- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Ic ic yarasin :)
Ask acisi da bi ayri tatlidir
Bu duygunun da degerini bilmek lazim...
Acısı degilde aşk daha bir tatliydi beIc ic yarasin :)
Ask acisi da bi ayri tatlidir
Bu duygunun da degerini bilmek lazim...
e oda sarhoş olacağından o da hatırlamaz :)))Bu kişi erkek olacak işte :) korkuyorum ki o halimden faydalanmasin
Bu kişi erkek olacak işte :) korkuyorum ki o halimden faydalanmasin
Hahahaha :))e oda sarhoş olacağından o da hatırlamaz :)))
Hartttırmala sevgili :)
:) ne duruyorsun yap:)) aynısından bende istiyorumm
:) başka kriterim yokgüvenmediğin insanla içki masasına oturulmaz! ne dert anlatılır, ne de yanında içilir. en önemli kuraldır haberin olsun
Benim kafa hic Ayık değil bu aralarDaha içmeden kafayı bulmuş gibi yazıyorsun...bi de içsen nolcak bilemedim
Hediye buluşma benim de umrumda degil beni asıl yaralayan ask acısı ayrılık acısı yokluk bitiş gidiş donmeyecek olmasi bugün un hatrina arayıp sormamasi unutmasi ...yoksa umrumda mi subatlar sevgililerÜff hay şubatına da 14'üne de!
365 günün içinden bir güne bu kadar mana yüklemenin ne alemi var?
Biraz ergenken takardım da şimdi hiç umrumda bile değil. Konu sahibi senle de yaşıtız ama sen niye böylesin?
Sabah her zamanki gibi uyandım, miskince kahvaltımı hazırladım, yedim.
Bilgisayarımı açtım, burada çene çalıyorum. Şu konuyu görene kadar da aklıma bile gelmemişti.
Görünce pencereden baktım, karşımız park. Buluşan ergenler var, bu soğukta titreyerek hediyeleşmek için sokakta bekliyorlar yaBenim mi gözüm gönlüm tok bilmiyorum ama hiç imrenmedim.
Kendini küçültecek bir hareket yapmadan önce git bir duş al, sonra da uyku ilacı mı alırsın yoksa direkt mi uyursun bilemem yat uyu. Uyanınca her şey değişecektir.
Bana her şey uyumadan evvel çok berbat göründüğünde, uyanınca bu kadar kötü olmayacaktır derim. Ve hep de öyle olur, o kadar da karanlık değildir aslında.
hmm. 14 şubat demek ki bazılarını böyle tetikliyor. bizim de gözümüz tlf da olsun bariO adam bugün aranacak galiba.
Tam da senin dediğin gibi ortam bende istiyorum fakat arkadaşımin ailesi bir türlü memleket e gitmediği için bende o fırsatı yakalayamadimHiç içki icmedim...
Ama içimde bir yerlerde öyle Sarhoş olma isteği var kii.
Ama kimse olmamalı yanımda sadece bir dostum var herşeyi mi bilen o olmalı.
Ertesi gün mesai olmamalı....
Içip icip içindekileri kendimden sakladiklarimi kendime itiraf edemediklerimi kusasim varr.
Kameraya alıp sonra kendimi seyretmek istiyorum.
Keşke öyle bir fırsatım olsa ama yokk maalesef yokk
Ayyy içimde kii isteği teprestirdin yavvv G generalsmoker
Niçin ayrıldınzmihmm. 14 şubat demek ki bazılarını böyle tetikliyor. bizim de gözümüz tlf da olsun bari
canım bir tane değil ki bir sürü ex varNiçin ayrıldınzmi
Içki sigara ve turevleri maalesef ki oldurmuyor süründürüyorBen sigara içmeyen insan günde iki paket sigara icer oldum iki kadeh viski mi beni öldürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?