• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün itibariyle bitmiş bir ilişki :S

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
merhaba.
4 yıllık bugün itiberiyle bitmiş bir ilişkiden bahsedeceğim şimdi..
kendim olarak ben tüm fedakarlıkları yaptım,emek verdim. Ama karşımdaki insan ona verdiğim binlerce sansı değerlendiremedi. Bir insanın ilk kez bu kadar değişmiyceğini anladım.Bu 4 yılın yarısına kadar herşey güzeldi daha sonra saçma kavgalar,küfürler, hakaretler girdi. Birçok kez haklı yere özür diledim sans verdim her nazına boyun eğdim sevdim çünkü. insan sevince kalbiyle hareket ediyo ve çok saçma olduğunu biliyorum ama aklına pek söz hakkı vermiyor biz az buluşurdk hep ben ilgi gösterirdim taa bugüne kadar. Bugün birden bire aramızda bir anlaşmazlık oldu ve işi olduğunu (bu işte hafif bir iş) mesaj atmayacağını söyledi (normaldede anında mesaj atmaz çok geç atar).hep ben mi hazır asker gibi peşinden kosacaktım onun iyi dedim sonra böyle yapma yazmış cevap atmadım sonra oda tekrar atmadı. ve bende böyle hayatımdan çıkarmak istiyorum onu ben nasıl unuturum peki :/ Lütfen bana akıl fikir verin çok yıprandım ve hiç bişey düşünecek,yapacak halde değilim.şimdi benim sadece isteğim onun canını yakmak ben ne kadar üzüldüysem oda üzülsün.bu arada sevgilim fırlama biri değil sıkılgan ama ben onu çok göklere çıkardım :S şimdi istiyorum ki bensiz olduğu zamanlarda pişman olsun aklı başına gelsin sizce ona nasıl iyi bir ders veririm :/

daha taze taze 4 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak ve senle aynı şeyleri yaşayarak bitti bizimkisi.
Ben çok yıprandım canım hele son senemiz tam bi hayal kırıklığıydı benim için bizde az görüşürdük 2 haftada bir anca, msjlar azaldı peşinden koştum, aramadı aradım derken baktım iyice havalandı totosu dedım olmaz bu böyle inan çok zor oluyo. alışkanlıkta var işin içinde, illa yokluğunu hissediyosun..

Düzelmeyeceğine inanıyorsan bence yıpratma kendını

Şok bir şekilde ayrılık mesajı at ona..sonra gez toz keyfine bak..merak edecektir seni,bunu sen istedin de...o aramadan arama..konuşurken de umursamıyor gibi davran,işim var kusura bakma de kapat..baktın çok çok ilgi göstermeye başladı dönersin..ama uzunca süründür bence..bazıları bundan anlar,fazla şimartmışsın..

Bitip bitmediğini anlayamadım ben.
Kendisine bitti dediniz mi?
Yapacağınız tek bir şey var o da geri çekilmek.
Eğer size gerçekten ihtiyaç duyarsa ya da değerinizi anlarsa iletişim kuracaktır mutlaka.
Yoksa ne yapsanız boş.

daha taze taze 4 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak ve senle aynı şeyleri yaşayarak bitti bizimkisi.
Ben çok yıprandım canım hele son senemiz tam bi hayal kırıklığıydı benim için bizde az görüşürdük 2 haftada bir anca, msjlar azaldı peşinden koştum, aramadı aradım derken baktım iyice havalandı totosu dedım olmaz bu böyle inan çok zor oluyo. alışkanlıkta var işin içinde, illa yokluğunu hissediyosun..

