Bugün kadınlar günüydü dimi..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Öncelikle hepiniz kutlu olun güzel kadınlar.. Anladım ki biz kendimize değer vermezsek kimse bize vermezmiş, anladım ki hakkını söke söke alman gerekiyormuş.. Her özel günüm bu adamla evli olduğumdan beri berbat geçiyor, daha fazla günlerimi yedirmeyeceğim bu adama..Her fotoğrafımızın arkasında berbat bir tartışma vardır yine de unutalım diye benim çabala çekilen fotoğraflar.. Olmadı, olduramadım düzelmedi.. Dava bile açtım ama gerçekten bir insan neyse oymuş.. İşin özeti acayip değersiz hissettirmesi, aileme her türlü saygısızlığı yapıp kendi kardeşlerine, eltime, halalarına tapmamı istemesi.. Elimden geleni yaptığım halde asla tatmin olmaması.. Açtığım milyon tane konudan sonra, bugün kadınlar günü benim bu adamdan kurtulmayı beynime yerleştirme günüm kutlu olsun.. İnsanlar değişmez iş, sadece bikaç gün iyiyi oynarlarmış, aklınızda bulunsun..

Çok haklısınız. Önce biz değer verelim kendimize. Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah.

Reactions: Eva
Hayırlı olsun. Ama bosanmazsiniz gibi bence.
Artık çabalayacağım bi şey kalmadı.. Dava dahi açmıştım daha önce belki bu onu akkullandırır dedim olmadı.. Artık yapacak bi şey kalmadı ki bi yol yok artık ayrılıktan başka.. Evet çok geç kaldım..

Umarım kararınızı uygularsınız.
Değişmeyen birisi için vakit harcamaya de
ğmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…