korunma kürtajdan dolayı canım,henüz 2 ay oldu gebelıgım sonlandıralı
yok be canm ben öyle düşünmüorum. herşeyin bi zamanı var. o zamanıda allahtan başka kimse bilor. hayırlısı olsun.
ben kesin olacagini bilsemm beklemeyede varımm amaa.su cevredekii hamile haberlerii bebekkk sevmelerr olmasaa
kaç yaşındasın canım sen
çok geçmiş olsun canım umarım bizim kadar beklemezsin ..
tabikii hayırlısı Allahtan sabredip beklemedekten başka yapıcak bişeyde yok ..
bebek sevmeler değilde benide koca göbüşlü hatunlar fena yapıyor :))))))
29 yaşındayim 6 haziranda 3 yılllk evlii olcam sen
he göbekleriniii gerdire gerdiler gezmazlarmiii.kıskançlıkkk tribinemi girdikk nedirr
he göbekleriniii gerdire gerdiler gezmazlarmiii.kıskançlıkkk tribinemi girdikk nedirr
bende 27 yaşındayım canım. 3 yıllık evliyim :),
hehe kıskançlık ya. kıskanıyorum valla. ne kadar şanslılar die. b,izim kiracı var kız 19-20 yaşında bir kızı var bir de hamile yine. inanki öteki kızı da annesi büyütüor. kıskanıyorum işte. diorum onun bile çocuğu var. çok günah biliorum ama allahım affetsin hasretimden hep
bende 27 yaşındayım canım. 3 yıllık evliyim :),
hehe kıskançlık ya. kıskanıyorum valla. ne kadar şanslılar die. b,izim kiracı var kız 19-20 yaşında bir kızı var bir de hamile yine. inanki öteki kızı da annesi büyütüor. kıskanıyorum işte. diorum onun bile çocuğu var. çok günah biliorum ama allahım affetsin hasretimden hep
hiçç sorma ya ee o kadarcık kıskançlık olur tabi :)))))))
benimde bi arkadaşım var 2 yıllık evli bebek düşünmüyolardıı hamileyim diye üzülüyor istemeden olmuş .. bizim yapmadığım şebeklik kalmıyorr olsun diye :)))))))
oyy oyyy bide korunuyodukk nasılllll kadım demezlermiiii iyyyyyy
bide üzülüyolarrrrrrrrrr neden oldu diye
bu arada ben 2 ay klomen rtedavisi gördüm 3. ay çatlatma iğnesii gene olmadı 4. ay rahim filmi çekildi temiz çıktı ama gene olmadı :))) yumurtalıklar yeterli sayıda ve büyüklükte tüpler açıkk yok hemen kalkma yok ayaklarını kaldır kobayy olduk resmen
hiçç sormaa yaa vanilyaa bacımm......ben ne klomenler ne catlama ignelerii ne asılamalar ne filimler cekildimde banamasın demiyooo..herşeyy çok iyiyimişş 4 dok aynıı seyii söyleliyoo ama netice nedirrr 2 aylıkkkk bi gebelikk ......çok şükürr yinede amaa bakıyoerum.herkesee hamile kaLIYOOO.kalbide atıyoo heryeridee catir catir doguruyolardaa.ama bende hep pürüzz offf diyorumm......
aşılama banada dedi doktorum ama sırf şu sitede okuduklarım beni korkuttu aşılaması tutmayanlarr ... dedim beklerimm doğal yolla kalmaya çalışırımm bide aşılamanın stresini yaşamak istemedim ..
ah bi şu adet stresine girmesek olacakmı olmayacakmı diye oluruna bırakmayı başarabilsekk ..hayır cenabet yaatıyoruz boş yere
hiçç sormaa kızzz.....herayyy pis piss sabah KADARRRR.....helee bide su komikk herayy hamilelikk belirtisiii yaşıyoruzz adet oldugumuz gün nedesensee hiççç bi belirtii falan kalıyoo kendimee çok gülüyom ozamanlarr
vanilyaaa sen çalışıyomusun
evet çalışıyorum hemde çok yoğun bi şekilde bazen olmamasını buna bile bağlıyorum :)))))))))))
vanillia neden ki? :)
Iş olmasa stressten çatlanır kıs bu durum da heralde
ne işi yapıyosunkii canim benimm..bende calışıyorum ama yorucu degilll masa başıı benimkiii
vanillia neden ki? :)
Iş olmasa stressten çatlanır kıs bu durum da heralde
bacımm sendemiii calışıyosunnsen neiş yapıyosun pekiii.ayrıcA İYİKİİ işlerimiz var en azından aglama krizlerim bitiii.calışmıyoken her ay bi agıtt
canım özel bir şirketin santralindeyim Allaha şükürr tabiki en azından çalışıyorum ama bazen susmayan telefonlar yetişemediğim evraklar(( öyle yoğun oluyoki bazen eve kafamkarmakarışık gidiyorum caanım hiçbişey istemiyor .. ama dediğiniz gibi evde olsam daha kötü hep bunu düşünüp kendimi yer bitiririm heralde :))))
ağlama krizi geldimi geliyo canım be mekan fark etmiyor bazen :)))))))
Selam arkadaslar!!!
Benim bir oglum var 3 yasinda 1 senedir ikinci cocuk icin deniyoruz ama olmuyor. Atillada hemen olmadi 8 ay sürdü hapi birakinca...ama dogumdan sonra hap kullanmadim gecen sene korunmayi biraktik ve denemeye basladik.. Yani hapla alakasi felan yok. Eltim iki kez hapi biraktigi gibi hamile kaldi...
Stres yapmam dedim ama inaninki ikinci cocuk özlemide cok var, sizleride cok iyi anliyorum, allahima sükürler olsun bir evladim var o tadi taddim, insallah sizlerde en kisa zamanda tadarsiniz...Ben tek cocuk istemiyorum, kendim büyük aileden geldim 3 tane kesin olsun diyordum hep...
Cevremde herkesin bebisleri var hepside benimle birlikte basladi ben haric hepsi teker teker dogurdu ve bugun gene bi dogum haberi geldi, oda benimle beraber baslamisti...Herkes sordugunda olmadi diyordum, normal karsiliyordum ama simdi kimse bana sormasin diyorum, hüngü hüngür agladigim bile oluyor..
Neler almadimki, monitor testler, yumurtlama günü bile iliskide tutmadi...Doktorum normal demisti, ama gecen sene gitmistim, bu cuma gene gitmeyi düsünüyorum..
Ben almanyada yasiyorum, bi cay var dediler simdi onu aldim adetim olsun onu icmeye baslicam, galiba ordada adacayi diyolar..Sogan kürünüde cok duydum ama denemedim tabiki....
Bol bol dua edin arkadaslar insallah sizlerinde yüzü güler en kisa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?