Bugün içececegim

Üff hay şubatına da 14'üne de!
365 günün içinden bir güne bu kadar mana yüklemenin ne alemi var?
Biraz ergenken takardım da şimdi hiç umrumda bile değil. Konu sahibi senle de yaşıtız ama sen niye böylesin?
Sabah her zamanki gibi uyandım, miskince kahvaltımı hazırladım, yedim.
Bilgisayarımı açtım, burada çene çalıyorum. Şu konuyu görene kadar da aklıma bile gelmemişti.
Görünce pencereden baktım, karşımız park. Buluşan ergenler var, bu soğukta titreyerek hediyeleşmek için sokakta bekliyorlar ya :D Benim mi gözüm gönlüm tok bilmiyorum ama hiç imrenmedim.
Kendini küçültecek bir hareket yapmadan önce git bir duş al, sonra da uyku ilacı mı alırsın yoksa direkt mi uyursun bilemem yat uyu. Uyanınca her şey değişecektir.
Bana her şey uyumadan evvel çok berbat göründüğünde, uyanınca bu kadar kötü olmayacaktır derim. Ve hep de öyle olur, o kadar da karanlık değildir aslında.

Hiç içki icmedim...
Ama içimde bir yerlerde öyle Sarhoş olma isteği var kii.
Ama kimse olmamalı yanımda sadece bir dostum var herşeyi mi bilen o olmalı.
Ertesi gün mesai olmamalı....
Içip icip içindekileri kendimden sakladiklarimi kendime itiraf edemediklerimi kusasim varr.
Kameraya alıp sonra kendimi seyretmek istiyorum.
Keşke öyle bir fırsatım olsa ama yokk maalesef yokk :( :( :(

Ayyy içimde kii isteği teprestirdin yavvv G generalsmoker

Üff hay şubatına da 14'üne de!
365 günün içinden bir güne bu kadar mana yüklemenin ne alemi var?
Biraz ergenken takardım da şimdi hiç umrumda bile değil. Konu sahibi senle de yaşıtız ama sen niye böylesin?
Sabah her zamanki gibi uyandım, miskince kahvaltımı hazırladım, yedim.
Bilgisayarımı açtım, burada çene çalıyorum. Şu konuyu görene kadar da aklıma bile gelmemişti.
Görünce pencereden baktım, karşımız park. Buluşan ergenler var, bu soğukta titreyerek hediyeleşmek için sokakta bekliyorlar ya :KK70: Benim mi gözüm gönlüm tok bilmiyorum ama hiç imrenmedim.
Kendini küçültecek bir hareket yapmadan önce git bir duş al, sonra da uyku ilacı mı alırsın yoksa direkt mi uyursun bilemem yat uyu. Uyanınca her şey değişecektir.
Bana her şey uyumadan evvel çok berbat göründüğünde, uyanınca bu kadar kötü olmayacaktır derim. Ve hep de öyle olur, o kadar da karanlık değildir aslında.
Hediye buluşma benim de umrumda degil beni asıl yaralayan ask acısı ayrılık acısı yokluk bitiş gidiş donmeyecek olmasi bugün un hatrina arayıp sormamasi unutmasi ...yoksa umrumda mi subatlar sevgililer

Hiç içki icmedim...
Ama içimde bir yerlerde öyle Sarhoş olma isteği var kii.
Ama kimse olmamalı yanımda sadece bir dostum var herşeyi mi bilen o olmalı.
Ertesi gün mesai olmamalı....
Içip icip içindekileri kendimden sakladiklarimi kendime itiraf edemediklerimi kusasim varr.
Kameraya alıp sonra kendimi seyretmek istiyorum.
Keşke öyle bir fırsatım olsa ama yokk maalesef yokk :KK43: :KK43: :KK43:

Ayyy içimde kii isteği teprestirdin yavvv G generalsmoker
Tam da senin dediğin gibi ortam bende istiyorum fakat arkadaşımin ailesi bir türlü memleket e gitmediği için bende o fırsatı yakalayamadim

Ben sigara içmeyen insan günde iki paket sigara icer oldum iki kadeh viski mi beni öldürecek
Içki sigara ve turevleri maalesef ki oldurmuyor süründürüyor

Maneviyatınıza verdigi tahribat da cabası

Emin olun hic bir dert caresiz degil ve bugunun derdini yarin mumla aratacak dertlerde cikabilir karsimiza
Bence ickiden sigaradan medet umacaginiza neler yapabilirimde bu dertlerden kurtulabilirim diye dusunun derim

Allah yardimciniz olsun maddi ve manevi hrr sıkıntınizdan feraha cikarsiniz inşallah

Back
X