Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun ?

gülüm maddiyatla alakası yok ki öyle olsa ben aynı evde yaşamak istemiyorum deyince kadına ev yapıldı memleketinde ev sadece kendine değil benimkiyle kardeşinede daire yapıldı 3 katlı bina diktiler ki kadının kendi anası babası bacısı kardeşi orda yaşıyor yani yalnızda bırakılmayacaktı... vay neymiş anası orda yalnız kalırmış anası gitse babası gelecekmiş bakmak boynunun borcuymuş..ben bunları yadırgamıyorum herkesin anası babası kendine kıymetli elbette sağlıklarını iyiliklerini düşünecez ama bu tutkuya dönüşmemeli kendi hayatımızla etrafımızdakilerin hayatınıda mahvediyoruz... sonra bana sinir krizi geçiriyo hayatımı mahvettiler anamla babamla ayrıldı acısını biz çekiyoruz diye... ben napayım senin ananı babanın derdine diye kendi anamın babamın boynunu mu bükeyim evden kaçar gibi çık gel demesi kolay kendi gelsin Allahın emriyle çıkarsın bakalım o onu göze alamadıktan sonra ben kız halimle anama babama rest çekip herşeyi bırakıp silip gitmeyi mi göze alayım... yapsan başına neyin geleceği belli olmaz iyi olursun biz yaptık derler kötü olursun sen kendin ettin derler ben sevdim yaptım dersin elalem başından belliymiş der çıkar...

Allah sana sabır versin canım Hakkında hayırlısı neyse o olsun
Ama üzülme sabret bu işin sonunda mutlu olan sen olacaksın ben buna inanıyorum

Yorgun bir hafta sonundan sonra yığılmış evraklar, ekran ve ben birbirimize hala alışamadık... Sudan çıkmış balık gibiyim. Akşam olsa da oğlumun kollarında huzur bulsam...

burda en şaşırarak okuduğum şeylerden biri bazı kızlar uzun zaman işte birini seviyor ayrılıyorlar acı çekiyorlar ya da nişanları bozuluyor düğünden dönüyorlar bir zaman sonra başka biriyle tanışıp evlenip yuvalarını kuruyorlar ve hiç pişman oldum eskisini unutamadım diyen olmadı hepsi iyi ki eşimi tanımışım iyiki karşılaşmışım diyorlar bu hakikaten bana çok ilginç geliyor.. hayatın bizlere ne sürprizler hazırladığını bilmiyoruz..iyisini kötüsünü kabullenip yaşıyoruz inşallah bize de Allah cefasının sefasını sürmeyi nasip etsin

Amin canım İNŞALLAH

Ameliyat olmam gerektigi icin korkuyorum.....
Belkide bebegim hic olmiycagi icin cok uzuluorum...
Haftaya kaynanam gelecek yuvamiz yine dagilma noktasina gelecek simdiden acaip stresteyim...
Esim kendi ve annesinden baska kimseyi dusunmedigi icin icimden birseyler eksiliyor...
Butun bunlarin yani sira turkiyeye gein geldim ve hala bi tane dogru durust bi arkadasim yok...

Bu aradasda herkesten nefret etme modundayim surekli

umarım ameliyat olmak zorunda kalmaz, bebişinide istediğin zaman sağlıkla kucağına alırsın.. Bide inşallah kimse üzmez seni, bu kadar stresin varken...

cok uzuldum canım ne amelıyatı olman gerek her seyın bı cagresı vardır ınsallah olur bebegın neden olmasın esın ve aılesınede allah akıl fıkır versın..

elvan sarigul ve vafi iyi dilekleriniz icin tsk ederim

miyom ve kist ameliyati rahim alinma riski var...

bi insanda bu kadar nefret edebilcegimi hic tahmin etmezdim kaynanamdan bahsediyrum tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…