Bugün küs geldim boşanma aşamasına giriyoruz bir bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk yok olmadı. Şuan çalışmıyorum . Kendiside çalışmadı sadece günü Birlik işlere gitti benide calistirmadi . Alışmışım bağlanmışım birazda duygusallık var Zor geliyor

Çocuk yok olmadı. Şuan çalışmıyorum . Kendiside çalışmadı sadece günü Birlik işlere gitti benide calistirmadi . Alışmışım bağlanmışım birazda duygusallık var Zor geliyor
Yaşın daha çok genç. Mutlu olduğun sevdiğin sevildiğin kıymet verilen yerde olmayı niye reddediyorsun?

Ya çiçek bile su verirsen açar.O hanzoyu sevdiğinin çeyreği kadar kendini sev.

Tamam kalın orda. İş bakın kendinize. Açıktan liseyi bitirin. Kesinlikle iletişime geçmeyin. Aradığı yazdığı takdirde yumuşayacak gibi duruyorsunuz.

Bu tavizi de verirseniz haliniz duman.
Çok zor geliyor bir anda herşeyi silip atmak çok zor hayurlisi olsun inşallah

Yaşın daha çok genç. Mutlu olduğun sevdiğin sevildiğin kıymet verilen yerde olmayı niye reddediyorsun?

Ya çiçek bile su verirsen açar.O hanzoyu sevdiğinin çeyreği kadar kendini sev.
Herşey iyi güzel olsun istedim onu seviyordum ve benimde sevdiğine inanmak istedim hep

Çok zor geliyor bir anda herşeyi silip atmak çok zor hayurlisi olsun inşallah
Herşeyi silip atmak?Zorbalık,hakaret, sorumsuzluk,ilgisizlik,anlayışsızlık. Herşey bu değil mi?Bunlar mı bırakamadığın anılar.

Daha da bir şey demiyorum...

Ödenmiyor odense de tek tük zar zor . Ama kendi internetini ödemeyi hiç ihmal etmedi

Ödenmiyor odense de tek tük zar zor . Ama kendi internetini ödemeyi hiç ihmal etmedi
Isınma peki?
Yani doğalgazı falan nasıl ödüyordunuz?
Hastalığın nedir bilmiyorum yaşın henüz çok küçük.
İlerde ne olur bilemezsin.
Sen öncelikle davanı aç boşanın.
Sonra liseyi bitir dışardan burada bir yerlerde çalışmaya başlarsın.
Üniversite bile okursun inan güven kendine.
Zaten çocuğun olmasın bu adamdan kendinize bakamıyorken faturaları bile ödeyemiyorken ne çocuğu Allah aşkına her şeyde bir hayır vardır.
Geçer gider hepsi unutursun sadece planlar yap hayata dair düşünme onu kendine odaklan.

Ev gecekondu ben devletten kömür yardımı alıyorum bide kaynanamgille ortak odun aldık öyle işte.. aynen herşeyin hayırlısı

Daha önce de gittim hep çağırdı neden geri çağırıyor sizce
On günde bir de olsa cinsellikj ihtiyacını karşılamak ve donunu yıkatmak için. Çalışmayan, faturaları ödeyemeyen, size ilgi ve sevgi göstermeyen bir adam başka ne için çağıracak?

Hemen iş bulun hatta size ciddi ciddi öneriyorum; çıraklık yapabilecekseniz kadın kuaförü yanında işe girin. Saç bakımı, manikür, pedikür, ağdada iyi para var. Gücünüz yerindeyse ev temizliği, çocuk bakıcılığı, yaşlı ve hasta bakıcılığında da iyi para var. Dışarıdan kendiniz sigortanızı ödeyerek hem sağlığınızı hem emekliliğinizi garantilersiniz. Dışarıdan eğitim alabilirsiniz.

Bir yıl Doğu Anadolu'da il merkezine 70 km uzak, dağlar arasında bir kasabada çalışmıştım. Evlere gelen manikür, pedikür veya ağda yapan, saç kesen kadınlar vardı. Bazen iki güne ancak ayarlanıyorlardı. İyi de para kazanıyorlardı. Çalışan kadınların çocuklarına bakıp iyi geçinen kadınlar vardı. Yani çalışmak isteyene iş var. Ben de bu kasabada lisenin dağcılık kulübüne devam ederek dağcı oldum. Haftasonu eğlencesi bana muhteşem bir hobi kazandırdı.

Ömür boyu ağlayacağınıza üç gün ağlayın sonra önünüze bakın. Bazen sevmek de yetmiyor görüyorsunuz. Bu sadakatinizle daha iyilerine layıksınız inşaAllah. Boşverin pişmanım diye gelmesin,kafanızı karıştırmasın. Şeker dağıtıcam lafı zaten herşeye yetiyor. Bu aşamada biraz da onur gurur devreye giriyor. Çok mutlu olursunuz inşaAllah Üzülün dibine kadar. Hiçbirşey sonsuza dek sürmez.

Kalbinizi kırmak değil amacım ama siz sadece size ait olan bir yuvayı sevdiğiniz için evinizi yuva olarak gördüğünüz için ayrılmak istemiyorsunuz. Yaşınız çok genç kendi ayaklarinizin üstünde durun. Böyle bir adamla ömür geçmez çocuğun olmadan kurtulduguna sevinmelisin. Önünde sen istersen daha güzel senelerin var ama eşiniz sizi sevmiyor bu sevgi değil seven insan şakayla da olsa kalp kırmaz. Lütfen güçlü durun boşanın. Hayatınıza yeniden başlayın eminim ileride sizin sevginizi hakedecek birini Allah karşınıza çıkaracaktır. Ama şimdi kendini sevme zamani. Seni sevmeyen kimseyi hayatında kalması için çabalama sen sana özelsin. İşe gir kendini sev gerisi gelecektir ama lütfen şu dağ ayısını eş diye kolunuza takip cocugunuzun babası yapmayın. Yoksa ömür boyu bu dağ ayisindan sevgi kırıntısı görmek için hem siz hem çocuğunuz çok yıpranir

Yaşın kaç?mesleğin var mı?ailenle aran nasıl?Bu üç şey olumluysa birgün düşünme boşan kızım.Yazdıklarını okudunmu?Sen neden evlendin?Mutlu değilsin ki sen ne duruyon ne soruyon hala?Ailen destek değil herhalde evden kurtulmak için mi evlendin?İşe gir boşan bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…