Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun ?

Ne oldu Çiğdem?

canım dün yakın bir aile dostumuzun düğünü vardı mecburduk ailecek gitmeye zaten kendi düğünüm bozulduğundan beri ne zaman düğün dernek lafı duysam görsem içim tuhaf oluyo ve o iğrenç duyguyu bastırmaya çalışmaktan yoruldum.. gelinle damat salona girdi nikah masasına oturdu nikahları kıyıldı benim gözlerden yaş akmaya başladı durup dururken olmamıştı hiç bu zamana kadar iki yakın arkadaşımın düğününe gittim ama onlarda da rahatsız hissettim kendimi dün o kadar insanın içinde çaktırmamaya çalışcam diye tuvalete kendimi nasıl attımı bilmiyorum... girdim kabine ağla ağla gözlerim kızardı.. kendimden nefret ettim bir an..
insanlar gördülersede ne düşünmüşlerdir bilmiyorum ahh yazık vah yazıkk diye acımışlardır güçlü görünmeye çalışmaktan üçüncü şahısların sorularına maruz kalıp dert anlatıp kendini iyiymişim gibi göstermekten nefret ediyorum ya en büyük yalancı benim aslında ...

cok uzuldum dhaa fazla uzulme bence bır suru ınsan var bu duyguyu yasayan atlatman gerek bır turlu ama kendın atlatamıyorsan bı psıkıyatrıden yardım alman yerınde olur bence..

çiğdem benimde nişanım bozuldu sonra tekrar nişanlandık ve evlendim. aynı kişiyle. her şerde bi hayır vardır öyle düşün şimdi bunları yaşıcak olcamı bilsem ikinci kez nişan yapıp evlenmezdim.karşına çok dahaiyileri gelecektir bu günleri mutlaka unutacaksın. dul kalmaktan inan çok dahai yi seni yaşadığğın.

aycancım nikahımız yapılmıştı düğünden 6 gün önce yapıldı düğüne iki gün kala ayrıldık biz aynı evde yaşama olayımız olmadı ama nikah var olduğu için mahkeme ile uğraşıyoruz hala 30 kasıma gün verdiler beklemedeyiz yani kağıt üzerinde dul ibaresi benim içinde geçerli... hayırlısı diyoruz benim için bişey farketmiyor anlayacağın düğün kapısından dönsemde hayırlısı diyorum kucağında iki çocukla dönende hayırlısı diyor..

Evlilik bir kumardır diyorlar ya aslında çok doğru söylüyorlar. Eminim seni seven senin için dua eden bir çok insan vardır. Düşün ki o insanların duası senin bu kötü yoldan geri döndürdü. Pişman olmadan pişmanlık yaşadın aslında.. Kendisinden nefret etmesi gereken yada gerekenler sen değilsin!
Böyle yazmak kolay ama bunu yaşayan için hiç kolay değil onuda biliyorum daha iyileri çıkacak karşına daha çok sevecek daha çok sevileceksin bunu sakın unutma.

hımm... ya çiğdem ne odlu da böyle oldu söylemek ister misin?

bir yılı geçti alıştım acısına ama daha iyilerinin karşıma çıkıp benim onların kıymetini bilmeme eminim daha çooook var....

Allah belki daha çok acı çekmemi engelledi belki de kulum senin sevgini deniyorum bakalım kavuşmayı gerçekten istiyor musun istemiyor musun diyordur??? bilmiyorum düşünmeyi bile bıraktım artık günü kurtarıyorum zaman geçsin bitsin istiyorum..

kızlar buralardasınız dimiii?
forumdan konumuzdan çıkmak istemiyorum ama yemek yices ben yemesem de olur hiç gitmem ama ufaklık gelmiş ona yemek yedirmem lazım
ufaklıklarda patronun kızı bensiz yemek yemiyor anneside yemek saatinde yanıma gönderiyor

burdayız canım mutluydum ama bırden uzuldum bende ya nıkah kıydıktan sonra ayrılacak kadar onemlı olan neydı cıgdem

çiğdem arkadaş için hakkında hayırlısı

bugünde ben bunalım takılıyomm diyodumm
hayatta zor tecrübeler yaşayanlar,yaşıyacak olanlar rabbim şimdiden yardımcıları olsunn

bugünn yorgun hissediyorumm akşama anca kendime gelicem sanırım

bugün anlaşılan kimse gününde değil herkeste bir sıkıntı var..

teşekkür ederim arkadaşlar temennileriniz için... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..

kayınvalideydi benim sebepte hala barışma umudu var ama benim kayınvalide ile oturmam koşulunu kabul edersem, bende iyiyken buna sıcak bakmıyorken şimdi kötüyüz hiç sıcak bakılacak iyi bir olay gibi görmüyorum..gözümü karartıpta herşeye de eyvallah diyecek yaşı geçtik o sebepten hakkımızda hayırlı olanı Rabbim gönlümüze de razı eylesin diyorum..

anlamadıgım konu nıkah kıyarken bılmıyormuydun canım kayınvalıdenle oturacagın?

bana söylendi ben ev üstüne ev olmayacağını belirttim sonrasında kabullendiler ayrı ev olayını.. iki gün kalada başka bir bahane gerekçe gösterilerek inatlaşıldı burda bizim yapacağımız düğüne takı takmayacakmış kayınvalide kendi yaptıkları düğünde takı takacakmış..bunun doğru bir davranış olmadığı anlatılsada artık ok yaydan çıktı çiğdem bunu kabul ediyorsa bende burda yaşıcam ayaklarımıda uzatıcam oğlumda bana bakıcak istiyorsa gelsin istemiyorsa keyfi bilir diye haberi geldi... oğlu köpek gibi seviyorum ölüyorum derdinde bende seviyorum yalan değil ama bu durumda ben oraya gidipte kendimi ezdiremem kimseye..

Kendi kurallarından isteklerinden asla taviz verme canım sonra daha çok üzülürsün. Eşin seni gerçekten seviyorsa barışırsınız düzelirsiniz zaten bu saatten sonra hala annemlerle oturcaz diyen insandan bi hayır gelmez. Ama işin işinde maddiyat varsa o apayrı bi konu oluyor canım konuşulmadan karar verilmez. Önemli olan senin ve eşinin istekleri beklentileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…