bugun kötüyüm yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi YAW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

onu karnımızda hissetmek , onunla ilgili hayaller kurmakk sana benzeyecek bana benzeyecek kavgası yapmakk , hamileliğin tadınıı çıkarmak , doğduktan sonrasının hiç hayalini kuramıyorum bu kadar zaman bekledikten sonra heralde bakıp bakıp ağlarız kucağımıza aldığımzda zaten bi gelsin onun totosunu ısırıcamm nazlı bebişim

şimdi ben bu kadar bekledikten sonra hep diyorumki keşke korunmasaydım Allah cezamızı veriyor diye düşünüyorum kesinlikle düşünmüyorum istemiyorum daha erken demeyin diyorum bütün arkadaşlarıma bana korunma sürecindeyken eşimin halasının kızı hafız o dedikii sakın istemiyorum düşünmüyorum borçtu harçtı biraz hayatımızı yaşayalım diyipte ertelemeyin siz istediğiniz zamanda Rabbim vermeyecek size derdi ama o zaman anlamazdım onu ama şimdi anlıyorum..

biraz ima oldu ama umarım anlatabilmişimdir derdimi

korunma kürtajdan dolayı canım,henüz 2 ay oldu gebelıgım sonlandıralı

yok be canm ben öyle düşünmüorum. herşeyin bi zamanı var. o zamanıda allahtan başka kimse bilor. hayırlısı olsun.

Selam Yaw ve diger arkadaslar

canim beklemek gercekten cok zor ama elimizden gelende yok..

benim durumum bir hafta sonra netlesecek Allahin izniyle.Kistimin ne tür oldugunu ve tedavisi.

canim Allah büyük sabir edip hayirlisini dileyelim

çok sabırlı bir insanım derdim. meğer sabır ne büyük bir erdemmiş ki malesef o bende yok

çok sabırlı bir insanım derdim. meğer sabır ne büyük bir erdemmiş ki malesef o bende yok

Evet canim bu durum cok farkliymis degil mi insan özlemini duyuyor ama o yolda fazla bisey gelimiyor elinden...

Allahın acil sifalar versin canım , insallah kotu bi sonuc cıkmayacak

Sagol canim Insallah,Allah hepimizin yüzünü tez zamanda hayirlisiyla güldürsün.

Evet canim bu durum cok farkliymis degil mi insan özlemini duyuyor ama o yolda fazla bisey gelimiyor elinden...

Sagol canim Insallah,Allah hepimizin yüzünü tez zamanda hayirlisiyla güldürsün.

ne güzel tanımlamışsın. hatta hiçbişey gelmior desek daha doğru. istediğin kadar zamanı tutturmaya çalış istediğin kadar ilaç kullan. nafile

slm canimm..evet beklemekk çok zorr.beni rahim filmii stresii sardiii.oda bi dertt.kistinn eriir inşaalh

ben kesin olacagini bilsemm beklemeyede varımm amaa.su cevredekii hamile haberlerii bebekkk sevmelerr olmasaa

ben kesin olacagini bilsemm beklemeyede varımm amaa.su cevredekii hamile haberlerii bebekkk sevmelerr olmasaa

sabret, düşünme, kafaya takma vs. bunlar hep boş die düşünüyorum. bi kere o çocuğu istedikten sonra. en kısa zamanda kucağına almayı istemek ve bu yolda endişelenmek en doğalı. takıyorum işte kafaya. hatta düşünmediğim bir an dahi yok. allahım tez zamanda kavuştur beni bebeğime demekten başka bişey gelmior elimden

inanırmısın aynı şeyi düsünüyorumm.evet abiii acıyıı dibine kadar yaşıyorumm..en büyükk sorun çocugum olmuyoo......üzülüyorumm aglıyorumm....takmamıss gibi görünsemmde dosardaa evdee hıçkır hıçkır zırlıyorum

aynı bende senin gibiyim. ha ben dışarda da takmıyormuş havasına girmiorum. istiyoruz ama olmuyor diorum geçiorum. doktorumda bana aynısını söylemişti. beklemenin bir anlamı yok dedi. en kısa zamanda çocuğa kavuşman için herşeyi yapıcaz dedi. inşallah allahım inşallah öyle olur. çok istiyorum. artık daha bi başka istiyorum.

özelllll degilse hangiiii asamalardan geçtiinnn

özelllll degilse hangiiii asamalardan geçtiinnn

ciddi bir tedavi görmedim henüz. ekim kasımda yumurtlama ilacı vermişti başka bir doktor ama çok ilgilenmedi açıkçası. o yüzden saymıyorum onu. esas bundan sonra başlayacak tedavi. eğer bu rahim duvarı iyileştiyse 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi o olmazsa aşılama dedi doktor.3 ay o da olmazsa tüp bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…