Bugün hayattan ne öğrendiniz?

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Bugün hayattan en öğrendiniz?

Ben bugün hayatta her sonun yeni bir başlangıç olduğunu öğrendim.

Bir arkadaşın diyet başarı öyküsünü okurken şunu öğrendim "Azmedebilirsem ben de kilo verebilirim!"

eşimin dengesiz olduğunu öğrendim (zaten biliyordum da)

Yorulmayı..

Hayaaatt Beni Neden Yoruyosun !!

kaşlarımı ''birazcık şekil verecem, inceltmeyecem'' diyen güzellik uzmanına güvenmemeyi ve bir daha da kaşlarımın güzel doğal yapısına dokunmamam gerektiğini acı bir şekilde öğrendim

kaşlarımı ''birazcık şekil verecem, inceltmeyecem'' diyen güzellik uzmanına güvenmemeyi ve bir daha da kaşlarımın güzel doğal yapısına dokunmamam gerektiğini acı bir şekilde öğrendim

Otur, bende seninkilere birazcık şekil vereyim deseydin

Madem çok günaaaah, oyunu sen bozuyosuun ! Bu güzel düet için teşekkür ederim :):)

Simay arkadaşım, noldu bu kadar üzdün kendini

son zamanlarda sürekli bana bağırıyor,hakaret ediyor artık dayanacak gücüm kalmadı,bıktım
en basitinden bugün gezmeye gidelim ama önce mezarlığa uğrayalım da öyle gidelim dedi.mezarlıkta bir adamla selamlaştı bende tanıyomusun kimdi diyecek oldum bağırdı
işte böyle ufak tefek şeylerle beni kırıyor kendinden nefret ettiriyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Hepimizin böyle zamanları vardır. Bugün ben çok değişiktim kendimi tanıyamadım. Regl dönemimde olmamama rağmen. Hatta bazı arkadaşlarım psikoloğa götürmeyi teklif ettiler ciddi ciddi çünkü hepsine bağırıp çağırıyordum. Geçer merak etmeyin...

Otur, bende seninkilere birazcık şekil vereyim deseydin

aslında güzel oldu ama doğallıktan uzaklaştı ya ben de bol bol badem yağı sürüyorum hemen yeniden çıkması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…