Bugün Hayatımın En Kötü Günü (yardım edin)

Ciddiyetinden korktuğum Mune hanım bile bana yardım için yazdı :) iki tesellim var kendimce; biri iki hafta kadar sonra bu ülkeyi terk edecek olmam, diğeri de sizin dediğiniz gibi bekar olmam. Mahvolmuş haldeyim.Ama içimdeki güçlü yanım her şeye el koyacak bir gün.İnanmaya çalışıyorum.

tabi ki ihtiyaçtan değildi. o sebepten sormadım. bazı şeyler yaşamışsan kendini daha kötü hissediyorsundur diye sordum.

kimse benim parçam saydığım adama dokunmadı evet, ama dokunacak. adam bakir ölecek değil, bu eninde sonunda olacak. sadece henüz olmadı.

benim yaşadıklarım emin ol çok daha ağırdı, 2.5 yıldır beraberken aldatılmayı tercih ederdim.

ben doğru olanı yaptığımı sandım, ben onunlayken hep doğru olanı yapmaya çalıştım. sonunda elimde hiçbir şey kalmadı. önemli olan doğru olanı yapmak değilmiş.

sana bi şey daha anlatayım mı? 15 aydır ayrıyız. bana başkasıyla yattığını söyledikten sonra bara gidip içtim. orda biri vardı. açık açık ilgilendi. çocuk değilim sonunun nereye gideceğini de biliyorum ilginin amacını niyetini de biliyorum barda yalnız bi kadınım nihayetinde. sarhoştum. cinsellik ihtiyaçsa ihtiyacım vardı o gece. ama asıl ilgiye ihtiyacım vardı. canım çok yanıyordu, onun da canını yakmak istiyordum. ama yapamadım. ona kıyamadım, başkası bana dokunsun istemedim, kendime yakıştıramadım, yapmadım. kalktım eve geldim.

bi kere benim yatağımda yatmıştı bin kere yıkadım o nevresimleri kokusu hala duruyor gibi geliyor bana.

pardon, iki kere. iki farklı nevresim.

İhanet, Pofuduk. Ben evde ona hediye hazırlıyor ve bir an once gelmesini, onunla birlikte uyumayı hayal ediyordum.Her acı yaşayana en acı.Umarım tüm acıların son bulur.

Ya istemeden onunla birlikte olsaydın.Ya soğusaydın mesela çok sevsen de? İçinden gelmeyince olduramıyorsun.O akşam seninle ilgilenen adamla olamadığın gibi.Senin içinden gelen buydu.Bilimsel verilere dayanarak karar vermedin öyle değil mi?

Umarım her şeye sünger çekecek bir şey oluverir hayatında. Kendini suçluyorsun sanki.Ama suçlama. Üstesinden geleceğiz işte, nasıl olacaksa.

ihanet öyle mi? ihanet, ben nişanlık provasında deli gibi onu arıyordum. telefonu kapalıydı. ulaşamadım. sonra öğrendim ki ben onu ararken babamla babası nişanın iptal olduğunu konuşuyormuş. ben elimde giyilmemiş nişanlığımla kaldım. o telefonu açtığında babam salonu iptal ettiriyordu. başkasıyla yatmadı ama bana da sahip çıkamadı. her acı yaşayana en acı. keşke aldatsaydı beni, keşke nefret edebilseydim ondan, keşke adinin şerefsizin biri olsaydı. keşke bana hala aşık olmasaydı. keşke babasına karşı çıkacak kadar cesur olsaydı. keşke... uzar gider.

dedim ya, ben bu aralar bazı şeylerin muhasebesini yapıyorum. kendimi suçladığım yerler var. sana da o yüzden yazdım. ben hep beni aldatmasından korktum, ayrı şehirlerde okuduk, iş için il dışına gidiyordu sık sık, askerliğini asteğmen olarak yaptı, yani aldatması için bütün şartlar mevcuttu. ama yapmadı. sevince yapamıyorsun. ama bazen adamı o kadar boğmuşum ki... "kesip vereyim sana da yastığının altında sakla, seni başka türlü inandıramayacağım" demişti bi kere mesela. bi kere de "yapma artık çok canım yanıyor" dedi.

kimsenin sevgisini yargılamak benim asla haddim değil, sana bunu söyleyip canını yakmak da istemiyorum. sadece bunun hayatını ele geçirmesine izin verme işte. o öyleymiş. bu kadar. seninle ilgili değil.

