Bugün görücü usulü bir çocuk ile tanıştık? Çocuk daha sonra annesi gelmesine rağmen mesaj atmadı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bizle kafa mı buluyorsun? Daha geçen dizinde yatıp, sana eski sevgilisini anlatan adama kör kütük aşık değil miydin? Şimdi görücü usulü evlenmekten bahsediyorsun?
Erkeklerin bu kadar saf olduğunu mu sanıyorsun? Görücü usulü evlenen erkek mutahassıp kız isteyenler olur. Senin geçmişini sorup soruşturmayacaklar mı? Bir adam senin bakışından cinsel olarak ne kadar tecrübeli olduğunu anlar. Sana yattığın adamlar değer vermiyor, görücü mü versin?
Haklısınız ne diyeyim ki ne diyebilirim

Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten siz böyle yazdıkça psikolojimi sorgular oldum uzun zamandır Tülay kök hocayı takip ediyorum ama daha da hasta hissetmeye başladım nasıl bir sorun var bende anlamıyorum gerçekten yardımcı olun
Tülay kök youtubeda basima gelen en iyi seylerden biri. İmkansiz ise yaramamasi. Kotu hissetmeniz gerceklerin suratiniza slaaaaps diye vurmasindan zannimca. Birakmayin siz devam. Sınırlarınızı, semalarinizi, egolarinizi ogreniverin bi gayret.

Aklıma şu fıkra geldi..

köyün birinde muhtarın karısı tecavüze uğrar. jandarmalar durumu ele alır. teyzeyi sorguya çekerler. "gördün mü? nasıl biriydi? bize tarif et" gibisinden eşgal tanımlamaya çalışırlar. lakin teyze olayın gece karanlığında olduğunu, hiç bir şey görmediğini söyler durur. çaresiz kalan jandarma, köydeki tüm erkekleri köy meydanında sıraya dizer. hepsine donlarını indirmeleri emredilir. bizim teyze başlar sırayla avuçlamaya:
-bu degil, bu degil, bu bizim köyden değil.

Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım gerçekten siz böyle yazdıkça psikolojimi sorgular oldum uzun zamandır Tülay kök hocayı takip ediyorum ama daha da hasta hissetmeye başladım nasıl bir sorun var bende anlamıyorum gerçekten yardımcı olun
Canim hasta hissediyorsan demektir ki iyileşmeye başlamışsın. Hasta iken bunu farketmezsin bile. Yaptıkların normal değil. Sürekli erkeklerin seni sevmesini bekliyorsun. Bunu da bedenini vererek yapıyorsun ama olmuyor. Zevkini alıp gidiyorlar. Bu seni uzse de vazgeçemiyorsun. Daha iyi sex yaparsam daha çok severler diye düşünüyorsun. Hastalıklı bir düşünce. Kızma bana yardımcı olmaya çalışıyorum. Çocukluğunda birşeyler var.

Oğlanın başını yakacaklar. İnsanların evlatlarını böyle rezil rüsva ediyorlar. Anlatacak mısın hayatını? Yoksa köye giderken başını bağlayıp, eteği uzatıp mı gidiyorsun?

bu çocuğun annesi köyden başka bir kız var o kız da annemin amcasının kızı onu da çok istemiş ama çocuk istemememiş .
Tirt...
İnanmadım hikayeye. Böyle 'herkes peşinden koşmuş,o begenmemis' hikayesi görücü muhabbetinde eldekini kıymete bindirmek için söylenir.
Benim o taraklarda bezim yok ama çok eşim dostum var böyle buluşmalara giden. Ne hikmetse hem kızlar, hem erkekler için hep diyorlar; ay bilmemkim çok istemiş ama o istememiş diye .
Bir klasik...
Belki senin anane de bu çocuğun arkasından millete yayar

Eklentiler

• 2781A2F4-5E2D-4960-A184-710619ADA5A6.webp
    2781A2F4-5E2D-4960-A184-710619ADA5A6.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 311
İnanın dalga geçmiyorum mesajları atayım bir dakika
Bebegim gerçeksen bence diger arkadaşların dediklerini dinle, yardim al. Kendine çeki düzen ver, kimsenin boyle seyler yaşamasını istemem🤕

Canim hasta hissediyorsan demektir ki iyileşmeye başlamışsın. Hasta iken bunu farketmezsin bile. Yaptıkların normal değil. Sürekli erkeklerin seni sevmesini bekliyorsun. Bunu da bedenini vererek yapıyorsun ama olmuyor. Zevkini alıp gidiyorlar. Bu seni uzse de vazgeçemiyorsun. Daha iyi sex yaparsam daha çok severler diye düşünüyorsun. Hastalıklı bir düşünce. Kızma bana yardımcı olmaya çalışıyorum. Çocukluğunda birşeyler var.
Bende kendimi bulmaya çalışıyorum gerçekten bende istiyorum . Çözüm bulmak kızar mıyım hiç

Bende kendimi bulmaya çalışıyorum gerçekten bende istiyorum . Çözüm bulmak kızar mıyım hiç
Canım bak inan burada kimse seninle dalga geçmek istemiyor ama sen heran bir ekşınla burayı parlatıyorsun . Bunu da gerçekten bilinçli şekilde dinle , sürekli arayış içinde olmak ne sana ne de hayatına girecek kişilere fayda sağlar ve illa bir arayış içinde isen ilk işin gerçekten bir psikolog ile görüşmen . Ama seni hiç biz görmüyoruz ki düzgün bir konu ile gelesin yahut kızlar ben tedaviye başladım diyesin .🤷🏻‍♀️

Hep erkeklerden bahsediyorsun. Hiç kız arkadaşın yok mu senin? Kız arkadaşlar saçmalayan arkadaşlarını tutup bir sarsar, sen napıyosun der. Eğer trol değilsen çok saf bir insansın. Seni doğruya teşvik edecek bir kız arkadaşın yok mu? Eğer yoksa artık erkeklerle takılmayı bırakıp kız arkadaş edinsen senin için daha iyi olur

Canım bak inan burada kimse seninle dalga geçmek istemiyor ama sen heran bir ekşınla burayı parlatıyorsun . Bunu da gerçekten bilinçli şekilde dinle , sürekli arayış içinde olmak ne sana ne de hayatına girecek kişilere fayda sağlar ve illa bir arayış içinde isen ilk işin gerçekten bir psikolog ile görüşmen . Ama seni hiç biz görmüyoruz ki düzgün bir konu ile gelesin yahut kızlar ben tedaviye başladım diyesin .🤷🏻‍♀️
Kız arkadaşım var bir tane o diyor hoşlanmadıysan görüşme felan dedi ama ben de kim ile konuştuğumu merak ettim açıkçası ve bugün görüştüm ama şunu anlamıyorum ben tam hayatıma düzgün insanlar girmiş diyorum bir bakıyorum maalesef yok kimse

Kız arkadaşım var bir tane o diyor hoşlanmadıysan görüşme felan dedi ama ben de kim ile konuştuğumu merak ettim açıkçası ve bugün görüştüm ama şunu anlamıyorum ben tam hayatıma düzgün insanlar girmiş diyorum bir bakıyorum maalesef yok kimse
Bizde diyoruz ki , illa bir erkekle mi bu hayatı düzene sokmaya çalışacaksınız ? Yani hiç ara vermeden ,hiç nefes almadan biri illa girip sizi doğrultması mı lazım ? Yani erkekleri belirli bir süre hiç olmazsa şu moddan çıkana dek unutsanız ve bir psikolog destek alsanız da uzman sizi dinlese .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X