Düzelmeyeceğine inanıyorsan bence yıpratma kendını

aynen canım bu içinde bulunduğum sene tam bi hayal kırıklığı. o mesaj atmaz sen atarsın,ararsın merak edersin ilgi gösterir havalandırırsın sonrada kendini vazgeçilmez sanar işte. ben şuan kaybetme olasılığı olan bir insanın evlilik gibi ciddi bişey içinde neler yapacağını düşünerek ürküyorum :S ama bir yandan nasıl alışacağımıda hiç bilmiyorum :(

Şok bir şekilde ayrılık mesajı at ona..sonra gez toz keyfine bak..merak edecektir seni,bunu sen istedin de...o aramadan arama..konuşurken de umursamıyor gibi davran,işim var kusura bakma de kapat..baktın çok çok ilgi göstermeye başladı dönersin..ama uzunca süründür bence..bazıları bundan anlar,fazla şimartmışsın..

evet canım fazlasıyla şımardı. geçenlerdede böyle kopma noktasına geldik bana ne hakaretler ne sözler etti daha sonra elimde olmadan bişeyler gelişti bir şans daha verdim ama sans üstüne sans artık yoruldum bunaldım :( şimdi onu senin dediğin gibi şok edip çok pişman etmek istiyrm bunu mesaj atmadan mı yoksa dediğin gibi direk ayrılık mesajı atarak mı yapayım :(

Sen böyle onun canını yakmak istedikçe olay daha da büyüyecek ve inan yine senin canın yanacaktır. Sen 4 yıl boyunca elinden geleni yatığını söylüyorsun, artık yapman gereken geri durmak. Erkek arkadaşın sana cidden değer verdi ise,seni gerçekten sevdi ise muhakkak sana istediğin şekilde geri dönecektir. Geri dönerse,zaten sıkıntılarını-sorunlarını nasıl bi ilişki yaşamak istediğini belirtir-konuşur ona göre güzel bi ilişki yaşarsınız ama yok eğer geri gelmezse,yapacak bir şey de yoktur bacım,üzülme...

canım direk ben yokum aartık diye mesaj at bitir hiç uzatıp tartışmayada girme, şimdi sen aramayıp aramasını beklesen o iyice alışacak yokluğuna haliyle bitti dediğinde etkilenmeyecek bile,iyisimi uzatmadan de bitir, şimdi böyle davranıyosa evlendikten sonra daha beter olur boşver kuzum

evet canım fazlasıyla şımardı. geçenlerdede böyle kopma noktasına geldik bana ne hakaretler ne sözler etti daha sonra elimde olmadan bişeyler gelişti bir şans daha verdim ama sans üstüne sans artık yoruldum bunaldım :( şimdi onu senin dediğin gibi şok edip çok pişman etmek istiyrm bunu mesaj atmadan mı yoksa dediğin gibi direk ayrılık mesajı atarak mı yapayım :(

Canım eğer mesaj atmazsan aramazsan nerden bilecek ki ayrıldığınızı ?? sen tek taraflı acı çekeceksin anlamı olmaz..ayrılık mesajında mutlaka onun yüzünden bittiğini,seni çok üzdüğünü yaz..hiç bir şekilde yazacağı mesaja cevap verme ararsa açma..bir kaç gün sonra cevap ver ama kısa kısa olsun..ararsa da kısa kes..seviyorsa mutlaka peşinden gelecek..baktın işe yarıyor devam ettir,ayaklarına kapansın..4 yıl dile kolay yazık değil mi sana..
. seni sevdiğini düşünüyorum ama sen fazla ilgi göstermişsin canım..bir de rahat ol lütfen,bırak o üzülsün biraz da..
bence aşk ya hep ya hiç olmalı..

Canım eğer mesaj atmazsan aramazsan nerden bilecek ki ayrıldığınızı ?? sen tek taraflı acı çekeceksin anlamı olmaz..ayrılık mesajında mutlaka onun yüzünden bittiğini,seni çok üzdüğünü yaz..hiç bir şekilde yazacağı mesaja cevap verme ararsa açma..bir kaç gün sonra cevap ver ama kısa kısa olsun..ararsa da kısa kes..seviyorsa mutlaka peşinden gelecek..baktın işe yarıyor devam ettir,ayaklarına kapansın..4 yıl dile kolay yazık değil mi sana..
. seni sevdiğini düşünüyorum ama sen fazla ilgi göstermişsin canım..bir de rahat ol lütfen,bırak o üzülsün biraz da..
bence aşk ya hep ya hiç olmalı..

aynen canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim dediklerini deneyeceğim..

Back
X