bugun kötüyüm yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi YAW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hosbulduk canim, ay dayanamadim gözyaslarimi tutamadim cevabini okuyunca...

olucak insallah sizinde olcak,az bucuk bilgim var su testlerden felan, bana sormak isterseniz hay hay sorun canlarim...

Benim kardesimdede hemen olmadi, galiba bizim ailedede var ablaminda olmadi hic...kardesim test aldi ovulasyon test, positif olunca iliski yapti ´ve hamile kaldi. En garantilisi gülen yüz arakdaslar o positiv olunca mutlaka bir bucuk gün sonra yumurtla catliyor ben kac aydir kullaniyorum...

Evet canim iyki bir oglum var, o benim herseyim, onsuz bir hayat düsünemiyorum. Cocik evin nesesi bir meyvesiymis onun olunca anliyorsun..Annem derdi kendi cocugun olsun anlarsin derdi, cok hakliymis...insallah hepinize yüce rabbim o tadi taddirir..

canim benimm aglamaa hep güll.sen gurbettesinn çok zordurr bilirim......aynen benim ailemdede genetik sanirimm anemin 4 sene sonra olmuss aBimin 3 sene sonra tüp bebeklee olduu.ablam 1.5 yıllık evliii onunda yokk.ben bir gebelik gecirdimm.ama 8 haftalık kürtaj oldum.....ovülsyon testlerini 2 ay denedim ama yine sonuç alamayınca bıraktım.......ALLAH kimseyii çocuksuzlukla sınamasinn...hep bi yanin eksik gibii nekadar mutlu olursan ol hep yarimsin...

Düzelcek canim hersey yoluna gircek, Hayata umutla bak...bazen Ben Bile köseye sikismis bi fare gibiyim,Hayat niye bu Kadar zor diyorum....

Bugun sadicim bebegini görmeye gittim yeni dogum yapti,bebisi kucagima Aldim ve sadece Allaha yalvarip dua ettim...insallah allahim dualarimizi Kabul Eder....

inşaalhhh inşaalhh.....bak ben yeni bişi duydum sende araştırr..adacayıııı çok iyiii geliyomuss içenlerin %80 i hamilee...ben dün başaladim içmeyee sendee içç.ama bu adetliykenn başlanıyoo...duaların kabull olsunn.....yılmakk yok yenii aya önümzüdee herşey güzell olcakk.seninn bat nezaman

evet canim duydum adacayini, burda ismi baska onun galiba, bak link yolluyorum sana , bu otun cayimi adacayi acaba. Bunu aldim ben biri önerdi, hamile kalan olmus bunu icenin, ama adetin bitince ic dedi bana kiz, bunun hapinida aldim onu daha önce kullan dedi..bakalim bi adet oluyumda. Bu ay biraz umutluydum, zamanlama cok iyidi bide istanbuldaydim esimle, artik hayirlisi. Düzensiz oldugu icin adetim 23-30 arasi oluyor bazen. Cumaya kadar gelmezse doktora gitcem, sadece kontrol etsin hersey yolundami diye. ben bide maydonaz ve sütü kaynatip bi kaba koyup, cömelip buharini rahmine dogru gelmesimiyimis artik öyle bisey, anlatamadim tam dimi

http://www.wunschkinder.net/theorie...ative-therapie/naturheilkunde/moenchspfeffer/

bacım bu site ingilizce okuyamıyorum ayy insalah gebe çıkarsın bu ayy.nezaman adet olman lazım seninn....hımmmm bi testt yapsana ayolll belkiide gebesindirr sennile aynııı seylerii düsünüyoz bende maydonozuu yeni duydum yapacamm ama bu ay degill.ben haftaya carsanbaa rahimm filmiii çekilecem ondan sonrakiii ay mutlakaa deniycemm....ayyyy çok istiyorum bi evladım olsun çokkkkkkk....senin ilk hamileligindekii belirtilerr nelerdiii

Oku diye yollamadim Kiz,resimdeki ota bak diye yolladim sana. Agrim gelip gidiyo, bakalim artik sonuc ne olcak.

Atillaya hamile kalmam 8 ay sûrdu, hamile oldugumu Bile dusunmedim, adet agrisi Degilde, cok batma oldu, her Dakika tuvalete gitmistim Acaba adetimin geliyor diye. Cok Test yapmistim hep negatifti, 10 Gun sonra positiv cikti. Hic bi degisiklik hissetmedim,batma haric. Sonradan tabi migdem felan bulanti agrilarim oldu. Hamileligim cok rahatti, tek Atilla erken oldu 5 Hafta, Ben cok hareket ederdim, yüzmeye Bile gidiyordum haftanin 3 günü.

Dogdugunda hayal Gibi geldi, buyudukce farkli oldu tabi, insanin Hayati degisiyo.

Insallah sanada rabbim nasip Eder canim benim, Ben hic cocugum olmicakmis diyordum baslarda. Ozamanlarda agladim, hamile Kimse görmek istemiyordum, simdi Gene ayni, inanirmisin, hamile kiyafetlere Bile bakiyorum.

Rahmin nasil Filmini cekiyorlarki? İnsallah hersey yolundadir, esın doktora gittimi canim.
Benim aklımdan bazen tüp bebek bile geçiyor,Kıbrıs'a gidip yapan cok varmış. Almanyada hemen yapmiyorlar tüp bebeği.
Bide cok stres de etkiliyormuş hamileliği, bol bol dua Yasin oku canim...yüce Rabbim nezaman nasip etmişse ozaman olucak insallah. Seni cok ama cok iyi anlıyorum.....

