Bugün hamile olduğumu öğrendim :)

per.vin

al.pervin
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
364
1
96
Manisa
Merhaba kizlar adetim 15 gün gecikmişti ama daha öncelerde hep düzensiz geldiği için hep test yapiyodum negatif çıkıyordu bugün artık 15gün olunca test yaptım ama hiç beklemiyordum kafamı çevirip bir baktım iki tane kırmızı kırmızı çizgi inanamadım yok olmaz dedim gittim geldim çizgiler duruyor yarın hemen doktora gidecegim 2yilik evliyim artık tam bi aile olucaz galiba :))))

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok değişik bir duygu Allah herkeze hayırlı sağlıkli evlatlar nasip etsin

Canım tebrik ederim bende 32 haftalık hamileyim Eylül annesiyim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... Başlık dikkatimi çekti bir slm verip tebrik etmek istedim

Canm benm çok sagol teşekkür ederim Allah razi olsun bende seni tebrik ederim allah analı babalı büyütsün Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib eder inşallah. Hayırlı evlat olsun:)

Tebrik ederim canım arkadaşım Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bu arada bende bu sabah evde test yaptım ve iki çizgi çıktı çok belirgindi hamileyim yani çok mutluyum Allah isteyen herkeze nasip etsin yarın sabah doktora gidicem kan testi yaptırıcam
internetten hesapladım 5 haftalık hamile olabilirim :=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…