bugun kötüyüm yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi YAW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman yaz geldi habire banyo yapıyoruz zaten. belki adetten sonra geçer. doktor anlar zaten enfeksiyon mu var ne. benm öle değilde yakında adet olcakmışım gibi. ama daha 1 hafta var bu kadar erken gelmez. ben ilaca yanlış başladığım için olduğunu da düşünüorum. hormonlar şaşırdı tabi

geçerr benimkii adetten sonra geçtii iştee.....insalah enfeksiyon degildirr yaa bide onun iç.in ayrıı ilaç almak gerekecekk....bebegimm sennikide hamilelikten olmasın.hamileysen genelde 1 hafta önceden adett olcan gibi hissediyosun

MErhaba YAW ,topiğin hayırlı olsun
yanlış hatılamıyorsam 2011 eylül ayında gebe olduğunu söyledin bize ve sonra düşük yaptığını .
Neden bundan da bahsetmiyorsun arkadaşlara

inşallah sizin ve bebeği olmayan tüm anne adaylarının yüzleri en kısa zamanda güler. allah yardımcınız olsun

MErhaba YAW ,topiğin hayırlı olsun
yanlış hatılamıyorsam 2011 eylül ayında gebe olduğunu söyledin bize ve sonra düşük yaptığını .
Neden bundan da bahsetmiyorsun arkadaşlara

saoll canim.....evet babamin ölümüylee beraber bir evlat kaybım daha olduu.....ama 2 tane düsügüüm olduu onlarr kürtaj kadar acı vermedii bana.ama kürtajimda koparıp aldılar bebegimi benden.hatırlamakk istemiyodum ama neyaplımm....allah kimseye evlat acısını yaşatmasinn

inşallah sizin ve bebeği olmayan tüm anne adaylarının yüzleri en kısa zamanda güler. allah yardımcınız olsun

allah razıı olsunn.........artıkk kucagimda görecegim bir evlatt istiyorumm yarabbii hepmize nasipp ett

arkadaslarrr carsanba günüü 2.rahim filimimm cekilecekk.....doktorr düsüklerden ve kürtajdan sonra kanallarımın yapışıkk olabilcegini söyledii ve cektirmemm gerektiginii.....ay inşaaşlhh ilkii kadar kolay gecerr.....zatiiiiii yine olmasaa tüp bebek yaptıracagim çünküü hamileliklerimde pek saglıklıı geçmiyoo benim.en iyisi tüp bebekleee kalitelisini secerler dimii:26:

hayırlı haberler alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…