- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Zalımsın ErosErosun attığı ok yanlış bir yerime isabet etti galiba
Zalımsın Eros
Arayan yokki almamada gerek yok :)Iki kadeh viski yerine iki film ac. Yanina pop corn, dondurma.
Telefonunu da sessize al.
14 subat in cok bir onemi yok ama senin bu durumla nasil basedebildiginin onemi var.
Haklı olabilirsiniz lakin kendimi de mutlu etmem lazımviskiye vereceginiz parayla bir cocuk sevindirin bu sizi daha mutlu edecektir
Mevzu nedir bilmiyorum ama bazen kötünün iyisi için ahlanıp vahlandığımızı fark etmiyoruz. Ta ki gözümüz açılıp dünyanın o kişiden ibaret olmadığını hatırlayana dek...kader böyleymis ağlarım bazı bazı
bazen iyi oluyor böyle dağıtmak14 Şubat evdeyim ilişkim bitti hata yapmaktan korkuyorum çok efkarlyim çünkü umudum vardı belki bir mesaj arama gelir diye içip içip dağıtmak istiyorum
Arayan yokki almamada gerek yok :)
Malibu nasl süt ile karıştırıp icsemE yarasın tekila hiç çabuk çarpılırsın
:)) aman yaa ... orası öyle kendimi de sizi de kandirmayaimAklin telefonda ama.Uc cumle yazdim. Sadece ortadaki dikkate almissin.
Malibu nasl süt ile karıştırıp icsem
TeşekkürlerMalibu nedir bilmiyorum
ooo öyleyse süper...Dahildir azizim dahil
Bu kişi erkek olacak işte :) korkuyorum ki o halimden faydalanmasinmalibuyla kafa mı bulunur yatekilayla bulursun tabi
Ama tavsiyem yakın bi arkadaşın varsa al onuda karşına rakı iç efkarın en güzel dağılma şeklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?