Bugün görücü usulü bir çocuk ile tanıştık? Çocuk daha sonra annesi gelmesine rağmen mesaj atmadı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tip bilgileri nasil hafizanizda tutuyorsunuz büyük emek var

Teşbihte hata olmasin,bu tarz tanistirma sekli sanki benim bir dişi kedim var sizin de erkek kediniz varmis ciftlestirelim üresinler gibi.Daha önce annemin amcasinin kizini istemisler yazmissiniz.Bütün sülale için sansini deniyorlar gibi Ayşe olmazsa Fatma,Fatma olmazsa Hayriye gibi..Ben pek sicak bakmıyorum sanki oğlunun akil ve ruh sagligi yerinde degil gibi ogluna kiz arayan annelere.Gençler sosyal hayatta kendi iradeleriyle tanismali,ölçme analiz etme maharetleri olmali.Ama madem bu şekilde tanışmayı tanistirilmayi uygun görmüşsünüz, daha henüz oracikta tanidigi insana hadi gel nisana gidelim demesi cocugun annesinin biraz abes olmuş.Beni tanimak icin sanirim demissiniz ama nişan ortaminda sizi nasil taniyabilir.Oglu ile ablasirsaniz disarda bir cafede annesiyle de tanışabilirsiniz veya evine davet edebilir..Nisana gitseniz orda misafirler sordugunda hangi sifatla insanlarla sizi tanistiracak merak ediyorum.Çocuk da aramadiysa belki onda icine sinmeyen durumlar olmus olabilir,ona uygun olmadiginizi dusunmus olabilir,beklentileriniz istekleriniz ayni degildir..Engellemek çok ergence olur.Arayip sormazsınız olur biter..Hic orali olmayin,yoksayın en guzeli bu

Dayanamadım ve her yerden sildim artık hayırlısı inşallah diyecegım çünkü ben yazmasını beklerdim ama yazmadı bile mesaj

Evlenseniz de şu flört işinden eli eteği çekseniz , inş sabah akşam orda burda sıkıştıran bi kocaya denk gelirsiniz , onun libidosuyla uğraşırken diğer erkeklerle ilgilenme fırsatınız olmaz. Resmen metrekarenize beş erkek düşüyor valla bekarlara haksızlık

Bir süre erkek diyeti uygulayin. Gelen yazan olursa yok canim ben kullanmiyorum diyin. Bol bol okuyun. Video izleyin, psikolojik destek alın. Kendinizi tanimadan kimsenin hayatinizin kiyisindan kosesinden gecmesine izin vermeyin. Sonucta bu travmalariniz bir haftada olusmadi. Bir haftada cozulmez. Neler yasadiniz bilemeyiz. Bunu sizin cözmeniz lazim.

Allahım bak çok iyi yazmışsın ama maalesef bana öylesi denk gelmez

Allahım bak çok iyi yazmışsın ama maalesef bana öylesi denk
çok teşekkür ederim

Bence engelle, çocuğun başını yakma

Tövbest. Bu nasıl hızlı yaşamaktır ya. Valla cok enteresan..
Nerden buluyosun, ne ara konusuyosun bu adamlarla kız. Geçenkine ne oldu? Eve gelen, gelirken bır çikolata bile almayan, senın surekli pasta börek hatta çamaşır aldığın adamdan bahsediyorum bu görücüde yaş ben sana söyleyim tavrını belli etmıs cocuk

Canım bak gercekten kırmak, rencıde etmek ıcın demıyorum ama demek zorunda gıbı hissediyorum kendimi amacım asla hocalık taslamak vs değil bunu belirtiyim.

Hayatına düzgün birilerinin girmesini istiyorsan önce kendını bi düzeltmen lazım. Senın gittiğin yol değil bu yolda dogru ınsanı bulmakta mumkun değil.
Yaşadıklarından tüm yanlıslarından Tövbe edip yeni bir başlangıc yap. Kusura bakma yasadıkların anlattıkların hıc normal ve uygun olmayan şeyler (bana göre)

Bunca ınsan sana burda yol yöntem gösterdi hala ne yapmalıyım dıe mırıldanıyorsun. Yol gösteren yoksa bıle hayatında burda binlerce yorumlar aldın ne yapman gerektiği hakkında. hala nıcın düzelmemekle ısrar ediyorsun?
Sen hiçte saf biri değilsin gayette akıllısın bence.
Burdada yaptıklarını alkış tutmamızı bekler gibi işine gelecek yorumlar bekliyorsun bizden.

Ya da milleti trolluyorsun?

Niye engelleyeceksiniz ki anlamadım. Çocuk ölçüp biçecek annesiyle fikir alışverişi yapacak, üzerinde düşünecek. Görücü usulüyse böyle ilerler zaten. Hemen zırt pırt neden arayacak ki? Bir tanıştınız sohbet edip çay içtiniz annesi gelip tanıştı diye hemen sevgili oldunuz kafasına niye giriyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…