Ne yaşadığını bilmiyordum.Çok üzgünüm.

Ne yaşadığını bilmiyordum.Çok üzgünüm.

benim ne yaşadığım da önemli değil işte aslında, ben daha çok acı çektim tarzında atarlı bi mesaj yazmışım, kusura bakma.

bi şeyi merak ediyorum. çünkü anlatman gerektiğine inanıyorum.

canını en çok ne acıttı?
sen onunla beraber olmayı göze almışken seni beklememesi mi?
sen onun için hediye hazırlarken onun başkasıyla yatıyor olması mı?
başkasına dokunmuş olması mı?
başkasıyla beraber olduktan sonra sana hiçbir şey olmamış gibi davranması mı?
yani şu an canın yanıyor biliyorum ama asıl ne senin canını yakıyor?

Ona güvenerek, gülüp sarılarak gönderdiğim yerde başka biriyle sarılmış uyanması. Hepsi hepsi hem de çok daha fazlasıyla.Ama en çok bu.

Ona güvenerek, gülüp sarılarak gönderdiğim yerde başka biriyle sarılmış uyanması. Hepsi hepsi hem de çok daha fazlasıyla.Ama en çok bu.

anladım. aynı acı işte. "ben sana güvenmiştim, ben bi daha birine nasıl güvenirim?"

aldatılmak, sahip çıkılmamak, hepsi aynı kapıya çıkıyor.

ben ne fark ettim biliyor musun? ben neden bunları yaşadım ben bunları hak etmedim diye üzülüyorum hala, evet, ama ben bunları yaşamasam bugün olduğum kadın da olmazdım.

boşmuş ya. bazı şeyler gerçekten boşmuş. bunun için mi kavga etmişiz diyorum, ben bunu mu dert etmişim diyorum, ben buna mı sinirlenmişim ben buna mı üzülmüşüm diyorum. önceden gecelerce ağladığım şeylere artık üzülmüyorum. acı mıymış onlar?

yaşadığımız her şeyin bizi değiştirdiğine inanıyorum, daha iyi bi insan mı oldum, belki hayır, ama hani bi laf var ya güçlü olucam derken pehlivan oldum. bu saatten sonra bana hiçbir şey koymaz gibi geliyor.

Acı mıymış ? Böylesi değil.
3. gün bugün.Keşke sarılabilsem diyor içim. Defalarca ya defalarca! Ben nasıl unutacağım.Ben hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.

Ağlayamıyorum neden.Ağlayamıyorum mahvoluyorum.

ilk ayrıldığımız hafta hiç ağlamadım. çok mutluydum, kuzenim geldi, herkes aradı. nişanımızın olduğu haftaydı zaten, hani herkes duydu. ilk hafta mutluydum.

ikinci hafta bohçaları geri gönderdik, o aldığım bütün hediyeleri geri gönderdi. ilk o zaman ağladım. o zamanlar nefret etmiştim ondan, canımı yakmak için, onu aramamı sağlamak için yaptığını sanmıştım, şimdi anlıyorum. beni benden daha iyi anlamış. hatıra saklamayı sevdiğimi biliyordu, saklamak isteyeceğimi düşünmüş. onları saklamayı benim daha çok hak ettiğimi düşünmüş.

o gece kriz geçirdim, ilaca başlamak zorunda kaldım. genel olarak öyle düşünüp düşünüp ağlamadım tepkisizdim. insanlar konuşup duruyordu zaten, hakaret ediyorlardı sürekli, daha da öfkeleniyordum.

