bugün herşey bitti sonunda yeni yıla yeni ben

Ne guzel yazmissin ya. Ohh ne guzel, genc kizligindaki hayatina geri döndü miss derken buldum kendimii...:KK48:
Ye, ic, gez, eglenn...:halay:
Yeni hayatin sana hic ummayacagin kadar guzellikler getirsinn..:KK36:

Ne guzel yazmissin ya. Ohh ne guzel, genc kizligindaki hayatina geri döndü miss derken buldum kendimii...:KK48:
Ye, ic, gez, eglenn...:halay:
Yeni hayatin sana hic ummayacagin kadar guzellikler getirsinn..:KK36:
genç kızım zaten daha 25 yaşındayım :) ama evet bekarlığıma geri döneceğim...hatta geriye hiç dönmeyeceğim ileriye gideceğim daha iyi bir hayat yaşamaya çalışacağım

Gözünüz aydın. Umarım hayatınız bundan sonra istediğiniz gibi geçer, gücünüz katlanarak artsın. :)

Tebrik ederim cnm ne guzel anlatmisiniz biran kendimi buldum anlattiklarinizda bende bosanma davam sonuclana kadar cok bekledim 4.5 sene bekledim bittikten sonra yeniden ben oldum ozume donerek hayatinda basarilar diliyorum hersey gonlunce olsun. :KK66:

bugun boşanma davam sonuclandı ve bitti sonunda...avukatım arayıp boşandın dediği an dünyalar benim oldu ve 1 yıldır sırtımda taşıdığım kendi ağırlığımca bir yük üstümden kalktı...nasıl bir meziyet taşıyormuşum meğer...özgürüm.hayatımdaki pisliklerden temizlendim. onlarla hiçbir bağım kalmadı hemde hiçbir....sonunda canım babamın nüfusuna tekrar dönüyorum olmam gereken yere..1 yıldır bekleyiş sona erdi.. kimliğime baktığımda o soyismini görmeyeceğim , artık birileri medeni halimi sorduğunda kekeleyip kalmayacağım...yeniden aşık olacağım gezeceğim tozacağım arkadaşlarımla tatillere gideceğim..her davada her dilekçede sarsılıp en başa döndüğüm gibi dönmeyeceğim...artık güçlendim tek bir lafa söze kırılmayacağım ağlamayacağım gülüp geçeceğim...2017'de olmak istediğim gibi olacağım yeni bir ben olacağım..içimden geldiği gibi konuşacağım içimden geldiği gibi davranacağım içimden geldiği gibi içeceğim eğleneceğim kendimi mutlu edeceğim..bundan sonra tek bir insanı tüm hayatımı mahvedecek kadar hayatıma sokmayacağım..ayrıldıktan sonra ilk defa bugun ağladım ama oda mutluluktan...ağladım ağladım bağırdım sonra oh çektim sigaramı yaktım yerime oturdum..artık prangalarım yok ve hayatımda değil artık...bitti tamamen bitti...insanın bir zamanlar o kadar çok sevdiği insandan onun soyadından kurtulmasının bu kadar sevindireceği hiç aklıma gelmezdi....
Hayırlı uğurlu olsun ne diyeyim; ) belli ki sizi bu kadar sevindirdigine göre berbat bir evlilikti

eski eşimle ayrılalı 1.5 yıl oldu...hukuken boşanalı ise kısa bir zaman geçtiüzerinden
22 kasim tarihinde boyle bi şey yazmissiniz konunuza. Her konunuzda evlendim bosandim su kadar zaman once. Su kadar oldu bosanali vs yaziyor.
Kafam karisti yanlis anladiysam da kusura bakmayin.

Back
X