Bugün için acil yardımmmmm

serayugur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
19
5
1
34
Kızlar merhaba pazartesı günü bugun ıcın eşimin arkadaşına gıdecektık oyle kararlaştırdık onlara da soyledık neyse salı aksamı amcamın kızı kaçtı ve duyulmasın dıye acele Bır sekılde aıleler anlasıp nişana karar verdı ve bugun aksam nişanı var sorum şu elim benı göndermek ıstemıyor daha önceden yapılmış planımız var dıyor ama ben o amcamı o kadar çok sevıyorum kı dun kavga Etrık esımle bana sende bende gıtmıycez dedı bende uzamasın dıye sesımı çıkaramayıp dırek yattım şimdi akşam 7 de nişan eşimle tekrar konuşayım mı yoksa ses çıkarmıyım ve nişana da gitmiyim mi yardım edın kızlar cok moralım bozuk ya

YAni bunu önceden fln söyleseydiiniz gideceğiniz insanlar hazırlk yapmazdı ama şuan hazırlıklara başlamışlardır. Hem nişan alelacele olmuş başka planınız var yapacak bişey yok

Can'ım çarşamba dan söyledim tabiki gönlüm el vermez boşuna hazırlık yapmasına ama eşimin inadı tuttu

ikisine de gidin. 2 şer saat falan durup gelirsiniz.

Güzelce ikna et misafirlik bu gidilmesede olur nişan sonuçta sende katılmak istemiş olman tartışma konusu olmamalı

Ben olsam nişana giderdim,söz verdiğiniz insanlar da anlayacaktır durumu,telafi için de haftaya siz davet edersiniz,ama bence eşin daveti bahane etmiş,davet olmasa da nişana gitmeye niyeti yokmuş gibi...çok saçma eşlerin böyle akrabalardan uzaklaştırma çabaları...eşim hele bir bana gitme desin,gider bir daha da dönmem.bu tamamen sizin yumuşak tavrınızdan kaynaklanıyor.

Esiniz gitsin macina sizde nisana gidin illa huzur bozacaksa.yada esinle tekrar konus arkadasiniza yarin gidin ikramlar ertesi gunde yenir ve durumunuzu izah edin.esin zaten anlayisli olsa halden anlasa sorunu cozerdi.

Esiniz gitsin macina sizde nisana gidin illa huzur bozacaksa.yada esinle tekrar konus arkadasiniza yarin gidin ikramlar ertesi gunde yenir ve durumunuzu izah edin.esin zaten anlayisli olsa halden anlasa sorunu cozerdi.
Aynısını soyledım canm sen oraya gıt o abinin eşi de evde olmasın arkadaşınla beraber izle erkek erkeğe dedım yok inadı tuttu cok üzgünüm ya anlayışsız işte

Arkadasini ara size carsamba gelelim de. Hazirligi da bosa gitmez. Yiyecekler bir gunde bozulmaz. Amcana git tabi.

Esin de sacmalamis.

Amcanıza gitmeniz daha mantıklı..Arkadaşı arayıp özür dilersiniz ailevi dersiniz..

• Beğen
Reactions: KV_
Bencede tatli dille konuşup ikna et sonuçta misafirlikte iptal durumlari olabiliyor herkesin başina gelmiştir ama nişan özel bi gün..

Demekki kocan olacak anlayışı yok böyle seni zor duruma sokan insana ne söylesen anlamaz arkadaşına kendi gitsin

Amcanıza gidin derim, adamın zaten canı çok sıkkındır, sevdiklerinin yanında olması hem ortamı yumuşatır hem de güç verir. Eşiniz acaba kendi ailesinde olsaydı böyle bir durum ne yapacaktı, sizi istemesenizde götürcekti muhtemelen. Önce tatlı dille çözmeyi deneyin, empati yapmasını isteyin, öyle olmuyorsa da, ben gidiyorum diyin. Arkadaşınızı da arayın özür dileyip ailevi bi durum olduğunu gelemeyeceğinizi söyleyin. Ayıp olmaz merak etmeyin.

Back
X