Bugün içececegim

Içki sigara ve turevleri maalesef ki oldurmuyor süründürüyor

Maneviyatınıza verdigi tahribat da cabası

Emin olun hic bir dert caresiz degil ve bugunun derdini yarin mumla aratacak dertlerde cikabilir karsimiza
Bence ickiden sigaradan medet umacaginiza neler yapabilirimde bu dertlerden kurtulabilirim diye dusunun derim

Allah yardimciniz olsun maddi ve manevi hrr sıkıntınizdan feraha cikarsiniz inşallah
Inşallah amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Dışarı çık, yürüyüş yap.. Otur bi kafede kahve iç..
Bak buradan görüyorum sen oturup kafede yalnız yalnız, kendin gibi biri gelip senle tanışacak :KK53:

Çok dışarı bir yürüyüş yap, gezen çiftlere pis pis bak, gerekirse çelme tak :D o telefonu bırak elinden önce ondan sonra yap ne yapıyorsan :)

Pazar günü içilir mi ya dün akşam içip bugün akşama doğru ayılcaktın iş varsa pazar içilmez şekerim haftaya ertele sen o işi

14 Şubat evdeyim ilişkim bitti hata yapmaktan korkuyorum çok efkarlyim çünkü umudum vardı belki bir mesaj arama gelir diye içip içip dağıtmak istiyorum
Onu ben de istiyorum valla
Alip basimi bir otele yerleseyim, gonlumce yiyip iceyim sonra da devrilip yatayim istiyorum
Ama oyle boyle degil

ben de evliyim ama sorunlar var ...offf...icim sisti ne rezil bir gun bugun. biran once bitse. pazar + kasvetli hava + 14 subat = ruh sikintisi bayilma hissi... offf

Gerçek misin sen ya?
Bir erkek için içeceğim hiç işim yok da.
Eminim umurunda bile değilsindir şahsiyetin.
O keyfinde sefasında sen burada arabesk arabesk takıl.
İçeceksen de sağlığına iç, ailene iç, güzelliğine iç...
Bir de malibu çarpmaz.
Cin tonik iç, rakı iç, viski iç, tekila iç...

içme arkadaşım.. bence YE.. ara çiğköfte kebap ne varsa kur ziyafet sofrası nazının geçtiği arkadaşlarını çağır hele de bekar olup sevgilisi olmayanları.. ye iç(ama alkol değil) keyfine bak.. dürümünü afiyetle yerken bi lokmada benim yerime ye.. sık o limonları çiğköfteye seni bırakanın kafasına sıkar gibi.. dürümü llöööpp lööpp ye.. yemekten,sohbetten sızar uyursun zaten.. ama içme arkadaşım nacizane tavsiyem..

Back
X