bugün hamile olduğumu öğrendim ve 13 aylık bir kızım var, karışığım :///

sizin de hayırlı olsun. ben dün attım o karmaşık duyguları üstümden. şuan içim çok rahat. normalde cesaret edemezdim ama Allah nasip etti, gücünü de verecek inşallah. aslında ağustosa geliyor doğum. öncesinde 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp geri kalan 12 haftayı doğum sonrasına attık mı oohh, ne rahat 3 ay izin. Biz de borca girmek üzereydik. neyse ki erteledik, çünkü kısmet olursa -2 çocukla- mecburi ücretsiz izin düşünüyorum. Gerçi plan yapmak için biraz erken ama inşallah sağlıkla kucağımıza alırız; zorsa da yaşarız napalım. beraber büyürler kardeş kardeş

bugün doktora gittik. keseyi gördük :)) mutlu oldum. ama dr. internetteki bilgilerin ve bilimsel yayınların aksine en kısa zamanda emzirmeyi kesmelisin dedi. ben düşünmüyorum dedim. o zaman düşük riskin var dedi. biraz tedirgin oldum aslında.

emzirirken hamile kalıp da sağlıkla emziren veya bebeğini düşüren anne var mı, yada tanıdıklarınız?

ne güzel ikinci kez anne olacaksın ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Ne kadar güzel ikiz gibi büyürler. Ben okadar çokanne olmak istiyorumki ama olamıyorum birtürlü hamile kalamıyorum bence herkes senin yerinde olmak ister hiç tereddüt etme doğur inşallah benimde en kısa zamanda testlerim çift çizgi çıkar okadar umutsuzumki hiçbir zaman çift çizgiyi göremeyecekmişim gibi hissediyorum ((( bebeğin hayırlı olsun Allah uzun,sağlıklı,mutlu ömür nasip etsin

öyle olcak artık beraber büyücekler inşallah Allah ömür verirse. benim son adet tarihime göre 9 haftalık olması lazımdı ama bebişim şimdi 7 haftalık . gelişimi normalmiş ama yumurtlamam geç olmuş zaten adet düzensizliğim vardı. doktorum 7 haftalık olarak hesaplıcaz dedi. ben hala korkularımmı atamadım: büyütme fikri yorgunluklar, en çok ta inşallah sağlıklı doğması tabi. diğer hamileliğim okadar raahattıki ve kızım öyle sakin bir bebek oldu ki darısı buna diyorum. ama gerçekten bu şekilde beklemeden olmasaydı ikinciyi planlayıp yapmaya korkacaktım. bunda da vardır bi hayır umarım yolunda gider herşey. şimdilik 25 ağustos doğum tarihi. tabi bel fıtığından ameliyat olduğum için zorunlu sezeryan. önceki normaldi. izinler konusunda kafam karmakarışık. keşke o döneme izinler uzatılsa :))) ben ücretsize ayrılamam galiba da heyet raporu falan 1. dönemi kapatıp ikinci döneme de başlamayı düşünüyorum. ama işte benim yaz tatiline geldiği için çalışabilir raporu falan iş görmicek çünkü fiilen o haftalarda çalışamadığımız için sonrasına kaydırılamıyor izin. yani sonrası 8 haftayı kullanabilirsem ona şükür dicem. bakalım nasip. Rabbim önce sağlık versin herşeyiyle sağlıklı bebek dünyaya getirelim ..

engelk82 sanırım yine aynı durumdayız. ben de geçen hafta dr.a gittim. SATa göre 9 haftalık çıkıyor ama ultrason ölçümünde 7 haftalık görünüyor. ben de önce biraz tedirgin oldum ama dr. adet düzensizliğinden olabilir dedi. yumurta geç mi çatlamış öyle bişeyler söylediç benim de ilk gebeliğim çok sorunsuzdu çok şükür, kızım da çok akıllı, beni hiç üzmedi. inşallah bu da öyle olur diye dua ediyorum. ama içimizi ferah tutalım, Rabbim kuvvetini veriyor. ben bakamam diye hiç düşünmemeye çalışıyorum. aslında öyle tembel ve mızmızdım ki kızımda önce, şimdi herşeyimiz planlı ve düzenli. yemek saati uyku saati kendiliğinden düzene giriyor ve hiç üşenmiyorum. annelik insanı değiştiriyor. bir de şimdi anne fort olucaz, daha da güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…