Bugün küs geldim boşanma aşamasına giriyoruz bir bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bağırdıgim için saygısızmisim öyle söyledi .

Babaniz hazir arkanızdayken dönmeyin sakın o adama, eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama bir işe girin, gerekirse babanizla yasadiginiz evin gelirine destek olun ama o herife yedirmeyin hakkınızı. Kadinlar herseyi başarir.

Soğuma sebebinin benim tartışma esnasında bağırmam olduğunu söyledi bende acaba suç bendemi diyorum

Canım benim, saf mısın yoksa bilerek hayatını bu adam için berbat hale getirmeyi mi çalışıyorsun? Duygusal bir insansan, sana yapılan bu hakaretlere üzülürdün. Böyle kendisine eziyet eden sahibine koşmak için uğraşan köle gibi davranmazdın. Ha, derdin aman kocam olsun, aman evim olsun derdiyse bari git düzgün koca bul.

Sebebinin benim tartışma esnasında bagirmam olduğunu bu yüzden soğudugunu söylüyor
Sen de buna inanıyor musun??
Sana neler demiş sen hala seviyorum diyorsun
O,sen kavga ederken bağırdın diye senden soğuduğunu,sevmediğini söylüyor
Anladın dimi şimdi
Sence o seni seviyor mu

Süper ego denen bir durum var, o sizde hiç çalışmıyor,bu kadar asagilanmaya,hor görülmeye karşı hâlâ bu adama diz cokuyorsaniz yazık. İnsan olmak,kendini bilmek durumu anlamak ve çözüm bulup kendini kurtarmak mucize değil Herkes yapabilir.

Daha önce de gittim hep çağırdı neden geri çağırıyor sizce
Eee o da bir düzene alışmış kendince,yemeği,temizliği yapılıyor.Kirli donlari yıkanıyor ve ihtiyaçları gideriliyor.Cidden,kendinizd layık gördüğünüz hayat bu mu?

Sevmiyorsa peki neden beni her gittiğimde geri çağırdi sizce
Sevgi ile alışkanlık arasında ki farkı anlamanız gerekiyor.

Konuda sürekli bahsetmişsiniz aldattı,evden kovdu, kırıcı, cinsellik yok.

Adam istiyor ki bulaşığı, çamaşırı yıkasın yemek yapsın arada genel temizlik yapsın diyor bunlardan vazgeçmiyor.

"Daha önce gel dediğinde gelmiştim hep." Hemcinsin olarak ben eşinden çok sana kabahat buldum. Kendine bu hayatı mı layık görüyorsun?

Yol parası bıraksın git desin git,arasın gel dedin gel.

Ayrılmayacağına çok eminim maalesef.

Yaşınız küçük olduğuna göre o da küçük olmalı. 5 yıl boyunca yevmiye ile mi yaşanır? Bu kadar mı sorumsuz?

Bende kendime kızıyorum cesaretimi toplayıp doğru olanı yapmak istiyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…