Tamam kalın orda. İş bakın kendinize. Açıktan liseyi bitirin. Kesinlikle iletişime geçmeyin. Aradığı yazdığı takdirde yumuşayacak gibi duruyorsunuz.Babamın evindeyim şuan saten
Çocuk yok olmadı. Şuan çalışmıyorum . Kendiside çalışmadı sadece günü Birlik işlere gitti benide calistirmadi . Alışmışım bağlanmışım birazda duygusallık var Zor geliyorE o arada buluşuyordur birileriyle bir süre takılıp sonra sizi geri çağırıyordur.
Elinize para vermiş hadi git demiş hiç mi gururunuz yok bu adama geri dönecek kadar nasıl bir sevgidir bu?
Ne var bu adamlarda bu kadar ya valla ben anlamıyorum azıcık ya çok değil biraz mantıklı olun.
Bu adama dönülür mü?
Çocuk var mı çalışıyor musunuz?
Yaşın daha çok genç. Mutlu olduğun sevdiğin sevildiğin kıymet verilen yerde olmayı niye reddediyorsun?Çocuk yok olmadı. Şuan çalışmıyorum . Kendiside çalışmadı sadece günü Birlik işlere gitti benide calistirmadi . Alışmışım bağlanmışım birazda duygusallık var Zor geliyor
Çok zor geliyor bir anda herşeyi silip atmak çok zor hayurlisi olsun inşallahTamam kalın orda. İş bakın kendinize. Açıktan liseyi bitirin. Kesinlikle iletişime geçmeyin. Aradığı yazdığı takdirde yumuşayacak gibi duruyorsunuz.
Bu tavizi de verirseniz haliniz duman.
Herşey iyi güzel olsun istedim onu seviyordum ve benimde sevdiğine inanmak istedim hepYaşın daha çok genç. Mutlu olduğun sevdiğin sevildiğin kıymet verilen yerde olmayı niye reddediyorsun?
Ya çiçek bile su verirsen açar.O hanzoyu sevdiğinin çeyreği kadar kendini sev.
Herşeyi silip atmak?Zorbalık,hakaret, sorumsuzluk,ilgisizlik,anlayışsızlık. Herşey bu değil mi?Bunlar mı bırakamadığın anılar.Çok zor geliyor bir anda herşeyi silip atmak çok zor hayurlisi olsun inşallah
E ne yediniz ne içtiniz kardeş?Çocuk yok olmadı. Şuan çalışmıyorum . Kendiside çalışmadı sadece günü Birlik işlere gitti benide calistirmadi . Alışmışım bağlanmışım birazda duygusallık var Zor geliyor
Günü birlik gittiği işle alışveriş yapıyordukE ne yediniz ne içtiniz kardeş?
Faturalar?Günü birlik gittiği işle alışveriş yapıyorduk
İcra borcunuz varmış.Ameliyatınızı da olamamışsınız.Boşanın.İşe girin.Sigortanız başlayınca ameliyatınızı olun.Ödenmiyorodense de tek tük zar zor . Ama kendi internetini ödemeyi hiç ihmal etmedi
Ameliyat oldum malesef olumlu sonuç çıkmadı çocuğum olmazmışİcra borcunuz varmış.Ameliyatınızı da olamamışsınız.Boşanın.İşe girin.Sigortanız başlayınca ameliyatınızı olun.
Isınma peki?Ödenmiyorodense de tek tük zar zor . Ama kendi internetini ödemeyi hiç ihmal etmedi
Ev gecekondu ben devletten kömür yardımı alıyorum bide kaynanamgille ortak odun aldık öyle işte.. aynen herşeyin hayırlısıIsınma peki?
Yani doğalgazı falan nasıl ödüyordunuz?
Hastalığın nedir bilmiyorum yaşın henüz çok küçük.
İlerde ne olur bilemezsin.
Sen öncelikle davanı aç boşanın.
Sonra liseyi bitir dışardan burada bir yerlerde çalışmaya başlarsın.
Üniversite bile okursun inan güven kendine.
Zaten çocuğun olmasın bu adamdan kendinize bakamıyorken faturaları bile ödeyemiyorken ne çocuğu Allah aşkına her şeyde bir hayır vardır.
Geçer gider hepsi unutursun sadece planlar yap hayata dair düşünme onu kendine odaklan.
On günde bir de olsa cinsellikj ihtiyacını karşılamak ve donunu yıkatmak için. Çalışmayan, faturaları ödeyemeyen, size ilgi ve sevgi göstermeyen bir adam başka ne için çağıracak?Daha önce de gittim hep çağırdı neden geri çağırıyor sizce
Ömür boyu ağlayacağınıza üç gün ağlayın sonra önünüze bakın. Bazen sevmek de yetmiyor görüyorsunuz. Bu sadakatinizle daha iyilerine layıksınız inşaAllah. Boşverin pişmanım diye gelmesin,kafanızı karıştırmasın. Şeker dağıtıcam lafı zaten herşeye yetiyor. Bu aşamada biraz da onur gurur devreye giriyor. Çok mutlu olursunuz inşaAllahMerhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Yaşın kaç?mesleğin var mı?ailenle aran nasıl?Bu üç şey olumluysa birgün düşünme boşan kızım.Yazdıklarını okudunmu?Sen neden evlendin?Mutlu değilsin ki sen ne duruyon ne soruyon hala?Ailen destek değil herhalde evden kurtulmak için mi evlendin?İşe gir boşan benceMerhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misinizdaha önce de gittim gel demesinde geldim hep evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?