• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun ?

Hayır olsun tatlım ne oldu:cry:
1 hafta önce sokakta terk edilmiş birkaç günlük yavru kedi buldum. Hastaydı. Veteriner yaşatarak mucize yaratmaya çalışıyorsun demişti.. Ne yaptıysam ne ettiysem 1 hafta yaşatabildim sadece. Bu gece kaybettim. Kahroldum resmen... Farketmeden çok ciddi bir bağ kurmuşum. Bu arada 2 kedim daha var. Ama bebiş öldüğü için çok üzgünüm, uyku uyuyamadım bu gece, kendimi çok kötü hissediyorum :KK61:

1 hafta önce sokakta terk edilmiş birkaç günlük yavru kedi buldum. Hastaydı. Veteriner yaşatarak mucize yaratmaya çalışıyorsun demişti.. Ne yaptıysam ne ettiysem 1 hafta yaşatabildim sadece. Bu gece kaybettim. Kahroldum resmen... Farketmeden çok ciddi bir bağ kurmuşum. Bu arada 2 kedim daha var. Ama bebiş öldüğü için çok üzgünüm, uyku uyuyamadım bu gece, kendimi çok kötü hissediyorum :KK61:

Ah tatlım benim...
Gel o güzel kalbinle beni de sahiplen yahu! :KK36:
Kedicik için çok üzüldüm bende çok severim hele yavru olanlarını... İki minnoşa sarılıp acını azaltmaya çalış, bir şeyler iç ne bileyim duş al rahatla sen elinden geleni yapmışsın. Uykun geldiğinde de gönül rahatlığıyla uyu :KK15:

Ah tatlım benim...
Gel o güzel kalbinle beni de sahiplen yahu! :KK36:
Kedicik için çok üzüldüm bende çok severim hele yavru olanlarını... İki minnoşa sarılıp acını azaltmaya çalış, bir şeyler iç ne bileyim duş al rahatla sen elinden geleni yapmışsın. Uykun geldiğinde de gönül rahatlığıyla uyu :KK15:
Ne kadar tatlı bir yorum bu teşekkür ederim :KK200: Öyle yapmaya çalışıyorum Rabbim diğer kedişlere ömür versin. Hayvanlara karşı baya bir hassasım da nasıl toparlayacağım bilmiyorum :cry: Demek sende seviyorsun hayvanları.. :KK14:

Ne kadar tatlı bir yorum bu teşekkür ederim :KK200: Öyle yapmaya çalışıyorum Rabbim diğer kedişlere ömür versin. Hayvanlara karşı baya bir hassasım da nasıl toparlayacağım bilmiyorum :cry: Demek sende seviyorsun hayvanları.. :KK14:

Rica ederim canım benim :KK200:
Evet hemde dokunmadan, ben alışmadan hangi hayvan olursa olsun dokunamıyorum ama inanılmaz seviyorum. Amiin amiin :KK16:

yalnız ve mutsuz. çok şükür Allah'ıma ama çok bunaldım. üst üste gelince ağır dertler gerçekten kaldıramaz oldum. Sabır istiyorum Yaradan'ımdan, kalp ferahlığı diliyorum, hem bana hem herkese.

Kendimi bugün oldukça kırgın, çaresiz ve de nefes alamaz durumda hissediyorum.. Sevmek acıtırmış, çok acıtırmış hem de..

heyecanlı bi o kadar huzursuz. içi sıkalan. tez canlı ümitsiz
:( inanmazsınız hepsini aynı anda yaşıyorum

Karmaşık duygular içerisinde ve de fırtına öncesi sessizlik halinde hissediyorum bugun ben kendimi.. korkutucu..

1: Pazartesi sendromunu atlatmaya çalışıyorum
2: Oruç çok zorlu geçiyor, acayip susadım yutkunmakta zorluk çekiyorum
3: Erkek arkadaşımın akrabasına iftara gidicez eve gidip nasıl hazırlanacağım onu düşünüyorum :KK43:(( Pekte iyi hissetmiyomuşum :KK12:

Çoğunluğun hissettiği gibi, tatile ve değişikliğe ihtiyaç duyduğum ve iş güçten dolayı bunu beceremediğim için isyankarım :))

Back
X