şubatta ilacı bıraktım. ağlamaya o zaman başladım. acımı yaşamamışım çünkü. nefret etmişim ondan, anasına sövmüşüm hep ama acımı yaşamamışım. biz beraber çok güzel şeyler yaşadık. bunların bitişine hiç üzülmemişim. kaybettiğimi anlamamışım.

herkes destek al dedi ama ilaç kullanmasaydım keşke. ilaç çok şeyi geciktirdi ama kullanmak zorunda kaldım. öyle bi zorunluluğun yoksa kullanma.

hediyeler gelene kadar ben de ağlamamıştım. bi hırkası vardı, o askere giderken evinden yürütmüştüm. acemiliği boyunca ben giymiştim. o hırkayı üstünden çıkarmış da göndermiş kokusu hala duruyor. ben ilk o zaman ağladım.

Acı mıymış ? Böylesi değil.
3. gün bugün.Keşke sarılabilsem diyor içim. Defalarca ya defalarca! Ben nasıl unutacağım.Ben hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.

öncekiler acı değilmiş işte, umarım bi gün bunlara da acı mıymış o diyebilirsin.

kız senin yüzünden bin yıl sonra o beni kullanan çocukla diğer kızı stalkladım.

annesiyle babası ayrılacaktı o dönem, bu çocuk sanatla ilgili bi şey okumak istiyordu ama ailesi izin vermiyordu. annesiyle babası ayrılmamış. gayet mutlu görünüyorlar. o da istediği alanda eğitim almış, çok da başarılı şu an. kız da doktora yapıyor anladığım kadarıyla.

ne hissettiğimi anlamaya çalıştım. onun adına mutlu oldum evet, ama hala kırgınım. beni kullandığı için de değil üstelik, ilk hayal kırıklığım olduğu için. sonrasında hak eden bi adama gözü kapalı güvenemediğim için.

kendine bunu yapma.

Çok haklısınız. Teşekkür ederim. Hala sevinebileceğim bir şeyler var demek ki.
şuan ben evliyim misal 4 yaşında bir kızım var.. severek evlendik çoook severek..
farzet bunları benm yaşadığımı?
duygusal tahrip çöküntü psikoloji bozuklugu .....
bir de üstüne ek bakmak mutlu görünmek zorunda oldugum bir kız çocugu , ümitlerle mutluluklarla hyecanlarla kurdugum yuvam ve geride 5 yılımı verdiğim 3 kişili ailem paramparça olacaktı..

sence hangisi daha zor?
allah kimsye yaşatmasın ..
kendimi örnekledim ama resmen boğuldum bir an yaşıyacaklarımdan..

Erkekler için başka biriyle birlikte olmak çok basit hatta normal, onlar bizim gibi bu olayı kafalarında özel bi yere koymuyorlar, sizden biraz uzaklaşınca ve bi kızada yönelince aklına gelen ilk şey bu olmuş bu acıyı dahafazla kişi yaşamasa keşke okumasam bi aldatılma hikayesi daha keşke ben üç sene oldu hergün ölüyüm bi oğlum var onun için yaşıyorum sen çok başındasın üzülme demek boş üzül ağla bağır acını yaşa ve ders al hayatına bak o insan sana bişey öğretti kimseye kolay kolay güvenme birinin elini tutacaksan ömür boyu o kişiyi çok iyi tanı emin ol tecrübe acı çekerek kazanılıyo maalesef acını sonuna kadar yaşa ve şükret canım şükret ki çok başında tanıştın bu acıyla..

ihanet herkes tarafından her an ve hepımızın yasayabılecegı bırsey
buyuzden bırıne bukadar baglanmamak gerek dıye dusunuyorum
zaman herseyın ılacıdır.
unutulmasa bız unutmazdık evlılık yapmazdık :)

ağla kendini duvarlara vur hatta dibine kadar iç inan bana hiç birşey değişmişyor sadece kendine yapıyorsun. benim sevgilim beni en yakın arkadaşımla benim doğum günümde aldatmıştı. 7 yıl unutmak için uğraştım. boş boş yaşıyodum. sonra bi aşık oldum ozaman anladım o sadece alışşkanlıkmış ve aşık olduğum adamla şuan evliyim ve çok mutluyum. şimdi diyorumki iyiki aldatılmışım yoksa ben ayrılamazdım şuanki mutluluktan mağrum kalırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…