- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
Hayır olsun tatlım ne olduÇok kötü..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olsun tatlım ne olduÇok kötü..
1 hafta önce sokakta terk edilmiş birkaç günlük yavru kedi buldum. Hastaydı. Veteriner yaşatarak mucize yaratmaya çalışıyorsun demişti.. Ne yaptıysam ne ettiysem 1 hafta yaşatabildim sadece. Bu gece kaybettim. Kahroldum resmen... Farketmeden çok ciddi bir bağ kurmuşum. Bu arada 2 kedim daha var. Ama bebiş öldüğü için çok üzgünüm, uyku uyuyamadım bu gece, kendimi çok kötü hissediyorumHayır olsun tatlım ne oldu![]()
1 hafta önce sokakta terk edilmiş birkaç günlük yavru kedi buldum. Hastaydı. Veteriner yaşatarak mucize yaratmaya çalışıyorsun demişti.. Ne yaptıysam ne ettiysem 1 hafta yaşatabildim sadece. Bu gece kaybettim. Kahroldum resmen... Farketmeden çok ciddi bir bağ kurmuşum. Bu arada 2 kedim daha var. Ama bebiş öldüğü için çok üzgünüm, uyku uyuyamadım bu gece, kendimi çok kötü hissediyorum![]()
Ne kadar tatlı bir yorum bu teşekkür ederimAh tatlım benim...
Gel o güzel kalbinle beni de sahiplen yahu!![]()
Kedicik için çok üzüldüm bende çok severim hele yavru olanlarını... İki minnoşa sarılıp acını azaltmaya çalış, bir şeyler iç ne bileyim duş al rahatla sen elinden geleni yapmışsın. Uykun geldiğinde de gönül rahatlığıyla uyu![]()
Ne kadar tatlı bir yorum bu teşekkür ederimÖyle yapmaya çalışıyorum Rabbim diğer kedişlere ömür versin. Hayvanlara karşı baya bir hassasım da nasıl toparlayacağım bilmiyorum
Demek sende seviyorsun hayvanları..
![]()