Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun ?

sadece gunumu yasiyorum ama nasil geciyo ben hic bilmiyorum sadece aksam oluyo ve kalkiyorum sabah oluyo boyle bir hayat

karmakarisik!!! asigimmmmmmmm - galiba hemde yaz askimi birakip, eski sevgilimle baristiktan sonra... eski sevgilimle yeniden beraberim ama baskasina asik oldum. ve ve inanilmaz ama mutluyum ben. umrumda degil. hic bisey umrumda degil. :d
bu gunlerin tadini cikar

Bugün kendimi çok çok ama çok kötü hissediyorum finlandiya ya 6 aylık dil okuluna gitmek için oturum izni başvurusu yapmıştım ( okul beni kabul etmiş ve kayır yaptırmıştım ) ve red cevabı aldım.Sebebiyse benim isveççeyi öğrenmemi gerek görmemişler.Nasıl bir sebeptir anlamadım bide bu benim 2. red cevabı alışım tatmam ilk red cevabında haklılardı belgerim eksikmiş ama 2.si tamamıyla doğru ve eksiksizdi.Moralim çok bozuk.Çevredende ne olcak bu kzızn hali , bi baltaya sap olamıyo , bi avrupa sevdası tutmuş gidiyor falan filan lafları duyunca iyice moralim bozuldu.Tek istediğim İsveççe öğrenip ulkeme dönüp yüksek lisansı mı bitirip isveçte doktora yapmaktı.Tek istediğim okumaktı.Çok kötüyüm anlayacağınız.

Karisigim bu ara...tuhaf duygular..olur mu olmaz mi..olursa nasil olur...olmazsa sonrasi nolurr???hayat zormus velhasill...yasamak boyle nereye kadar artik???

Karisigim bu ara...tuhaf duygular..olur mu olmaz mi..olursa nasil olur...olmazsa sonrasi nolurr???hayat zormus velhasill...yasamak boyle nereye kadar artik???
tam ıste senın tarıf ettıgın duygulardayım daha evlenmeden boyleysek 2 ay sonra evlenınce nasıl olcak olursa nasıl olur olmazsa nasıl olur ve daha bırsuru soru

tam ıste senın tarıf ettıgın duygulardayım daha evlenmeden boyleysek 2 ay sonra evlenınce nasıl olcak olursa nasıl olur olmazsa nasıl olur ve daha bırsuru soru
Tatlim mrhba...profiline baktimda cok tatli,uyumlu bi cift olmussunuz..zaten 3yildirda birlikteymissiniz..insallah sonuda guzel olur..icini ferah tut...benimki 3aylik bi iliski yaslar 31-33 ve bugunlerde kafam karisik korkuyorum..cok iyi niyetli,kalbi guzel bana deger veren bi adam ama bi anda cocuklasabiliyor..bende buna takiyorum ilerdede boyle olursa diye..yoksaa sirf bana mi cocuklasmasi bilmiyorumda..msj atmak istedim ama atamadim size..nedenini bilmiyorum kafa karisikliginin sizdeki ama bence hersey yolunda giderken bizim burda soyle derler; seytan boyle zamanlarda ciftlerin arasini bozmaya calisirmis..sevgilerini denermis..belkide sizinde durununuz boyledir...dilerim hersey gonlunce olur

ınsaallah dedıgınız gıbıdır gercekten oyle olmasını cok ısterdım ama bılmıyorum ınsaallah dedıgınız gbıdır canım

Dogum günüm ama mutsuz hissediyorum su hayatta artık hiç içten gülemicem

bu gün kendimi hiç sebebi olmamasına evde 6 kişi yaşamamıza rağmen yalnız ve mutsuz hissediyorum ağlamak geliyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…