Doktora gidip geldim hersey yolunda..esinde bi gitsin dedi..dün o lekeden sonra adet olmadım,ama gelir heralde..
ohh çok şükürr..bebegimm genelde benim lekem gelince adetimde geliyo ama insallahh senniki yerleşmee lekesidirrtabikiii esinde gitsin bi doktora bi test versin....
canim benim evett yakınmışşşş..bol boll halvet yapabilirsinizz...ya gecen aynisii bana olduu bende calıştıgım için aynı tuvalete girtozz gerçii 2 tanee var ama yinede olmuyoo.böylee sarı yeşill karısımı akıntım oldu sonrada afedersin şeyim kaşındıı bayaa....korktumm ama kendiliginden geçtiii sonraa eve gider gitmez iyice yıkann
ohh çok şükürr..bebegimm genelde benim lekem gelince adetimde geliyo ama insallahh senniki yerleşmee lekesidirrtabikiii esinde gitsin bi doktora bi test versin....
canim benim adet olmadim ve bugun test yaptim cift cizgi cikti, inanamiyorum...insallah darisi burdaki büütn arkadaslarin basina...
canim benim adet olmadim ve bugun test yaptim cift cizgi cikti, inanamiyorum...insallah darisi burdaki büütn arkadaslarin basina...
tatlımm benimm ay allahım şükürler olsun öylee çok sevindimkii.bakkk sana tpiogim ugurluu geldii.gözlerin aydinn canim benim..banada dua ett canim arkadasim......
aman yaz geldi habire banyo yapıyoruz zaten. belki adetten sonra geçer. doktor anlar zaten enfeksiyon mu var ne. benm öle değilde yakında adet olcakmışım gibi. ama daha 1 hafta var bu kadar erken gelmez. ben ilaca yanlış başladığım için olduğunu da düşünüorum. hormonlar şaşırdı tabi
tatlımm benimm ay allahım şükürler olsun öylee çok sevindimkii.bakkk sana tpiogim ugurluu geldii.gözlerin aydinn canim benim..banada dua ett canim arkadasim......
ederim canim benim cok cok sagol, evet ugurlu geldi.....
Rcanim benim adet olmadim ve bugun test yaptim cift cizgi cikti, inanamiyorum...insallah darisi burdaki büütn arkadaslarin basina...
kiz naz hamilemisin? Bayadir yazmadin super annelere?
naz çok sevindim. allah bize de nasip eder inşallah. kendine dikkat et emi
geçerr benimkii adetten sonra geçtii iştee.....insalah enfeksiyon degildirr yaa bide onun iç.in ayrıı ilaç almak gerekecekk....bebegimm sennikide hamilelikten olmasın.hamileysen genelde 1 hafta önceden adett olcan gibi hissediyosun
tatlım değil ya. bende valla düşündüm düşünmedim değil. ama gittikçe koyulaştı. yarın da randevum var doktor da bakalım ne alemde benm rahim. bu ay ilacı erken kullanmaya başladım. böyle oldu işte.
herkesee slm olsun arakdaslarr...moralim çok bozukk çünküüü yine adet oldum...kürtajımdan sonrakii 14.ayım ama hala bebegim yokk.bu ay rahim filmii çekilecem amaa umudum hiç kalmadıkii benimm.........sankiiii suç işlemişim giibiii adet olunca esimin annemin yüzüne bakmaya bile çekinir oldum.kusurlu görürürr oldum kendimiiii..yarabii tez zamanda bebegim olsun.herkesin olsun........
MErhaba YAW ,topiğin hayırlı olsun
yanlış hatılamıyorsam 2011 eylül ayında gebe olduğunu söyledin bize ve sonra düşük yaptığını .
Neden bundan da bahsetmiyorsun arkadaşlara
inşallah sizin ve bebeği olmayan tüm anne adaylarının yüzleri en kısa zamanda güler. allah yardımcınız olsun
arkadaslarrr carsanba günüü 2.rahim filimimm cekilecekk.....doktorr düsüklerden ve kürtajdan sonra kanallarımın yapışıkk olabilcegini söyledii ve cektirmemm gerektiginii.....ay inşaaşlhh ilkii kadar kolay gecerr.....zatiiiiii yine olmasaa tüp bebek yaptıracagim çünküü hamileliklerimde pek saglıklıı geçmiyoo benim.en iyisi tüp bebekleee kalitelisini secerler dimii:26:
hayırlı haberler alırsın inşallah.
hangi topik ..................
canim içiii AMİN...bişi diycemmm başka bi arkadasin topigii var çok güzelll sende gell orayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?