- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Allah tan benim bir tane yoksa ben ex olurdum kaldiramazdmcanım bir tane değil ki bir sürü ex var
Inşallah amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinIçki sigara ve turevleri maalesef ki oldurmuyor süründürüyor
Maneviyatınıza verdigi tahribat da cabası
Emin olun hic bir dert caresiz degil ve bugunun derdini yarin mumla aratacak dertlerde cikabilir karsimiza
Bence ickiden sigaradan medet umacaginiza neler yapabilirimde bu dertlerden kurtulabilirim diye dusunun derim
Allah yardimciniz olsun maddi ve manevi hrr sıkıntınizdan feraha cikarsiniz inşallah
Bugun degil ileride yaşlilikta cekersiniz ceremesini.. allah cektirmesin.Ben sigara içmeyen insan günde iki paket sigara icer oldum iki kadeh viski mi beni öldürecek
Onu ben de istiyorum valla14 Şubat evdeyim ilişkim bitti hata yapmaktan korkuyorum çok efkarlyim çünkü umudum vardı belki bir mesaj arama gelir diye içip içip dağıtmak istiyorum
Oluyo mu oyle bende sansimi deneyeyimDışarı çık, yürüyüş yap.. Otur bi kafede kahve iç..
Bak buradan görüyorum sen oturup kafede yalnız yalnız, kendin gibi biri gelip senle tanışacak
Filmlerde oluyorOluyo mu oyle bende sansimi deneyeyim
ic afiyet olsun bosver herseyi ic ve uyu ama sabah ruhun sikilicak haberin olsun.........sarhoş olup sızmam lazim
Dogrudur sanirim sadece filmlerde oluyoFilmlerde oluyor
Yarasin bacim.....sarhoş olup sızmam lazim
Guzel fikirÇok dışarı bir yürüyüş yap, gezen çiftlere pis pis bak, gerekirse çelme tako telefonu bırak elinden önce ondan sonra yap ne yapıyorsan :)
Rakı bana ağır geliyor denemedim değil bir daha hayatta ağzıma almamyarasın tosunuma.
rakı iç bence, bak rakı içen kadın candır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?