şekerimm resimdekiiinii pek benzetemedimm...çünküüü benim adacayımın yapraklarıı acık renk ve kuru.....inşaalhh buayda batmalaarııı yaşarsınn.....banada öyle geliyo hiçç anne olmaıycam gibii....buarada bende tüp bebekk düsünüyorum ama seneye kaldıı ev aldıkk bizz bidee yenii işe başladim...bide esimin askerligii var belki bedelli yapmayı düsünüyoruz ama yinede kısmett tabii...... o yüzden olursa bu sene kendiliginden olsun olmassada seneye tüp bebekk yaptıracam....rahim filminii daha öncede çektirdim ben 5 ay sonrada hamile kaldım zaten......kolay bi işlemm kameraylaa doktorr rahime giriyoo orda ne var ne yok görüyüooo..kanallarda yapışıklık varsa acıyoo....esiminn çok şükürr bütün degerleriii güzelll..bende sorun sanirimm...polikistikk over görünümlüymüşümm:26:

Son düzenleme:
kızlar yazdıklarınızı okudum valla koptum. aynı şeyleri yaşıyoruz. hele ki o adet olmadan önceki hamilelik belirtileri süper ya. her ay aynı şey. ufacık bir umut olsa da ben hamileyim die geziorum ortalıkta. abuk subuk kokular, bel ağrıları vs. her ay aynı belirtiler. ders almayı bilmioruz heralde.
benm bu ay cyclo son. az da kaldı zaten bitmeye. sivilcelerden bıktım heray aynı yerde çıkıyor. eşimde sanki meydan muharebesine hazırlanır gibi hazırlanıyor önümüzdeki aya. stratejik planlar yapıyor. allah sonumuzu hayır etsin valla. karnım şişti davul gibi. sanki yarın adet olucam. bu ay yanlış günde başladım ilaca ondan oluo bunlar. eheheh kocama da söylemedim. allah muhafaza geçmemişse hemen suçlayıverr die. yapmaz gerçi öle bişey de. belki de erken başlamamda da vardır bir hayır

canim benim kendimizii kandırıyoz iştee davuttt kendinii avutttt sivivlecelrr çok sinir bişii bendede bazen çıkıyoo degin gibiii hep aynı yer yanak bölgesii.koçişlerii fazlaa takmaa onlarda kafayii yidiiii bizim yüzümüzdenn...... hiçç bellii olmaz bi karsınkiii gebeşşsinnn

galiba ayni cay, benimkide kuru hali, ama o cickten yapiliyor yaziyor...hayirlisi artik. benimki hazir evde, adetim gelsin baslicam hemen. Bugun gene batmalar oldu. Umutlanmiyorum pazartesiye kadar gelebilir adetim. yarin gelmemis olursa kesin sabahtan eski is yerime gitcem, yeni kadin doktoru geldi ona baktircam, bi sene olcak nerdeyse, bir problem varsa söylesin..esimde diyorki problem olsa atilla olmazdi, ama oda hemen olmadi.

su kamara isini ilk kez duydum ya...Ates ölcme yöntemi hic denedinmi, yumurtlama zamanini bulmak icin, o güne denk getirsen belki tutar canim? Ben dedim olmazsa kesin tüp bebek yaptiririm ama burda degil, türkiyede yada kibrista yaptiririm. burda onuda bekleyemem senelerce.

kızlar en erken bat benm heralde 16 17 sinde bekliyorum ama benm serüven bu battan sonra başlayacak. ayyy inşallah kocam gitmeden bi döllenme olur. haziranda kuşadasına çalışmaya gidecek. gerçi olmazsa da yumurtlama günlerinde buluşucaz artık :) ne manyak bişey ya. inşallah olur da bu ayz bu işi hallederiz hayırlısıyla.

ayy canim benim ben senden fazlaa heycanlandımm haa...demekk kocişş gidiyoo aman gözünüüü sevemm tuturr şu işii:):) tabii saka yapıyorumm hayırlısı olsun.kaç kalcak pekiiii

ayy canim benim ben senden fazlaa heycanlandımm haa...demekk kocişş gidiyoo aman gözünüüü sevemm tuturr şu işii:):) tabii saka yapıyorumm hayırlısı olsun.kaç kalcak pekiiii

canım ya bütün yaz orda olacak. arada tatillerinde buluşucaz işte. ama yakın ya izmire kuşadası problem değil

o değilde benm bu ay kasıklarım ağrıyo ve akıntım bayağı bir sarı. inşallah başıma enfeksiyon falan da gelmez. okulda sular kesik mecbur tuvalete girmek de gerekiyor. arkadaş da benm de ağrıyor valla dio. mikrop falan kapmasak bari. allahım yardım etsin

canım ya bütün yaz orda olacak. arada tatillerinde buluşucaz işte. ama yakın ya izmire kuşadası problem değil

canim benim evett yakınmışşşş..bol boll halvet yapabilirsinizz...ya gecen aynisii bana olduu bende calıştıgım için aynı tuvalete girtozz gerçii 2 tanee var ama yinede olmuyoo.böylee sarı yeşill karısımı akıntım oldu sonrada afedersin şeyim kaşındıı bayaa....korktumm ama kendiliginden geçtiii sonraa eve gider gitmez iyice yıkann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…