıbı hissediyorum kendimi amacım asla hocalık taslamak vs değil bunu belirtiyim.Kız arkadaşım var bir tane o diyor hoşlanmadıysan görüşme felan dedi ama ben de kim ile konuştuğumu merak ettim açıkçası ve bugün görüştüm ama şunu anlamıyorum ben tam hayatıma düzgün insanlar girmiş diyorum bir bakıyorum maalesef yok kimse
Niye engelleyeceksiniz ki anlamadım. Çocuk ölçüp biçecek annesiyle fikir alışverişi yapacak, üzerinde düşünecek. Görücü usulüyse böyle ilerler zaten. Hemen zırt pırt neden arayacak ki? Bir tanıştınız sohbet edip çay içtiniz annesi gelip tanıştı diye hemen sevgili oldunuz kafasına niye giriyorsunuz?Uzunca zamandır anneannemlerin kendi köyünde bahsettiği bir kadın vardı. Kadının oğlu varmış. Benimle yaşıtsın Facebook’ta eklemişti bu beni arada konuşuyorduk ben bayram iznine gelince bugün çocukta görüşmek istedi aradı beni. Bende tamam dedim ve beni araba ile evden almaya geldi . Sonra bir cafeye gittik ben bir şeyler içtim. Biraz muhabbet ettik ve ben anneanemlere döndüm oda zaten anneannelerin köyündendi. Arabayı parkederken annesi ile de tanıştık annesi nişana gidiyoruz sende gel dedi bende anneme sorayım ama olmaz dedim . Sanırım kadın beni tanımak için böyle davrandı . Sonra akşama nişandan sonra bize geldi çocuğu annemler ile kapıda gördük ve döndünüz mü dedim evet dedi annemi bıraktım size dedi. Sonra annesi oturdu annem ile tanıştı . Saat on buçuk glbi kalktı . Ama sorun şu çocuk ile saat üç kırkda ayrıldık. Ve bir kez bile mesaj atmadı bana . Hatta şöyle bit durum daha var bu çocuğun annesi köyden başka bir kız var o kız da annemin amcasının kızı onu da çok istemiş ama çocuk istemememiş . Şimdi bu çocuk ne yapmaya çalışıyor engelleyeyim mi her yerden
Hamama gitsen kurnaya, düğüne gitsen zurnaya halleniyorsun; platoniği işinde, exi cebinde, fokbadisi dizinde, görücüsü köyünde, bırak kızım biraz da diğer bekarlara bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?