- Konu Sahibi giovinetta
-
hanımlar, anneler
daha geçen ay ilk adetimi oldum ve hamile kalmam neredeyse imkansızdı, o kadar yani!! ama Allah'ın takdiri böyleymiş. Duygularım karşık Kızım meme hastası ve beni çok emior. Hemen kesmek gerekir mi, bilen var mı? Doktora gidicem ama 1 hafta sonra ancak.
benim oğlum 27 aylık ve çok yaramaz.çok aakıllı ama bi okadarda hayta:))...3 aydır çalışmıyorum ve 2. bebeği düşünüyorum.belki yaşım küçük olduğu için bakamam diye düşünüyorum ama bilmiyorum.eğerki bu hafta bebeği yaparsak ve ilk atış tutarsa çocukların arasında tam günü gününe 3 yaş oluyo.sizce beni yorar mı 2 bebek?...aralarındaki fark 3 yaş çok mu az?Bu arada ben ikinci bebeğimin doğduğu güne kadar, büyük kızımı emzirdim..
Cunku bir sıkıntı yok, yalnızca anne olarak sen yipranabiliyorsun. O yüzden ekstra özen göstermen gerek kendine...
İkinci kızımı doğurduğum zamanda gayet güzel kolostrum da geldi... İlahi düzen diye birsey var, bir cocuğunun rızkından çalıp digerine vermiyosun rahat ol ..
Aradaki yas farkı çok iyi bence... Bizim doktorumuz hep 2 yasına kadar kardesi olucaksa olsun cunku tavuk sersemken vurulur derdi :)
İnan kıskançlıkta olmuyor, neye uğradığını bilmeden hoop kardes geliyor ve öyle baglaniyorlarki birbirlerine, dünyada yaptıgım en iyi şey diceksin emin ol..
benim oğlum 27 aylık ve çok yaramaz.çok aakıllı ama bi okadarda hayta:))...3 aydır çalışmıyorum ve 2. bebeği düşünüyorum.belki yaşım küçük olduğu için bakamam diye düşünüyorum ama bilmiyorum.eğerki bu hafta bebeği yaparsak ve ilk atış tutarsa çocukların arasında tam günü gününe 3 yaş oluyo.sizce beni yorar mı 2 bebek?...aralarındaki fark 3 yaş çok mu az?
Bu arada ben ikinci bebeğimin doğduğu güne kadar, büyük kızımı emzirdim..
Cunku bir sıkıntı yok, yalnızca anne olarak sen yipranabiliyorsun. O yüzden ekstra özen göstermen gerek kendine...
İkinci kızımı doğurduğum zamanda gayet güzel kolostrum da geldi... İlahi düzen diye birsey var, bir cocuğunun rızkından çalıp digerine vermiyosun rahat ol ..
Aradaki yas farkı çok iyi bence... Bizim doktorumuz hep 2 yasına kadar kardesi olucaksa olsun cunku tavuk sersemken vurulur derdi :)
İnan kıskançlıkta olmuyor, neye uğradığını bilmeden hoop kardes geliyor ve öyle baglaniyorlarki birbirlerine, dünyada yaptıgım en iyi şey diceksin emin ol..
çok duygulandım.... teşekkür ederim bu güzel yazı için. düne göre daha rahatım. yaşanmış güzel hayatları da okuyunca daha bi ferahlık geliyor içime. güle güle büyütün çocuklarınızı, ne güzel üçüncü de geliyormuş. ben de hep3 çocuğum olsun isterdim gençkızlığımdan beri. 30 yaşındayım ve 2. için tam zamanı galiba
hanımlar, anneler
daha geçen ay ilk adetimi oldum ve hamile kalmam neredeyse imkansızdı, o kadar yani!! ama Allah'ın takdiri böyleymiş. Duygularım karşık Kızım meme hastası ve beni çok emior. Hemen kesmek gerekir mi, bilen var mı? Doktora gidicem ama 1 hafta sonra ancak.
boyle konuları okudukca o kadar duygulanıyorum ki anlatamam..ne kadar sanslısınız..ben daha evlı degılım ama ılerde cocugum olmazsa korkusuyla yasıyorum,bazı hormonal problemlerım var..en cok ıstedıgım seyde bırgun cocugum olursa,ıkıncısıyle arasında cok yas farkı olmaması..umarım sızde mis kokulu bebegınıze sağlıklı bır sekılde kavusursunuz..
kardeşimle aramda 18 ay var benim de
hele bi de cinsiyetleri de aynı olursa onlar için süper olur
süt korur diye bişi yok hele bir kez adet olduysanız keşke korunsaymışsınız güvenmeyip
emzirme konusuna gelince evet düşük olabilir kasılma filan olup
zaten muhtemelen tadı filan değişir otomatikman emmeyi bırakır 13 aylıkmış zaten küçük değil
hiç üzülmeyin, olmasa benim olmazdı. benim sol taraf yumurtlamıyor ve sağda bol miktarda kist vardı. tedavi falan gördüm. dr.lar muhtemelen deneyerek olmaz demişti. ilkine ilk denemede hamile kaldım, 2.sine de korunmama rağmen. Rabbim dilerse oluyor yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?